Yenidoğan bebekte hırıltı sorunu

uglygoddess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
208
207
103
Bebeğim doğduktan 5 gün sonra burnunda hırıltı ses başladı. 2 doktor gördü normal olduğunu sprey kullanmamı söyledi. Serum yapıyorum asla sümük çıkmıyor çocuğuda rahatlatmıyor. Doktorlar yapmamamı zaten sümük olmadığını burun kanatlarının dar olduğundan o sesin cıktığını söylüyor fakat kızım geceleri hırıl hırıl bende uyuyamıyorum haliyle. Hasta değil doktorlar baktı öksürk ateş falanda yok zaten. Böyle bir şey başına gelmiş olan varsa lütfen paylaşabilir mi neler yaptınız ne zaman geçecek bu lütfen yardımcı olur musunuz

Serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyprsunuz anldığım kadarıyla. Bu iyi gelmiyorsa başka da bir yöntem yok zaten.

Burnu oldukça nemlendirin günde 3-4 defa serum fizyolojik sıkın ama çekmeyin siz çekince yine kurur. Banyoda burun çok güzel açılır. Evinizin nem dengesine dikkat edin. %40 tan az %60 tan fazla nem olmasın. Dijital termometreler var bunlardan edinip kontrol edebilirsiniz.Zamanla azalacak

Benim kızımda öyleydi doktorum normal olduğunu söyledi bende video almıştım ama bakın bu derece yani normal değil gibi demiştim ama gülmüştü yeni doğanların genellikle yaşadığı bir durummuş 2.3 aydan sonra düzeldi canınızı boşuna sıkmayın ben sıkmıştım

Zaman nasıl geçecek bilmiyorum vallaa bizede normal diyorlsr ama küçücük bebekten öylr sesler gelince normsl gelmiyor maalesef analık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…