- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.700
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Arkadaş doğru soyluyo kıyafet konusunda ben abartmisim ilk çocuk olduğu için bilmiyodum ne gorduysem heves ettim. Bazılarını 1 kez giydi bazılarını giyemedi bile. 0-3 ay 6 çıtçıtlı body 4 pijama takımı 2 yelek 4-5 gezmelik takımlardan 4 battaniye yeterli olurmuş diyorumeğer maddi imkanlarınız elvermiyorsa her şeyin en pahalısını en iyisini almak zorunda değilsiniz. benim kızımın beşiğini ben ikinci el aldım 600 liraya kocaman beşik sıfırdan farksız. yenidoğan bebeğin yediği helal giydiği haram o yüzden fazla kıyafet almayın derim ben, 4-5 takımı olsa yeter en fazla. o kadar hızlı büyüyorlar ki inanamazsınız. bez konusunda biz 2 haftada 60lı 2 paket bitiriyoruz. ilk doğduğu günlerde bu miktar daha fazla tabii. şimdilik aklıma gelenler bunlar fazlasını sorabilirsiniz.
katılıyorum bende bir kalın kışlık battaniye bir de şu nohut battaniye dediklerinden var evde daha var da kullanmıyoruz hiç nohut olan yetiyor bize. çıtçıtlı body için de kruvaze zıbınları öneririm ben çok pişman oldum onlardan almadığıma göbek bağı için çok kullanışlıArkadaş doğru soyluyo kıyafet konusunda ben abartmisim ilk çocuk olduğu için bilmiyodum ne gorduysem heves ettim. Bazılarını 1 kez giydi bazılarını giyemedi bile. 0-3 ay 6 çıtçıtlı body 4 pijama takımı 2 yelek 4-5 gezmelik takımlardan 4 battaniye yeterli olurmuş diyorum
Ikinci el almak konusunda ben de ayni fikirdeyim pek cok seyi ikinci el alabilirim. Hamilelik boyunca yavas yavas alirim onlar maddi olarak yormaz. Ama doğumdan sonra bez mama mendil ilaç gibi şeyler icin aylik ne kadar bütçe ayirmam gerek onu merak ediyorum.eğer maddi imkanlarınız elvermiyorsa her şeyin en pahalısını en iyisini almak zorunda değilsiniz. benim kızımın beşiğini ben ikinci el aldım 600 liraya kocaman beşik sıfırdan farksız. yenidoğan bebeğin yediği helal giydiği haram o yüzden fazla kıyafet almayın derim ben, 4-5 takımı olsa yeter en fazla. o kadar hızlı büyüyorlar ki inanamazsınız. bez konusunda biz 2 haftada 60lı 2 paket bitiriyoruz. ilk doğduğu günlerde bu miktar daha fazla tabii. şimdilik aklıma gelenler bunlar fazlasını sorabilirsiniz.
4 aylık bebegim 500-600 lira gideri var 350 lirasi mama zaten bez gideri de günlük 7 bezden aylık 100 lira civarındaIkinci el almak konusunda ben de ayni fikirdeyim pek cok seyi ikinci el alabilirim. Hamilelik boyunca yavas yavas alirim onlar maddi olarak yormaz. Ama doğumdan sonra bez mama mendil ilaç gibi şeyler icin aylik ne kadar bütçe ayirmam gerek onu merak ediyorum.
beşik telsiz araba bunları ikinci el alsanız bile faydası olur. kullanacağı şeyleri de ilk alışverişte 500 600 kesin tutuyor ben ebebekten almıştım kendi ürünleri çok uygun fiyatlı genelde. trendyol indirimlerini yakalamak da çok avantajlıIkinci el almak konusunda ben de ayni fikirdeyim pek cok seyi ikinci el alabilirim. Hamilelik boyunca yavas yavas alirim onlar maddi olarak yormaz. Ama doğumdan sonra bez mama mendil ilaç gibi şeyler icin aylik ne kadar bütçe ayirmam gerek onu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?