Merhabalar 15 gün önce 2 . Bebeğimin doğumu gerçekleşti. İlk doğumumda az gelen sütüm emziricem diye aç bıraktığım sürekli ağlayan kızımla birlikte cok zor ve kötü hatırlayacagım tecrübeler yaşadım. Yemediğim içmediğim kalmadı sağma vs denedim ama olmadı sütüm artmadı. Bebeğime sarıldıgımda kızım 4 aylıktı. Ben bu 4 ayı sürekli ağlayarak süt sağarak ve emzirmeye çalısarak geçirmiştim. Kızımın şekeri düştü düştükçe uyudu kilo verdi vs vs. Sonra Bi şekilde mamayla büyüdü.büyütürken bütün ilgi odagım oydu ekran tv yok sürekli organik beslendi şimdi 2,5 yasında boyu kilosu yerinde 1,5 yasında konusmaya basladı hastalık nedir çok şükür bilmez aşırı akıllı uyumlu bir çocuk oldu kendisi. Bende bunu örnek alarak 2 . Dogumumda aynı psikolojiye kendimi sokmayacagıma sütüm olmazsa mama ile devam edeceğime ve anın tadını cıkaracagıma söz vermiştim. Gelin görünki lohusa psikolojimle beraber yine aynı moda girmek ğzereyim. Kendimi sütüm az olduğu ve çoğaltamadığım için eksik ve yetersiz hissediyorum. Süt arttırma önerileri işe yaramıyor sadece biraz dertleşmek benim gibi olan mama veren anneler varsa paylaşmak istedim