Yeniden buradayım gebelik belirtileri ?

Wanniya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
701
290
23
Merhaba arkadaslar daha once gece gunduz forumda belirti aradim . Ama regl oldum merak eden arkadaslarim oldu fakat evliligimde en yakin arkadasim sayesinde ciddi sorunlar yasadim . Resmen bizi birbirimize dusurdu . Cocuk yapmaya baslayacagimiz zamanlar ustelik neyseki Yapbozlari toplayinca fark ettim ve problemi cozduk . Baya dolmusum kusura bakmayin Pembe dizi gibi oldu bi anda hayatim ama atlattik . Bir hafadir cocuk denemelerine basladik . Son regl tarihim 1 subat i28 gunluk bir surecte olmustu 28-29 arasi olurum hep
uygulamaya gore 14. Gun yumurtlama oldu 16 sinda basladik biz calismaya. 16 ve 17 gun inanilmaz agrim oldu . Acaba gec mi yumurtladjm diye dusundum . Yumurtlama donemim 14 ise uygulamaya gore diger 16 ve 17 sinde gebelik sansi mumkun mudur ?

Merhaba, yumurtlamayo takip edecekseniz uygulamadan değil ovulasyon testinden gidin çünkü uygulama standart bir gün veriyo ama yumurtalama her ay bile farklı olabiliyor. Bu arada en yakın arkadaşınız ne yaptı merak etimmmmm

Merhaba, yumurtlamayo takip edecekseniz uygulamadan değil ovulasyon testinden gidin çünkü uygulama standart bir gün veriyo ama yumurtalama her ay bile farklı olabiliyor. Bu arada en yakın arkadaşınız ne yaptı merak etimmmmm
Benim nikah sahidim di cocukluk arkadasimdi esimin arkadasi ile nikahta tasinip sevgili oldular. Bize gelip gidiyordu arkadasim hep ama esimden icin laflar soyluyordu cok tehlikeli seni dusunmuyor vs vs doldurusa getiriyordu ilk baslar umursamadim kendisinin bildigi seyleri esimde biliyordu . Kendi erkek arkadasina beni doldurmus esimin arkadasina yani soylemedgim seyleri soylemisim gbi lanse etmis. Atiyorum siz diyorsunuz ki evliligin otursun hemen cocuk dusunme o bunu bana farkli x kisine farkli soylemis . Asla cocuk yapma ondan adam olmaz dediginizi soylemis gibi dusunun . Yani o kadar karisik ki anlatamam. Herkes bana cephe almisti bende bunu grup agresiflesiyordum. Bi gun geldi erkek arkadasi ile ayrilmisti sana bir sey dicem aramizda kalsin sakin soyleme esine ve arkadasina bizim aramizi bozarlar benim soyledigimi soylerler zaten ayrildik kptu konumdayim dedi. Aksam esime gidip aordum yargilamadan ben asla boyle bir sey soylemem soylemedim dedi . Benim ile alakali ozel bi konuyu esimin erkek arkadasina soyledigini soylemisti . Aksam esimin arkadasini aradim . Ozge benim boyle bir durumdan haberim bile yoktu dedi. Beni doldurdugu kisi bu arkadasimiz bu arada . Ayrildiklwrinda baska erkeklerw ay cok tatli yakisikli vs diyordu onu da benim ustume atmisben vermisim o akli guya. Bir de oyle bir zincirlwme yapmis ki inanamadim bunlar en hafifleri daha . Nasil taniyamadim senelerce dedim kendime zaten kendisi diyordu bu kadar iyi niyetli dusunme ben bi ortaligi karistirsam siyrilirim benden bile bilinmez diyordu dogruymus

buna aylarca maruz kaldim ama ihtimal vermedim . Ve binlerce dahasi esim beni birliktelik icin kullaniyor demisim guya benim bile haberim yok bu durumdan ne zaman souledim bilmiyorum soylemedim yani gerxcekten sinjr bozucu olmamis seyleri olmus gibi herkese farkli farkli anlatmis .

