• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidogan Bebegimin kaninda enfeksiyon cikti... yenidogan anneleri bir bakarmisinizz!!

Runya22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
312
197
103
35
Degerli anneler, mrb. 33 haftalik erken dogan bir bebegim var suan 45 gunluk ve 3 kg.. Pazartesi sari sari puturtulu kustugu ve huzursuz oldugu icin acile gittik orda tum tetkilerimiz yapildi ultrason ile idrar temiz cikti kanda ise enfksiyon 20 cikti ama mudahale edilmedi sari kusmasi da cok fazla emmis ondan deyip yollandik biz tatmin olmayip baska sabah baska doktora gittik bu degerlerle yatis yapmiyoruz dediler 3gun takip edelim ateslenir kusmasi devam ederse mudahale ederiz dediler ara ara kusmasi oldu ama ates huxursuzluk vb. Bir durum yasanmadi gunduzleri sorun yok ama gece uyumuyor gazdan dolayi ikiniyor sancilaniyor tecrubeli anneler yenidogan bebege herhangi bir tedavi uygulanmiyorsu yada hic boyle bir durumla karsilasan oldumu? etrafimdakiler hastane manyagi oldugumu soyleyip duruyor en ufak birseyde hastaneye gitmek istiyorum cok zorlu bir hamilelik sonrasi erken dogan bebek ve kuvoz sorunumuz oldu simdide kustukca gelisimi geri olan bebegimin dahada geriye gitmedinden bebegime birsey olmasindan cok korkuyorumm simdiden vereceginiz cevp icin tesekkyr edrmmm

Benim bebeğimde de enfeksiyon oldu 33 haftalık doğmuştu aşırı titiz davrandım sonrasında bence en önemli şey herseyin tertemiz olması

Benim bebeğimde de enfeksiyon oldu 33 haftalık doğmuştu aşırı titiz davrandım sonrasında bence en önemli şey herseyin tertemiz olması
Bende dikkat ediyorum ama 4 yasinda kizim var gelen giden cok oldu gelme dedigimiz halde geldiler malesef siz tedavi oldunuz mu nasil atlattiniz degerleriniz kactii biraz bilgi verirmisnzz

Bende dikkat ediyorum ama 4 yasinda kizim var gelen giden cok oldu gelme dedigimiz halde geldiler malesef siz tedavi oldunuz mu nasil atlattiniz degerleriniz kactii biraz bilgi verirmisnzz
Bizim aşırı yükselti heralde 5bincivarı ama bize kimsegelmedi ben maske ile durdum bir ay yanında odayı en azeşya olacak şekilde düzenledik

Ateşini takip edin, yükselirse gidersiniz tekrar. Emziriyorsanız bol bol emzirin bir de. Geçmiş olsun bebişinize

Bizim aşırı yükselti heralde 5bincivarı ama bize kimsegelmedi ben maske ile durdum bir ay yanında odayı en azeşya olacak şekilde düzenledik
Annemlerde kaliyorum pramature oldugu icin bakmakta cok zorlaniyorum ister istemez gelen giden oluyilor cocuga kimseyi dokundurtmuyorum ama havadan benden kapmis olabilir surekli ellerimi yikiyorum siz tedavi olarak bir sey kullandiniz mi sadece anne sutu veriyorum o yeterli mi iyilesmesine 2 doktora goturmustum baskasina da gitmeye gerek var mi

Annemlerde kaliyorum pramature oldugu icin bakmakta cok zorlaniyorum ister istemez gelen giden oluyilor cocuga kimseyi dokundurtmuyorum ama havadan benden kapmis olabilir surekli ellerimi yikiyorum siz tedavi olarak bir sey kullandiniz mi sadece anne sutu veriyorum o yeterli mi iyilesmesine 2 doktora goturmustum baskasina da gitmeye gerek var mi
Ben mama verdim anne sütü olmadı tedavi hastanede yapıldı sadece antibiyotik evde
Bir şey kullanmadım ilk bir yıl prematüre bebekler açışımdan çok riskli diye okumuştum ama bana doktor enfeksiyon değerinin yüksek olup olmaması önemli değil önemli olan bebeğin durumu demişti ama bizde ateş de vardı 40 derece

yahu gelen giden oluyor ne demek evladınızın canının hiç mi kıymeti yok? prematüre doğdu kanında enfeksiyon var diyorsunuz, bir zahmet eve kimseyi almayın bebek iyileşene kadar.

yahu gelen giden oluyor ne demek evladınızın canının hiç mi kıymeti yok? prematüre doğdu kanında enfeksiyon var diyorsunuz, bir zahmet eve kimseyi almayın bebek iyileşene kadar.
Gelinde bunu insanlara anlatin gelmeyin dememize ragmen grliyorlar benim ailem degil efimin ailesi malesf ustune kusuyorlar benim kizim da pramature dogdu kimseyi 6 aya kadar ksbul etmedim ama annemde kaldigim icin ona yakin olanlara gelme dememize ragmen cat kapi geliyorlar😔😔😔

Ben mama verdim anne sütü olmadı tedavi hastanede yapıldı sadece antibiyotik evde
Bir şey kullanmadım ilk bir yıl prematüre bebekler açışımdan çok riskli diye okumuştum ama bana doktor enfeksiyon değerinin yüksek olup olmaması önemli değil önemli olan bebeğin durumu demişti ama bizde ateş de vardı 40 derece
Benim kizim 4 yadinda o da pramatureydi ondan tecrubem var ama pek hastalanmamisti cok iyi bskmistim suan yasitlarini bile gecti bu aralar havslardan grip belki ondan gecti bebege ama neden mudahale etmeyip ilac vermedler anlamdimm

Back