yenidoğan akciger enfeksiyonu ve yoğun bakım

eminekrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2024
4
2
1
24
merhaba, kardesim doğdu kısa zaman önce. 37 hafta 2 günlüktü sezaryen doğmak zorunda kaldı. şuan yoğun bakımda akciğer enfeksiyonu varmış ve sanırım agirmis. uyutup serumla besliyorlarmis biz falan göremiyoruz doktorlar iyi yada kötü hic bisey demiyor. bisey olmaz değil mi, korkuyoruz ailecek herkes çok üzgün başına gelen var mı

Rabbim kardeşinizi sizlere bağışlasın benim oglum 2 aylikken bu durumdan hastanede yatti 10 gun şükür yogun bakima alinmadı lutfen icinizi ferah tutun orda en iyi sekilde bakiliyordur. Rabbim icinize ferahlik versin en kisa zamanda kavusursunuz insallah

Merhaba benim oğlum da 36+5te doğdu. Doğumdan sonra hiç göremeden yoğun bakıma aldılar. 2 hafta yoğun bakımda kaldı. İlk gün entübe etmişlerdi sonradan sadece burundan hava vermeye başladılar. Benim dışımda babasına bile zor gösterdiler. Antibiyotik tedavisiyle sağlığına kavuştu çok şükür. Çıkacağı güne kadar göbek deliğinden boyuyla direk midesine serumla besliyorlardı. Ağızdan beslenmesi yasaktı. Çok şükür şuan iyi durumda 11 aylık olduk bile. İnşallah siz de en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. İçiniz rahat olsun onlar sandığımızdan daha güçlüler.

bizimki de aynı durumda allah size bağışlamış ne mutlu teşekkür ederiz darısı başımıza inşallah

cok teşekkür ederiz allah razı olsun

Merhaba bizde aynı durumdayız 35+1 de erken Doğumla doğduk doğduğu gibi ciğerlerinde engel sebebiyle küveze alındı 1 hafta entübe edildik 10
Gündür de burnundan solunum desteği veriliyor ve ne zaman geçecek bu süreç
Bilmiyorum

Bende aynı durumdayım 35+2 doğum yaptım bebek 1900 gram doğdu solunum sıkıntısı var diye küveze koydular hafta sonu hiç bilgi almadım acaba nasıl olmuş diye

Herkese geçmiş olsun, Rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın. Benim bebeğim de erken doğdu, 38 gün küvezde kaldı. 1 aydır evimizdeyiz. Şu anda salgın o kadar yoğun ki, göremiyor olmanızı lütfen kötü algılamayın. Aksine bebişlerin sağlığı için ziyaretçi almıyorlarsa bence bu dönemde bu iyi bir şey. Ne kadar az ziyaretçi, o kadar çabuk iyileşen bebekler olur inşallah. Ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı? Bu arada doktorumuz bebeğimize rsv aşısı için rapor çıkardı. Erken doğan bebekler bronşit gibi hastalıkları ağır atlatabiliyor diye. Normalde her ay toplamda 5 doz olacak şekilde yapılıyormuş ama en son mart ayında yapılabildiği için bizimki 3 doz olabilecek. Normalde 1 dozunun fiyatı 12bin tl imiş, doktorunuz uygun görür ve rapor çıkarsa ücretsiz karşılanıyormuş. Aklınızda bulunsun.

Benim bebeğim çigerinde enfeksiyon varmış nefes alış verişde sıkıntı var sizin bebek çıktım çıktıysa kaç günde çıktı acaba

Çok geçmiş olsun çıktım bebeğiniz acaba çıktıysa kaç gün yati

Benimde bebegim aldılar solunum cihazına baglı serumla besliyorlar antibtotik veriyırlar akciger enfeksiyon nolur dua edin yalvarırırm entübe etmişler allahım onu bana bagışla 38 haftalık sezeryan oldum allahım rabbim sag salim alim kucagıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…