istanbulda düzgün birini bulabilecek miyim bilmiyorum hiç, bütün tanıstıgım erkekler fırlama. ve sevdiğim çocuk düzgün biri sırf uzağa gidecek diye vazgeçmeli miyim yani
ayrılmalı mıyım demiyorum ki seviyorum ama henüz ilişkiye baslamadık, baslamalı mıyım diyorum ben kafam karısık üzülmek istemiyorum....Sırf başka şehire okumaya gidiyor diye "ayrılmalı mıyım" diye düşünüyorsan, bence yeterince sevmiyorsun demektir...
ayrılmalı mıyım demiyorum ki seviyorum ama henüz ilişkiye baslamadık, baslamalı mıyım diyorum ben kafam karısık üzülmek istemiyorum....
bana güven dedi başlayalım dedi ama henüz cevapp veremedim net olarak eskişehir rahat bi ortam aklım karıştı orda beni üzer mi diye düşünüyorumBaşlamadik derken?
Teklif etti ama cvp vermedin mi?
sınavda bayılmazsak ve ya ölmezsek garanti olucak böyle, net yaniDaha lys olmadı ne ara yerleştiniz İstanbul a eskişehire
bana güven dedi başlayalım dedi ama henüz cevapp veremedim net olarak eskişehir rahat bi ortam aklım karıştı orda beni üzer mi diye düşünüyorum
evet 19 yaşındayızKarakteri bozuk insan için uzak ya da yakın fark etmiyor. Burnunun dibinde de yapacağını yapıyor.
Seviyorsan bir şans vermelisin.
Zamana bırak. Olursa olur. Olmazsa olmaz. Hem yaşlar küçük daha sanırım. Üni. ye başlayacağınıza göre.
bağlı gözüküp de aldatanı da gördüm hiç bilemiyorumMesafeler sevgiye engel degil ama ilişkiye engel. Hele ki birbirinize çok bağlı degilseniz henüz güven tam oturmadıysa. Eyvah eyvah
Yaşın küçük tabi ki çıkar. Kendine sıkıntı etme . Yapcak olan her türlü yapar. Zamana bırak dedigin gibi canmbağlı gözüküp de aldatanı da gördüm hiç bilemiyorumzamana bırakmak istiyorum ama üzülceğimi hissediyorum. ister istemez onu kaybedersem karşıma düzgün biri çıkacak mı diye de düşünüyorum
Sevdiğim çocuk düzgündiyorsun ama güvensizlik var,istanbulda düzgün birini bulabilecek miyim bilmiyorum hiç, bütün tanıstıgım erkekler fırlama. ve sevdiğim çocuk düzgün biri sırf uzağa gidecek diye vazgeçmeli miyim yani
Rica ederim canmmsağol canım teşekkür ederim :*