Yenidoğan alışverişı

Bir giydiği diğer hafta olmuyor yahu az az al ben hep bittikçe alıyorum

Muslin bende bı tane aldım ama dediğiniz gibi ekleme yapacağım battaniye olarak bı kalın birde muslin bir adet de penye var ama müslin kundakta da beni kurtarır gibj me geliyor
Ben bebeğim icin 2 yenidoğan alt üst takımı, 2 çorap, 2 zibin, 1ince müslin örtü (yazin doğum yaptigim icin ince) , 10 bebek bezi, islak mendil, 4 ağız mendili koydum cantaya. Emzik, göğüs pompası gibi şeyler koymadim hastane kabul etmedi.
Kendim icin 1 elbise tarzinda pijama, 1 dugmeli alt ust pijama takimi, 2 iç çamaşırı, 3 corap, göğüs pedi, lohusa pedi, dis fircasi ve macun, ve hastane terliği aldim. Hepsi gereken şeyler

Yaz dogumu yaptım agıstostu. Sadeve zıbın la tuttuk. Sıcakta hemn su kaybı oldu. Doktor keısnlıkle zıbın dan baska giydirmeyin. Kuvezde bız 23 derece de cıplak tutuyoruz suna 30 derece demişti.
Doğru nisan da doğarsa biraz soğuk olur gibi ama sonraki aylar hep zibinla geçiririz diye düşünüyorum

İyi fikir anneye nelere ihtiyaç oluyor

Benimki kış bebeği ben tek parça giydirmeyi seviyorum, zaten tek altların da lastiği gidiyo bi süre sonra kurutmaya attığım için. Ama bebeğin iriliğine göre yenidoğan kıyafet sayısı değişir eğer ufak doğarsa ekleme yaparsın. Ben hep büyük aldım, yenidoğan az aldım ama bebeğim küçük doğdu sonra birkaç bişey daha aldım. He çok sıkıştığımda da orasını burasını katlayıp büyükte giydirdim başlarda evde. 34 günlük bebeğim. Bir de markadan markaya beden değişebiliyor aklında bulunsun. Küçük olmasındansa büyük iyidir bence. Ağız mendili bol öneririm :)

Bebek yaz bebeği mi kış bebeği mi olacak?
Bebeğin hızlı kilo alırsa kısa süre giyer zaten. Hızlı büyüyorlar

Bence yeterli. Çok hızlı büyüyorlar. Oğlumun çoğu kıyafetini anca 1 kere giydirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…