Yenidoğan bebek emzirme sorunu

Melekyarbas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
3
0
27
Merhaba. 15 günlük yenidoğan bebeğim emziremiyorum. Sütüm var sağım yaparak besliyorum. Göğüs uçlarım biraz gömük olduğu için kavrayamıyor. Emzirmek istiyorum. Sürekli sağım yapmak canımı açılıyor. Bir çok aparat denedim gögüs ucu ile alakalı fakat ucu cıkıyor 10 dk sonra eski halini alıyor. Ağzında pamukcuk mevcut acaba etkisi var mıdır? Ne yapmalıyım yardım edin lütfen

Benimde ilk 1 ay emmedi,sağıp biberonla besliyordum,geceleri cok zor oluyodu,sonra once agzina emzik verdim cikartip hemen mememe tutturdum agzını,oyle alistirdim emmeye baslamisti

Benimde ilk 1 ay emmedi,sağıp biberonla besliyordum,geceleri cok zor oluyodu,sonra once agzina emzik verdim cikartip hemen mememe tutturdum agzını,oyle alistirdim emmeye baslamisti
Bende meme kullanıyorum şuan emiyor onu emme refleksini geliştirmeye çalışıyorum mochi kullanıyorum göğüsümün ucu çıktığında ağzına vermeye çalışıyorum emiyor ucunu çıkartarak iki göğüsümde de bunu uyguluyorum ama ucu sonra gömülüyor sürekli aynı uygulama uyguluyorum

X