Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun dua edermisinizBaşıma gelmedi ama Allah şifa versin demek istedim…Bebekler sandığımızdan daha güçlüler,içinizi ferah tutun
Tabiki de ederim, Allah yardımcınız olsun,tez zamanda yoluna girsin inşallah her şeyÇok sağolun dua edermisiniz
Yenidoğanlar çok çabuk toparlıyor emin olun. Benim oğlum da prematüre doğdu.Ciğerleri gelişmemişti. Çok iyi yoğun bakımı olan bir hastane bulun. Doğum plansız olduğu için orta sınıf bir özel hastanede doğdu oğlum ve doğar doğmaz o hastanenin yoğun bakımına alındı. 1 hafta hiç ilerleme yok dediler. En sonunda yoğun bakımı iyi olan bir hastaneye nakledildi.Orada hızlıca toparladı. Çok zor günler geçirdik ama. Umarım en kısa sürede iyileşir oğlunuz.Oğlum 25 günlük akciğer enfeksiyonundan yoğun bakımda bu durumu yaşayan anneler varmı çok çaresizim
Oğlum 25 günlük akciğer enfeksiyonundan yoğun bakımda bu durumu yaşayan anneler varmı çok çaresizim bebegim olmadigi icin birsey diyemiyorum ALLAH ŞİFA VERSİN Dualarım sizinle
Akciğer enfeksiyonu tedavi edilen bişey nolur içini ferah tut. Allahım evladına şifa versin ezanların yüzü suyu hürmetine. Bir an önce toparlansın kavuşsun sana inşallah. Bebekler inanılmaz güçlüler geride kalacak bugünlerin Allah’ın izniyle merak etmeOğlum 25 günlük akciğer enfeksiyonundan yoğun bakımda bu durumu yaşayan anneler varmı çok çaresizim
Neden olurmuş doğar doğmaz yattığında bizimki 22 günlükken olduBenim bebeğim de yeni dogdugunda akciğer enfeksiyonu yüzünden bir hafta yoğun bakımda kaldı tedavisi edildi ve şuan herşey yolunda Allah şifa versin ve bebeginize
Çok sağolun hiç tanıdıgınız varmı iyileşenAkciğer enfeksiyonu tedavi edilen bişey nolur içini ferah tut. Allahım evladına şifa versin ezanların yüzü suyu hürmetine. Bir an önce toparlansın kavuşsun sana inşallah. Bebekler inanılmaz güçlüler geride kalacak bugünlerin Allah’ın izniyle merak etme
Amin çok sağolunAllah şifa versin
Allah acil şifa versin
Allah razı olsunRabbim şifa versin çabucak kavuştursun sizi
Bizimki devlet hastanesinden sevk edildi özel hastaneye orda yatıyor oğlumYenidoğanlar çok çabuk toparlıyor emin olun. Benim oğlum da prematüre doğdu.Ciğerleri gelişmemişti. Çok iyi yoğun bakımı olan bir hastane bulun. Doğum plansız olduğu için orta sınıf bir özel hastanede doğdu oğlum ve doğar doğmaz o hastanenin yoğun bakımına alındı. 1 hafta hiç ilerleme yok dediler. En sonunda yoğun bakımı iyi olan bir hastaneye nakledildi.Orada hızlıca toparladı. Çok zor günler geçirdik ama. Umarım en kısa sürede iyileşir oğlunuz.
Sebebi neydi akciğer enfeksiyonu muAnnesi korkma hep dua et beni. Yegenimde doğduktan bir hafta sonra alındı. Bir hafta kaldı yoğun bakımda. Şimdi maşallah evin içinde tıpış tıpış yürüyor.onlar çok güçlüler Allah'a sifa versin bol bol dua et. Resimlerini paylasmayin fazla.
Sezeryanla doğum yaptım amaliyat hanede üşümüş olabilir demişlerdi zor bir dogumdu .Neden olurmuş doğar doğmaz yattığında bizimki 22 günlükken oldu