- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Önce t şeklinde rahim için ameliyat olmanız gerek diye biliyorum. Sonrasında tüp bebek denersiniz. İnşallah da ilk denemede tutunurEki Görüntüle 3228440 bu bana dün çekilip verilen rahim film sonucu
Bize hep sıkıntınız yok denmişti şimdi bu çıkınca yine illa tüp bebek mi olması gerek normal yoldan olmaz mı yine peki acaba çünkü eşimin sperm değerleri falan çok iyiÖnce t şeklinde rahim için ameliyat olmanız gerek diye biliyorum. Sonrasında tüp bebek denersiniz. İnşallah da ilk denemede tutunur
Daha önce hem aşılama hem tüp bebek denemişsiniz sonuç alınamamış bence direkt tüp bebek denenir. Yani ben öyle düşünüyorum. Normal yoldan olup olmayacağına bir şey diyemem nasipse olur tabi kiBize hep sıkıntınız yok denmişti şimdi bu çıkınca yine illa tüp bebek mi olması gerek normal yoldan olmaz mı yine peki acaba çünkü eşimin sperm değerleri falan çok iyi
İşte bunlar hani rahim t denildiği için denendi belki de bulamadılar sıkıntı o zaman çünkü şimdi de bu çıkınca bende şaşırdım ne diyeceğimeDaha önce hem aşılama hem tüp bebek denemişsiniz sonuç alınamamış bence direkt tüp bebek denenir. Yani ben öyle düşünüyorum. Normal yoldan olup olmayacağına bir şey diyemem nasipse olur tabi ki
rahım sorunu çözüldükten sonra bende dogal bıle olabılır canım,Bize hep sıkıntınız yok denmişti şimdi bu çıkınca yine illa tüp bebek mi olması gerek normal yoldan olmaz mı yine peki acaba çünkü eşimin sperm değerleri falan çok iyi
Allah duysun sesinizi inşallah dediğiniz gibi olur yaarahım sorunu çözüldükten sonra bende dogal bıle olabılır canım,
sonucta bır sorun varmıs ve ondan olmamıs senelerce
amiinnn canım benım,Allah duysun sesinizi inşallah dediğiniz gibi olur yaa
Amin amin aminamiinnn canım benım,
Rabbım saglıkla hıc tedavıye gerek kalmadan nasıp etsın,amiinn
İnşallah öyle olur sen git bakalım bi doktora ne diyecekrahım sorunu çözüldükten sonra bende dogal bıle olabılır canım,
sonucta bır sorun varmıs ve ondan olmamıs senelerce
Genetik sonucunu bekliyorum şuan inşallah ay sonu tekrardan görüşmeye gideceğimİnşallah öyle olur sen git bakalım bi doktora ne diyecek
Çok teşekkür ederim bilgi için Allah razı olsunT şekli ve rahimde yapışıklık olduğunu yazmışlar. Histereskopi ile düzelecek birşey basit bir işlem. Ama bu konuda tecrübeli bir hekim bulun. Geçmiş olsun şimdiden