• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenibosna Bahçelievler civarı onereceginiz çocuk dr

Nisa hastanesi ne gittim boğazları hafif kızarmış dediği 40 günlük bebegime antibiyotik verdi o yüzden başka Dr arıyorum :(

Nisa hastanesi ne gittim boğazları hafif kızarmış dediği 40 günlük bebegime antibiyotik verdi o yüzden başka Dr arıyorum :KK43:
Benim 2 çocuğumun da doktoru Dr. Özgür Karlıklı'yı tavsiye ederim. Çok ilgili bir doktordur. Yeri Bahçelievler'de.. Bahçelievler Çocuk Polikliniği telefonu +90 (212) 553 41 40

Herkese merhaba
Yenibosna Bahçelievler civarında onerebileceginiz çocuk Dr var mı ?
Cennet doğan hastanesi Salih bey e gitmenizi tavsiye ederim. Kendisi gerekmedikçe tahlil bile yaptırmaz ilaç konusunda da çok hassastır. Arkadaşımın bebeği Yen'i doğduğunda 2 ay antibiyotik kullanmıştı durmadan idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu meğer yenidoğan bebekte hemen idrar tahlili yapılmazmış. Arkadaşıma da ben önermiştim bi götür diye hala da ona devam ediyor. Yeğenlerimin doktoru da o. Tercih sizden öneri benden geçmiş olsun

Bağcılar Safa Hastanesi Suat Dinçer çok iyi bir doktordur. Kızımın 7 yıllık doktoru Çok memnunuz çokta seviyoruz kendisini

Back
X