Yeniden uzak mesafe ilişkisi...

johnydepp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
12
0
merhabalar. kısaca durumumu anlatmak istiyorum. Sevdiğim insanla malesef üniversite yüzünden ayrı şehirlere gitmemiz gerekecek ben istanbuldayım o ise eskişehire gidecek. Orasının öğrenci şehri olması serbest olması ortamının güzel olması beni korkutuyor bu yüzden bi ilişkiye başlamaktan korkuyorum çok kısıtlarım ve kıskanırım gibi geliyor. istanbul-eskişehir arası trenle 3 saate yakın çok fazla bi yol değil fakat yine de her istediğimde onu göremeyeceğim. ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. daha önce de uzak mesafe ilişkisi yaşadım fakat bir yerden sonra bitti çok yıprandık. Şimdi sevdiğim insanı kaybetmek istemiyorum ama mantığım olmaz diyor. Sizce neler yapabilirim. Lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Başlama.
Anlamıyorum insanları, acı çekmeye can atıyorlar.

istanbulda düzgün birini bulabilecek miyim bilmiyorum hiç, bütün tanıstıgım erkekler fırlama. ve sevdiğim çocuk düzgün biri sırf uzağa gidecek diye vazgeçmeli miyim yani

Sevgilin seni seviyorsa seni üzmeyecektir zaten...Ama demeden edemeyeceğim bi Eskişehirli olarak gözünü korkutucam belki ama buraları fenaaaaaaa

yaaa zaten kıskancım iyice deliricem hahaha oralar fena biliyorum hele ki kızları......gece dışarı çıkar benimki valla kaparlar (((

istanbulda düzgün birini bulabilecek miyim bilmiyorum hiç, bütün tanıstıgım erkekler fırlama. ve sevdiğim çocuk düzgün biri sırf uzağa gidecek diye vazgeçmeli miyim yani

Sırf başka şehire okumaya gidiyor diye "ayrılmalı mıyım" diye düşünüyorsan, bence yeterince sevmiyorsun demektir...

Sırf başka şehire okumaya gidiyor diye "ayrılmalı mıyım" diye düşünüyorsan, bence yeterince sevmiyorsun demektir...
ayrılmalı mıyım demiyorum ki seviyorum ama henüz ilişkiye baslamadık, baslamalı mıyım diyorum ben kafam karısık üzülmek istemiyorum....

Mesafeler sevgiye engel degil ama ilişkiye engel. Hele ki birbirinize çok bağlı degilseniz henüz güven tam oturmadıysa. Eyvah eyvah

bana güven dedi başlayalım dedi ama henüz cevapp veremedim net olarak eskişehir rahat bi ortam aklım karıştı orda beni üzer mi diye düşünüyorum

Karakteri bozuk insan için uzak ya da yakın fark etmiyor. Burnunun dibinde de yapacağını yapıyor.
Seviyorsan bir şans vermelisin.
Zamana bırak. Olursa olur. Olmazsa olmaz. Hem yaşlar küçük daha sanırım. Üni. ye başlayacağınıza göre.

Mesafeler sevgiye engel degil ama ilişkiye engel. Hele ki birbirinize çok bağlı degilseniz henüz güven tam oturmadıysa. Eyvah eyvah
bağlı gözüküp de aldatanı da gördüm hiç bilemiyorum zamana bırakmak istiyorum ama üzülceğimi hissediyorum. ister istemez onu kaybedersem karşıma düzgün biri çıkacak mı diye de düşünüyorum

Yaşın küçük tabi ki çıkar. Kendine sıkıntı etme . Yapcak olan her türlü yapar. Zamana bırak dedigin gibi canm

Sevdiğim çocuk düzgündiyorsun ama güvensizlik var,
Karakteri düzgün olan adam fizandada olsa sevdiği insana ihanet vs zaten düşünmez.o kısmı kendine sorgulaman gerek.

Yada aman boşver rahatına bak ,sonuçta sende üniversiteye gideceksin ve istanbulda gezilip tozulacak daha çok yer var,bu şekilde kendini rahatlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…