Eve mumkun oldugunca arkadas hatta aile dahil fazla kisiyi almiyoruz artik . Ailelerimiz zaten ayda bir ya da iki ayda bir geliyor. Ama evime asla arkadas alir miyim bi daha bilmiyorum . Siz a diyorsunuz yanina diger harfleri ekliyor . Baska birine biraz ondan biraz bundan katiyor benim aklim almiyor sevgili arkadasim hatta seytanin aklina gelmez dedigim seylwr bunlar her seyi gectim benim arkadasim ailem hatta tanimadigim bir insan bile mutlu olsa mutlu olurum uzulse uzulurum nasil oluyor da boyle pisliklesebiliyorlar tabiri caize bilemiyorum

C
Eve mumkun oldugunca arkadas hatta aile dahil fazla kisiyi almiyoruz artik . Ailelerimiz zaten ayda bir ya da iki ayda bir geliyor. Ama evime asla arkadas alir miyim bi daha bilmiyorum . Siz a diyorsunuz yanina diger harfleri ekliyor . Baska birine biraz ondan biraz bundan katiyor benim aklim almiyor sevgili arkadasim hatta seytanin aklina gelmez dedigim seylwr bunlar her seyi gectim benim arkadasim ailem hatta tanimadigim bir insan bile mutlu olsa mutlu olurum uzulse uzulurum nasil oluyor da boyle pisliklesebiliyorlar tabiri caize bilemiyorum
İnsanlar o kadar farklı ki bence evlendikten sonra eş ve arkadaş ortamı abartı seviyede iç içe geçmemeli. Hatta eş ve aileyi kapsayan 2 kişilik aileden herkes ama herkesle gram kadar olsa da set çekilmeli. İnsanlar bi acayip olmuş. Ne kadar samimi olursan ol asla eşinle alakalı millete koz vermemeli bence. Asla. Öyle bir kullanılıyor karşına geliyor ki insanın. Bunla atlattığına şükret. Aileden eşten başka kimse vazgeçilmez değildir. Dost bulunur. İnsanın en iyi dostu da eşidir bence doğru evlilikte. İnsanlar cok kıskanc korkunç meraklı. Biraz mahremiyet ve mesafe mutluluk ve huzur için çok gerekli bence.

Çok gecmiş olsun böyle böyle hayatı öğreniyoruz. Herkes büyük küçük yaşıyor. Ben de dahil olmak üzere

Çok gecmiş olsun böyle böyle hayatı öğreniyoruz. Herkes büyük küçük yaşıyor. Ben de dahil olmak üzere
Tesekkur ederim . Esime de beni doldirmuslar zaten evin icinde birbirmize bileniyorduk soz verdigimiz icinse soyleyemiyorduk olanlari artik aramizdaki saygi bile zedelenmisti ileri derece de . Ben hayati hizli yasadim fakat evlilik konusunda tecrubesizmisim onu anladim . Sevgililik birlikte yasama donemi cok farkli evlilik cok cok farkliymis . Ben hep ne fark edecek ki derdim sadece bi imza ama oyle olmuyormus cevre aileler dha farkli bakiyor . Surekli kavga cikiyordu cikiyordu ufak sebeplerden megersem bunlar yuzundenmis az daha yuvam yikiliyordu esim de hata yapti bende ama her insanin bi dur noktasi varmis ben de oda duramamistik biriktirmekten simdi ne olsa soylerim ayni hatalari tekrarlamamk icin aoz verdik birbirimoze. Zaten ben cok cocuksu ruhlu bi insanim o daha sakin sessiz ben hareketli o daha agir . Yani ben duygularimla hareket ediyorum o mantikli ama onun bile mantigi devre disi olmustu o kadar diyeyim size . Her gece yatarken allah butun insanlari iyi insanlar ile karsilastirsin bizden de uzak tutsun diye dua ederdim gercekten de oyle oldu cok uzun surmeden

Tesekkur ederim . Esime de beni doldirmuslar zaten evin icinde birbirmize bileniyorduk soz verdigimiz icinse soyleyemiyorduk olanlari artik aramizdaki saygi bile zedelenmisti ileri derece de . Ben hayati hizli yasadim fakat evlilik konusunda tecrubesizmisim onu anladim . Sevgililik birlikte yasama donemi cok farkli evlilik cok cok farkliymis . Ben hep ne fark edecek ki derdim sadece bi imza ama oyle olmuyormus cevre aileler dha farkli bakiyor . Surekli kavga cikiyordu cikiyordu ufak sebeplerden megersem bunlar yuzundenmis az daha yuvam yikiliyordu esim de hata yapti bende ama her insanin bi dur noktasi varmis ben de oda duramamistik biriktirmekten simdi ne olsa soylerim ayni hatalari tekrarlamamk icin aoz verdik birbirimoze. Zaten ben cok cocuksu ruhlu bi insanim o daha sakin sessiz ben hareketli o daha agir . Yani ben duygularimla hareket ediyorum o mantikli ama onun bile mantigi devre disi olmustu o kadar diyeyim size . Her gece yatarken allah butun insanlari iyi insanlar ile karsilastirsin bizden de uzak tutsun diye dua ederdim gercekten de oyle oldu cok uzun surmeden
Ne güzel orta yolu bulmanız. İnşallah bundan sonra daha da güzel olur yuvanız ve tez zamanda bebişiniz olur 🥰

Back
X