- 25 Ocak 2023
- 701
- 290
- 23
Merhaba arkadaslar daha once gece gunduz forumda belirti aradim . Ama regl oldum merak eden arkadaslarim oldu fakat evliligimde en yakin arkadasim sayesinde ciddi sorunlar yasadim . Resmen bizi birbirimize dusurdu . Cocuk yapmaya baslayacagimiz zamanlar ustelik neyseki Yapbozlari toplayinca fark ettim ve problemi cozduk . Baya dolmusum kusura bakmayin Pembe dizi gibi oldu bi anda hayatim ama atlattik . Bir hafadir cocuk denemelerine basladik . Son regl tarihim 1 subat i28 gunluk bir surecte olmustu 28-29 arasi olurum hep
uygulamaya gore 14. Gun yumurtlama oldu 16 sinda basladik biz calismaya. 16 ve 17 gun inanilmaz agrim oldu . Acaba gec mi yumurtladjm diye dusundum . Yumurtlama donemim 14 ise uygulamaya gore diger 16 ve 17 sinde gebelik sansi mumkun mudur ?
uygulamaya gore 14. Gun yumurtlama oldu 16 sinda basladik biz calismaya. 16 ve 17 gun inanilmaz agrim oldu . Acaba gec mi yumurtladjm diye dusundum . Yumurtlama donemim 14 ise uygulamaya gore diger 16 ve 17 sinde gebelik sansi mumkun mudur ?