Yenidoğan bebeğime voıdıng çekilecek yardım lütfen !

MeG s

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
1.396
558
323
Merhaba arkadaşlar 25 ocakta oğlum dünyaya geldi ama aksilikler bizi bırakmıyor. Daha bir haftalıkken kusmadan dolayı dr. Gittik anlaşıldı ki idrar enfeksiyonu olmuş sarılıkta olduğu için yenidoğan yoğun bakıma yatırdılar 10 gün boyunca bebeğimden ayrı kaldım o sırada böbrek ultrasyonu çektiler idrara giden kanalların ikisindede genişleme olmuş oyüzden voıdıng çektirmemiz gerekiyormuş. Ama gittiğimiz hastanede yok nerelerde yapılıyor bilgisi olan arkadaşlar hemde nasıl yapıldığı nasıl olduğu hakkında bilgi verebilirlermi ?

merhabalar geçmiş olsun endişlenmeyin okadar benimde bebeğime çektiler çok idraryolu enfeksiyonu geçiriyor diye bizde yaptırdık temiz çıktı hemen sünnet ettiler 6 aylıkken şu an 4 aydır hiç enfeksiyonumuz yok inşallahda olmaz bu çekimi devlet hastanelerindede yapıyorlar özellerdede netten araştırın bulursunuz ben ssk da yaptırdım bebekler için daha kolay oluyor biraz büyük çocuklarda zor oluyor kısacası endişelenmeyin

hastane ismi verebilirim ama yasakmı burda yazmak bilmiyorum isterseniz özelden verebilirim adını eğer anadolu yakasındaysanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…