Yenidogan bebegim rds ve dogumsal zaturre

Mebeha

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
2
0
6
34
Artvin
13 Kasım 2013 te sezeryanla 3.240 bir erkek bebegim oldu, Dr, 38.haftasinda gelişiminin tamamlandığını ve bebegin donmedigini, alınmasında bir sakınca olmadıgını söyledi, bEn'de ilk iki doğumumu normal yaptıgım icin ameliyattan cok korkmama rağmen bebegim dönmediği icin kabul ettim, ancak onu hic kucagima almadım, bugün 1 haftadır kuvezde , ciğerinin biri surfaktan üretmiyormuş, digeride zaturre olmuş, yavrum anne karninda cok hareketli ve sağlıkliydi, doğar doğmaz kuvezde, serumla besleniyor, boyle olduktan sonra iyilesen varmı, lütfen bebeğime dua edin, cok kötü durumdayım,sadece bir kez görebildim ve göğsü cok fazla batip çıkıyordu, lütfen boyle bir şeyle karşılasan varsa burdan paylaşsın,

Allah yar ve yardımcınız olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah (

Merhaba 38+4 doğum yaptım enfeksiyondan yoğunbakıma aldılar 36. Gün bi entübe bi extübe oluyor çorlu reyap hastanesindeydi 20 gün kaldı orada şimdi 10 gündür acıbadrm atakent hastanesinde bir türlü extübe olamıyor böyle durumlarla çok sık karşılaşıyormusunuz düzelirmi sizce doktor tolere etmesi lazım diyor ama 16 20 saat anca tolere edebildi son 2 seferdir çorludaki hastanede çok bakımsızdı uzayan entübasyon durumu var acaba normalmi olabiliyırmu yani 33 gün oldu kas hastalığı olabilir diyolar sizde böle birşey oldumu lütfen yardım edin tecrübenize ihtiyacım var entübeden çıkabilirmi bu kadar uzamş olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…