seni çok iyi anladım canım benim bebeğimde uyanmıyordu ne yaparsam yapayım hatta hiç unutamıyorum 6 günlüktü her gelen mama verme seni emsin yoksa emmez falan demişti bende o gün mama vermedim sadece emzirdim o zamanda daha sütüm gelmemiş ne bileyim ilk bebeğim zaten neyse akşam oldu çocuk uyanmıyor burnunu sık ayanı sık yok artık kaldırıp sarsmıştım belki korkar uyanır diye yine bi tepki yok yerine koyup ağlamaya başlamıştım öldü heralde diye sonra alıp hemen hastaneye götürdük dr baktı uyandıramıyoruz dedim oda topuğunu falan sıktı tepki vermedi sora hemen soyup gögüslerini sıktı ondan sonra uyandı kan testi yaptı şekeri düşmüş dedi aç bırakma diye kızdı bana ondan sonra kimseyi dinlemedim sütüm gelip yeterli olana kadar mama takviyesi yaptım
o şekerli suyuda daha sonra duymuştum bilseydim onuda yapardım çünkü 20 günüm ağlayarak geçmişti çocuğu uyandıramadığım için 20 günden sonra kendi kendine uyanmaya başladı
doğrudur,bn de oğlum uyanmayınca çok ağlıyordum.ama bnim görümcem hemşire,sağolsun çok desteği oldu bana.oğlum uyanmayınca onu aramıştım,o da tanıdığı bi doktoru.dr.hemen şekeri su verin yoksa daha da kötü olur dmişti.çook zor uyandırığp ağzına kaşıkla şekelri su döküyordum.zararı yok hatta kurtarıcı.çok değil bi kaç çy kaşıgı
ve anneler unutmayın GEÇECEK.sarılığı da düşecek.kendi korkularımdan siiz de iyi anlayabiliyorm.korkmayın,geçyo.sadece ilk doğumda suyu,arada bi şekerli suyu ve süt yoks mama vermeyi ihmal etmeyin.zaten sütünüz gelince hiçbirine gerek kalmayacak.