- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 53
- 34
- Konu Sahibi Cobanyildizi35
1 aylık bebekle tatile gidilir mi? Çevremde o kadar yorum var ki bu konuda. Tecrübe etmiş annelere sormak istedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidilir ama dinlenme pek olmuyor maalesef. gece uykuları düzenli olmadıgından zorlanilir ama destek olacak kisiler varsa gidilir bence.1 aylık bebekle tatile gidilir mi? Çevremde o kadar yorum var ki bu konuda. Tecrübe etmiş annelere sormak istedim.
Evet yanımızda annemde olacak. Teşekkür ederim.gidilir ama dinlenme pek olmuyor maalesef. gece uykuları düzenli olmadıgından zorlanilir ama destek olacak kisiler varsa gidilir bence.
o zaman gidin valla..Evet yanımızda annemde olacak. Teşekkür ederim.
Teşekkürler ufaklığını değerlendirelim bizdeİki aylikken ege turu yaptik esimle gayet guzeldi buyuyunce oyle rahat olmuyor gidin yani
Annem olacak inşallahGidilir ama yalnız olmayın destekçiniz olsun
Malesef yazlık imkanımız yok. Mecbur otel düşünüyoruz.otele mi gidiceksiniz ben olsam 1 aylık bebekle gitmezdim ..yazlığınız kendi eviniz varsa olabilir tabi zaten anneniz yanınızdaymış .
Bende öyle düşünüyorum. Sıcaklık konusunda da yenidoğan olduğu için mutlaka önlem alıcaz. Annemle odada olur büyük ihtimal.Bir bebekle tatil yapılabilecek en doğru zaman diye düşünüyorum. Herkesin fikri kendine em doğru ama ben ilk bebeklik çağları ve 2 yaştan sonrası için ‘olabilir’ gözüyle bakıyorum .
O ara hele emekleme zamanları çok stresli olur
Dikkat etmeniz gereken tek şey bence sıcaklık -güneş .
42 gunluk iken gitmistim. Mis gibi oldu.1 aylık bebekle tatile gidilir mi? Çevremde o kadar yorum var ki bu konuda. Tecrübe etmiş annelere sormak istedim.
Öyle mi42 gunluk iken gitmistim. Mis gibi oldu.
Çocukla bir şey yapılmaz diyenlere cevap gibi olmuşValla bebekle de çocukla da gidilir, sonuçta evde bakacağınıza yemeğin hazır olduğu tenizlik yapma derdinizin olmadığı, emzirme seanslarında manzaranızın güzel olduğu yerde bakmayı tercih ederim
Otelin en gölge yerine yerleşin, şezlongta emzirirsiniz o uyurken siz denize daha ne olsunsadece bir sling alırsanız rahat olur bence, huysuzlandığı anlarda takar yürüyüş yaparsınız.
Ben bebeğim 9 aylıktan 2 yaşına kadar 4 kere tatile gittim hepsi de çok keyifliydi, tabi beklentiniz çocuklu bir hayata göre olsun![]()