Doğuma Hazırlık yenidoğan alışverişi için güvenilir site?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozzee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
220
8
arkadaşlar yaşadığım yerde çok az bebek mağazası var..sitelerde daha uygun görüyorum fiyatları..daha önce bu sitelerden alışveriş yapıp memnun kalanlar/kalmayanlar var mı?yorumlarınızı ve site isimlerini merak ediyorum..

arkadaşlar yaşadığım yerde çok az bebek mağazası var..sitelerde daha uygun görüyorum fiyatları..daha önce bu sitelerden alışveriş yapıp memnun kalanlar/kalmayanlar var mı?yorumlarınızı ve site isimlerini merak ediyorum..

benim yakın arkadaşım yapıyor internetten alışveriş
hem kendisi hemde bebegi için alıyor
güvenilir biryer olmasa almazdı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben alışverişimi .......... yapıyorum şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sıklıkla internetten sipariş veriyorum, hatta bugün bebişim için bir kaç oyuncak ve kıyafet siparişi verdim. Güvenilir bi site olduktan sonra sıkıntı yok canım.

Bende internetten alışveriş yapıyorum ama belirli sitelerden.Şimdiye kadar doğaevinizde´den ve ekoorganikten yaptım çoğu alışverişlerimi ve hiçbir problem yaşamadım.

tam bir bebek alışveriş sitesi kadar detaylı olmasa da - hepsiburada - da pek çok şey bulabilirsin...biz sürekli ordan alışveriş yapıyoruz hiç sorun yaşamadık...en son park yatağımızı onun iç yatağını ve buhar mak. aldık...kıyafet için bir önerim yok maalesef....

cnm,nar bebe,e bebe,irem bebe var.ben alışverişimin çoğunu bu sitelerden yaptım.bebeğimin nevresimlerinide atltınbaşak com dan aldım..kolay gelsin sana cnm...

site adı vermek yasak diye biliyorum.ben de çoğu şeyimi internetten aldım.bir zararını da görmedim.

civil den genelde oğlumun kıyafetllerini aldım...internet adresleride var...hem uygun hemde kaliteli ürünler..

Bebeshop'tan aldım bi çok şeyi..
Sipariş verdikten 1 gün sonra elime geçti.
Bi de bazı sitelerde kapıda ödeme yapabiliyosun. Eğer kredi kartı numaranı vermek istemiyosan onlar da güvenilir.

kiraz bebe çok güzel bir çok siteden daha ucuz kaliteli ürünleri var ve tüm markalar var.

merhaba, ben civilim.com dan yaptım bi kısmını bi kısmını hepsiburada.comdan ama hepsiburadanın bazı ürünleri tedarik etmesi zaman alabiliyor çeşit çok stok yok genelde.. resimdeki üründen farklı renkte gelebiliyor başıma geldi!
civilim de stokta olmayan ürünü sipariş veremiyorsun zaten ve çok rahat alışveriş yapma imkanı veren bi şekilde hazırlamışlar siteyi.. fotoğraflar yanıltıcı değil. fiyatları da çok uygun. kargo çok çabuk geldi renk notu yazmıştım telefonla arayıp sordular, kafadan gönderip ne çıkarsa bahtına durumu yapmadılar yani.. tavsiye ederim

bende bebğim için biçok şeyi civilimden aldım hem çok ilgililer hemed çok çabuk elime geçti ürünler çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim çokta kaliteli

internetten eğer kredi kart numaranızı verecekseniz mutlaka sanal kart kullanın.Bankaların internet sitelerinde kendiniz sanal karta bir limit tanımlıyorsunuz , örneğin alacağınız şey 60 tl, hemen 60 tl limit tanımlayın, alışverişinizi yapın, gerçek kartınızı vermekten çok daha güvenli.

Ben bir tek kart numarasından korkuyordum, onun dışında güvenilir bilindik bir bebek mağazası zaten size ürünü iletir, üç beş kuruş için kötü bişey yapmaz, adını kötüye çıkartmaz.
Ancak site güvenliğinde açıklık varsa kredi kartı numaranız 3. şahıslar tarafından alınabilir.

X