Merhaba.bebeğimi 39+1 haftada sezeryanla doğum yaptım.hamilelikte hiç bir problem yoktu.yeni doğduğunda hastanede kontrol edildi.her şey normal olduğunu dediler.sonrasında çocuk doktoruna götürdük iki defa.stetoskopla kalbini falan dinledi sağlıklı dedi.bugun (2ayında) rutin konrollerden geçtik.ultrasonda bakıldı her yerine.kalbinde ve miydesinde sorun var dedi doktor.kalbindeki sorun için düzelebilir 1 yaşına kadar dedi.sorunun ne olduğunu soramadım bile.boğazım düğümlendi ben dışarıya cıktım.şimdide yazıyorum ama cümlelerimi doğru kuramıyorum.. Irsi olur diye çok korkuyorum çünkü kaynım kalp hastası doğmuş.kalbinde delikle.kapanır demişler kapanmamış.ameliyyat olmuş.çok kötü şimdi.
Cardiomagnyl ilacı içtim gebeliğimin 36 haftasına kadar.acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum. Aklıma her şey geliyor.yeni doğan kalp rahatsızlığı olup sonra iyleşen,bilgisi olan yazsın lütfen.
Cardiomagnyl ilacı içtim gebeliğimin 36 haftasına kadar.acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum. Aklıma her şey geliyor.yeni doğan kalp rahatsızlığı olup sonra iyleşen,bilgisi olan yazsın lütfen.