Merhaba hanımlar yenidoğan için ıslak mendil ve bez önerilerinizi yazar mısınız bebeğimi 4 ay sonra kucağıma alıcam insallah surekli zam geldiği için bez ve mendil stoğu yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Bende sleepy için güzel yorumlar duydum ama galiba her bebekte farkli olabiliyo iyi diyende var memnun kalmadim diyende var ama sleepy şuan önceliğimBen sleppy kullanıyorm. Gayet memnunm. Molfix hiç sevmedim. Bi ara denemek zorında kaldım. Sızdırma yaptı
Evet canım bende oyle duymuştum pamuk ve ılık su en sağlıklısı ama ozellikle geceleri cok zor oluyomuş o yuzden dogal yenidogan bebek havlusu arıyorumBez olarak çoğunluk premium care öneriyor. Islak mendil yerine pamuk ve suyla temizlik öneriliyor ilk 6 ay.
Dalinden cok memnun değiller geneldePrima premium care,ıslak mendil Dalin,ve Rossmandaki bebek ıslak mendil lerini beğendim ben en çok.
Nerden alabilirim acaba ilk kez anne oluyorum pek bilgim yokbez sleepy prima molfix ucu de guzel ama islak mendil kullanmanizi tavsiye etmem onun yerine pamuk mendiller var ben bastan beri ondan kullaniyorum. Hem organik hem pisik yapmaz hem de daha guzel temizliyor
Molfiks izotonikli su ıslak mendili var öneririm yeni doğan için. Dediğiniz gibi pamuk kakayı zor temizliyor bazı zorlukları var. Bez olarak prima gayet iyi fakat pahalı derseniz büyütünce minies kullandık biz güzeldi.Evet canım bende oyle duymuştum pamuk ve ılık su en sağlıklısı ama ozellikle geceleri cok zor oluyomuş o yuzden dogal yenidogan bebek havlusu arıyorum
e bebekte satiliyorNerden alabilirim acaba ilk kez anne oluyorum pek bilgim yok
canım ben de kullandım 2 de sızdırmadı da 3 te sızdırdı. yanı her numaranın yumusaklıgı bıle bır degıl.Bezde sleepy natural kullanıyorum şimdilik memnunum ama çoğu kişide sızdırmış bende daha öyle bir şey olmadı. Sleepy ıslak mendilleride güzel ama baby turco zeytinyağlı kullanıyorum şu an onu daha çok sevdim
Bende 2 ye kadar stokladım sonra durdumcanım ben de kullandım 2 de sızdırmadı da 3 te sızdırdı. yanı her numaranın yumusaklıgı bıle bır degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?