Yenidoğan bebek bezi ve ıslak mendili önerileriniz

Dclurs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2022
170
62
28
26
Merhaba hanımlar yenidoğan için ıslak mendil ve bez önerilerinizi yazar mısınız bebeğimi 4 ay sonra kucağıma alıcam insallah surekli zam geldiği için bez ve mendil stoğu yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum

Bez olarak çoğunluk premium care öneriyor. Islak mendil yerine pamuk ve suyla temizlik öneriliyor ilk 6 ay.

bez sleepy prima molfix ucu de guzel ama islak mendil kullanmanizi tavsiye etmem onun yerine pamuk mendiller var ben bastan beri ondan kullaniyorum. Hem organik hem pisik yapmaz hem de daha guzel temizliyor

Pamuk ve ılık su kullanabilirsiniz. Islak mendil de bez de alerji yapabilir kardesim yeğenime ilk 6 ay prima pure kullandı fakat o zmn makuldu 2. De 2 ay kullanabildi çok küçükken kesinlikle pişik problemi olmadı. Sonrasında premium care e geçti
Üründe şöyle bir durum var kullanım süresi ile aslında diğer ürünler ile kafa kafaya geliyor
Prima pure islak mendil 2. Yeğenime acaip alerji yapti ilkinde 1 tane bile leepy bez kullanamadı ama 2. De problem yok degisebiliyor bebeğe göre değişiyor.

Ben sleppy kullanıyorm. Gayet memnunm. Molfix hiç sevmedim. Bi ara denemek zorında kaldım. Sızdırma yaptı

Ben sleppy kullanıyorm. Gayet memnunm. Molfix hiç sevmedim. Bi ara denemek zorında kaldım. Sızdırma yaptı
Bende sleepy için güzel yorumlar duydum ama galiba her bebekte farkli olabiliyo iyi diyende var memnun kalmadim diyende var ama sleepy şuan önceliğim teşekkür ederim ❤

Prima premium care,ıslak mendil Dalin,ve Rossmandaki bebek ıslak mendil lerini beğendim ben en çok.

Bez olarak çoğunluk premium care öneriyor. Islak mendil yerine pamuk ve suyla temizlik öneriliyor ilk 6 ay.
Evet canım bende oyle duymuştum pamuk ve ılık su en sağlıklısı ama ozellikle geceleri cok zor oluyomuş o yuzden dogal yenidogan bebek havlusu arıyorum

bez sleepy prima molfix ucu de guzel ama islak mendil kullanmanizi tavsiye etmem onun yerine pamuk mendiller var ben bastan beri ondan kullaniyorum. Hem organik hem pisik yapmaz hem de daha guzel temizliyor
Nerden alabilirim acaba ilk kez anne oluyorum pek bilgim yok

Evet canım bende oyle duymuştum pamuk ve ılık su en sağlıklısı ama ozellikle geceleri cok zor oluyomuş o yuzden dogal yenidogan bebek havlusu arıyorum
Molfiks izotonikli su ıslak mendili var öneririm yeni doğan için. Dediğiniz gibi pamuk kakayı zor temizliyor bazı zorlukları var. Bez olarak prima gayet iyi fakat pahalı derseniz büyütünce minies kullandık biz güzeldi.

Bezde sleepy natural kullanıyorum şimdilik memnunum ama çoğu kişide sızdırmış bende daha öyle bir şey olmadı. Sleepy ıslak mendilleride güzel ama baby turco zeytinyağlı kullanıyorum şu an onu daha çok sevdim

canım ben de kullandım 2 de sızdırmadı da 3 te sızdırdı. yanı her numaranın yumusaklıgı bıle bır degıl.

öneriyle goon aldım. cok memnunum. dogumdan berı ıslak mendılım de goon du zaten :) aynı markanın sampuanını kendıme aldım molfx begenmedım sleepy bı oyle bı boyle cıktı sevmedım prıma az pahalı geldı sankı goon ucuz ama olsun deger bence

Ben sleepy ile başladım yeni doğduklarnda ikizlerim. Şimdi o da pahalanınca baby turco ya geçtim. Ikidebir kaka yaptıkları için sürekli bez değiştiriyoruz zaten. O yüzden sıkıntı yaşamadım. Molfix mavi paketlisi de güzel. GeÇeleri ondan bağlıyorum bazen. Islak mendil kesinlikle unibaby , içeriği en temiz olan o. Yeni doğan serisi biraz pahalı yalnız. 6 aydan sonra fiyatı biraz daha makullesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…