- 24 Ocak 2021
- 5.662
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.884
- 123
- 30
Yani tercih meselesi tabii ama bizim rahatımızdansa bebeğin pişiği olmamasını tercih ederimEvet canım bende oyle duymuştum pamuk ve ılık su en sağlıklısı ama ozellikle geceleri cok zor oluyomuş o yuzden dogal yenidogan bebek havlusu arıyorum
Söz konusu goon sa Merve seni buluruzMerveeeeee
Unibaby temiz değilmiş. Temiz değil diye kutuda duruyor açmadım.Ben sleepy ile başladım yeni doğduklarnda ikizlerim. Şimdi o da pahalanınca baby turco ya geçtim. Ikidebir kaka yaptıkları için sürekli bez değiştiriyoruz zaten. O yüzden sıkıntı yaşamadım. Molfix mavi paketlisi de güzel. GeÇeleri ondan bağlıyorum bazen. Islak mendil kesinlikle unibaby , içeriği en temiz olan o. Yeni doğan serisi biraz pahalı yalnız. 6 aydan sonra fiyatı biraz daha makullesiyor.
Sleepy 2 numaradan sonra sızdırıyor diyorlar:)Bezde sleepy natural kullanıyorum şimdilik memnunum ama çoğu kişide sızdırmış bende daha öyle bir şey olmadı. Sleepy ıslak mendilleride güzel ama baby turco zeytinyağlı kullanıyorum şu an onu daha çok sevdim
1 bitmek üzere 2 ye geçcem bakalım. 3 den de 1 paket alıp durmuştumSleepy 2 numaradan sonra sızdırıyor diyorlar:)
Yahu sen bizim diğer konudan görmedin mi yazdıklarımızı1 bitmek üzere 2 ye geçcem bakalım. 3 den de 1 paket alıp durmuştum
Gördüm işte 3 e başlamıştım stok yapmaya. Sizleri görünce durdumYahu sen bizim diğer konudan görmedin mi yazdıklarımızı
İyi ki durmuşsungece uykuları bölünmesin kuzucuğun
Ay inşallah iyi çıkarlarGördüm işte 3 e başlamıştım stok yapmaya. Sizleri görünce durdumyoksa ben bütün numaraları alacaktım
0-6 ayda var mıydı gerçekten o madde hiç bilmiyorum ama,şimdi baktım 6-12 Ay olan ıslak mendilde bu madde yok.Unibaby temiz değilmiş. Temiz değil diye kutuda duruyor açmadım.
Sleep naturel temizmiş onu kullanıyorum
Teşekkür ederiim :)Bez olarak yenidoğan döneminde prima premium care kullanmanızı öneririm, gayet güzel bir bez. Eğer ondan alacaksanız ilk 1-2 ay 1 numaradan kullanabilirsiniz ama sleepy molfix falan da denemiştim onların 2 numaraları hemen hemen aynıydı prima 1 ile, yani sleepyden alacaksanız 1 numara almayın çok küçükler(tabi bu bebekten bebeğe değişir). Yenidoğan dönemi geçince baby turco, prima aktif bebek birlikte kullanmaya başladım, memnunum ikisinden de.
Stok yapacaksanız 3, 4 ve 5 bedenden alın bence en çok kullanılan bedenler onlar. 1 koli de ıslak mendil alın ama poposu için kullanmayın bebeğinizin. İlk başlarda ılık su ve pamukla temizlersiniz, sonra yıkayıp temiz bir havluyla kurulamayı tercih edin bence. Hem çok büyük tasarruf hem de daha hijyenik.
Islak mendil stok yapılabilir ancak bez için kimse önermiyor. En ucuzundan en pahalısına fark etmez..Merhaba hanımlar yenidoğan için ıslak mendil ve bez önerilerinizi yazar mısınız bebeğimi 4 ay sonra kucağıma alıcam insallah surekli zam geldiği için bez ve mendil stoğu yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Benim daha ilk bebeğim olduğu için bilememiştim ıslak mendil kullandım ilk bikaç günMerhaba hanımlar yenidoğan için ıslak mendil ve bez önerilerinizi yazar mısınız bebeğimi 4 ay sonra kucağıma alıcam insallah surekli zam geldiği için bez ve mendil stoğu yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?