Yenidogan bebek nerde yatmali

Citemik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
985
1.358
63
Merhaba yatak odamızda bebek için park yatak var ancak büyük olduğu için mi kapılar küçük olduğu için mi bilmiyorum park yatak odadan odaya tasinmiyor. Tekrar demirlerinde çıkarıp kaldırarak tasimamiz gerekiyor tasisak bile. Doğumdan sonra surekli yatak odasında yapmayacagimi varsayarsak bebek de benimle birlikte başka odalarda yatacak. Minderi üzerine mi yatirmaliyim? Yoksa tiny love ana kulakları var beşik olabilen onları önerir misiniz? Ana kucağımıza da yok çünkü. Sonrasında bulunduğum odada ana kucagi seklinde de durabilir. Ama ya kendi yatağını yadirgarsa alışır mi diye düşünüyorum. Deneyimli anneler yardımcı olursanız sevinirim

Ben reflü yatağı ile yanımda yatırıyorum. İmkanınız varsa chicco next2me beşikler güzel oluyor.

Ben ilk 3 ay reflü yatağında sonra direkt yanıma yatak bariyeri alıp yanımda uyuttum memede uyudu bi dönem. Sonra beşiği odama çektim şuan beşikte uyuyor. Yerini yadırgama olayını şöyle aşabilirsiniz: Gündüz alıştırcağınız beşikte veya park yatakta vakit geçirmesini sağlayın kendi kokusuda oraya sinceği için huzur vericektir ona.

Alışma için gece uykularını kendi odamızdaki park yatakta mi yaptırsam diye dusundum. Ben de başlarda yatağın içine reflu yatagi koyayım.

Alışma için gece uykularını kendi odamızdaki park yatakta mi yaptırsam diye dusundum. Ben de başlarda yatağın içine reflu yatagi koyayım.
Park yatağı odanıza koyun içine de reflü yatağlnı koyup öyle uyutun bence. İlerleyen zamanlarda da reflü yatağınj kaldırırsınız. Yanınızda uyutmayın bence en azından aynı yatağı paylaşmayın

Ben odasina karyola aldim 70x140. Yatak odamizda ilk zamanlarda kullanmak icin polly baby sallanan besik aldim. 600 tl falan inttn aldim. Oturma odasına da götürüyoruz. Elimiz ayagimiz oldu 3 hafta olmasına rağmen.

İlk 20 gün geceleri beşiğinde gündüzleri baby nestte benim olduğum odada yattı daha sonra ana kucağı kullandik yer yadirgama sorunu yaşamadık

merhaba topuk kanında tsh 4 değeri yüksek çıkmış başına gelen var mı
3. topuk kanı için aradı sağlık ocagı bugun verdik..
değerleri söylemediler nasıl öğrenebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…