• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Yenidoğan alışverişi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ysgl26

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
524
844
33
35
Kızlar yenidoğan bebeğe kaç tane kıyafet almalıyız? 5 patikli tulum 5 patiksiz alt üst takım 5 tane de beyaz çıtlıtlı atlet yeter mi? Kalanları 3 ay ve üstü alayım diyorum. Ne dersiniz? Az mı olur yoksa

3 ay ve uzeri almakla iyi edersin. Ama zibin sayisini artirmakta fayda var ilk ay cok fena kaka yapiyolar 🤣🤣 bi gunde bastan ayağa 2-3 defa degistigimi biliyorum. 10 takim gayet iyi hatta fazla bile 😊 zaten nekadar hazirlik yaparsan yap illa biseyler eksik kalacak. Temiz 2 takimi kaldiginda ben kiyafetlerini yikardim

Yeni doğan bebek çabuk büyüyor, hastahane çıkışı için iki takım Yeni doğan elbise aldım gerisi ablamin tavsiyesiyle hepsini 1 yaş için aldık

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bence yeterli 🌝 zıbın atleti 5 tane yeter fazla bile , 3 ay -6 ay birazda öyle al tavsiyem🌸

Peki alt üst takım mı daha kullanışlı okuyor yoksa tulum mu?

Peki alt üst takım mı daha kullanışlı okuyor yoksa tulum mu?
Ayy kesinlikle yuzde bin beşyüz tulum 🤣🤣🤣 takimlarda surekli kiyafetler yamuluyor beli aciliyor. Kucagina aliyosun kiyafetleri toplaniyor derken bebeklemi ilgilenecen omzunda kiyafetini mi cekistirip dizeltecen. 8 aydan gidiyoruz takimlarin yaninda hala tulum aliyorum takima gore hâla kullanisli. Fermuarli veya çitçitli sen deneyimleyip karar verirsin hangisinin rahat olduguna. Ben fermuarliyi sevmemistim hem bogazinin altinda kaliyor hemde bacaginin uzerinden gectigi icin rahatsiz ediyor gbi gelmisti.

Back