Sezeryanla doğum yaptım amaliyat hanede üşümüş olabilir demişlerdi zor bir dogumdu .
Nefes alırken çok fazla hırıltı sesi geldiği için supelendiler ve tahlillerde enfeksiyon çıktı. Antibiyotik tedavisiyle çabucak atlattı. Bende çok korkmuştum ama doktorumuz yenidogan döneminde sik rasladigimiz bir durum demişti cabucak toparlar inşallah.
Benim oglum da dogdugunda 4 gun bu supheyle yogun bakimda kaldi. Yenidogan doktorlari biraz karamsar ve ketum davraniyorlar. Ama bu durum cok yayginmis, sizinki de hemen toparlayacak insallah. Gecmis olsun.
Benim oglum da dogdugunda 4 gun bu supheyle yogun bakimda kaldi. Yenidogan doktorlari biraz karamsar ve ketum davraniyorlar. Ama bu durum cok yayginmis, sizinki de hemen toparlayacak insallah. Gecmis olsun.
merhaba bizimde bebeğimiz bugün 23. gün akciğer enfeksiyonundan yoğun bakımda bir türlü geçmedi devamlı entübe ve extübe ediliyor sizin bebeğiniz nasıl oldu kaç gün kaldı hipotonik olabilir gibi birşey söyledilermi. entübeden çıkınca yoruluyor 5-6 saat sonra yine entübe ediliyor lütfen bilgi paylaşır mısınız