Yenidoğan bebekle tatil

İki aylikken ege turu yaptik esimle gayet guzeldi buyuyunce oyle rahat olmuyor gidin yani

otele mi gidiceksiniz ben olsam 1 aylık bebekle gitmezdim ..yazlığınız kendi eviniz varsa olabilir tabi zaten anneniz yanınızdaymış .

Bir bebekle tatil yapılabilecek en doğru zaman diye düşünüyorum. Herkesin fikri kendine em doğru ama ben ilk bebeklik çağları ve 2 yaştan sonrası için ‘olabilir’ gözüyle bakıyorum .
O ara hele emekleme zamanları çok stresli olur 😮
Dikkat etmeniz gereken tek şey bence sıcaklık -güneş .

Bir bebekle tatil yapılabilecek en doğru zaman diye düşünüyorum. Herkesin fikri kendine em doğru ama ben ilk bebeklik çağları ve 2 yaştan sonrası için ‘olabilir’ gözüyle bakıyorum .
O ara hele emekleme zamanları çok stresli olur 😮
Dikkat etmeniz gereken tek şey bence sıcaklık -güneş .
Bende öyle düşünüyorum. Sıcaklık konusunda da yenidoğan olduğu için mutlaka önlem alıcaz. Annemle odada olur büyük ihtimal.

Valla bebekle de çocukla da gidilir, sonuçta evde bakacağınıza yemeğin hazır olduğu tenizlik yapma derdinizin olmadığı, emzirme seanslarında manzaranızın güzel olduğu yerde bakmayı tercih ederim😆😆
Otelin en gölge yerine yerleşin, şezlongta emzirirsiniz o uyurken siz denize daha ne olsun😊 sadece bir sling alırsanız rahat olur bence, huysuzlandığı anlarda takar yürüyüş yaparsınız.
Ben bebeğim 9 aylıktan 2 yaşına kadar 4 kere tatile gittim hepsi de çok keyifliydi, tabi beklentiniz çocuklu bir hayata göre olsun😆😆😆

Valla bebekle de çocukla da gidilir, sonuçta evde bakacağınıza yemeğin hazır olduğu tenizlik yapma derdinizin olmadığı, emzirme seanslarında manzaranızın güzel olduğu yerde bakmayı tercih ederim😆😆
Otelin en gölge yerine yerleşin, şezlongta emzirirsiniz o uyurken siz denize daha ne olsun😊 sadece bir sling alırsanız rahat olur bence, huysuzlandığı anlarda takar yürüyüş yaparsınız.
Ben bebeğim 9 aylıktan 2 yaşına kadar 4 kere tatile gittim hepsi de çok keyifliydi, tabi beklentiniz çocuklu bir hayata göre olsun😆😆😆
Çocukla bir şey yapılmaz diyenlere cevap gibi olmuş 😊 istedikten sonra her şey olur bencede. Beklenti konusunda da sizinle aynı fikirdeyim. Önceki tatillerimiz gibi olmayacağının farkındayız 😂 tüm hamileliğin evde geçti ne olursa olsun bu bana nefes olacak. Teşekkürler cevabınız için

Back