• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yenidoğan bebeklerde burun tıkanıklığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bohemo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
43
17
38
32
Merhabalar hanımlar.. Bebeğim 10 günlük ve burnu tıkanık. Bu yüzden emmekte zorlanıyor. Doktorumuzun verdiği serum damlayı damlatıyorum ama hırıltıları devam ediyor. Bu damla sanırım tuzlu deniz suyu imiş ve bir zararı yokmuş bebeğe.. Yine de emin olmak için sizlere sormak istedim. Serum damla kullanan var mı ve eğer kullandıysanız günde kaçar damla bebeğinize verdiniz? Günde en fazla kaç damla damlatılır ?

Merhabalar hanımlar.. Bebeğim 10 günlük ve burnu tıkanık. Bu yüzden emmekte zorlanıyor. Doktorumuzun verdiği serum damlayı damlatıyorum ama hırıltıları devam ediyor. Bu damla sanırım tuzlu deniz suyu imiş ve bir zararı yokmuş bebeğe.. Yine de emin olmak için sizlere sormak istedim. Serum damla kullanan var mı ve eğer kullandıysanız günde kaçar damla bebeğinize verdiniz? Günde en fazla kaç damla damlatılır ?
O damlalara bosuna para verme 1 su bardagi suda 1 cay kasigi tuz erit aynisi veya hazir serumlar satilir eczanede ondan al. Siringayla cek igneyi cikarip damlat burnuna 1 2 damla. Pesinden de aplikatorler var sumuklerini cekmek icin onunla cek. Benim bebeklerin de damlaya ragmen kendiliginden cikmazdi otribebe kurtaricim oldu

Back