- 13 Eylül 2023
- 6
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi gamzeyusuf16
Femara kullananlar ve yeni gelişmeler yaşayanlar var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni gelişme derken ne meselaFemara kullananlar ve yeni gelişmeler yaşayanlar var mı?
Femara kullananlar ve yeni gelişmeler yaşayanlar var mı?
Bende adetimin üçüncü gününden itibaren beş gün sabah akşam kullandım ve 12 Eylül son günüydü ilacın bundan sonra ki süreç nasıl devam ediyor doktor bu cumartesi kontrol verdi .. 1.5 yıldır evliyim bir çok adı duyulmuş doktora gittim fakat pek bir faydası olmadı.. tesadüfen gittiğim bu doktor femaraya başlattı tereddüt ettim fakat hadi bunu da deneyelim bakalım deyip çıktık yola sonuç için aşırı heyecan ve endişeliyimYeni gelişme derken ne mesela
Ben kullandım femara
Onunla hamile kaldım
Harika bir haber sağlıkla kucağınıza alın inşallahYeni gelişme derken ne mesela
Ben kullandım femara
Onunla hamile kaldım
Ben adetin 5.günü başlamıştımBende adetimin üçüncü gününden itibaren beş gün sabah akşam kullandım ve 12 Eylül son günüydü ilacın bundan sonra ki süreç nasıl devam ediyor doktor bu cumartesi kontrol verdi .. 1.5 yıldır evliyim bir çok adı duyulmuş doktora gittim fakat pek bir faydası olmadı.. tesadüfen gittiğim bu doktor femaraya başlattı tereddüt ettim fakat hadi bunu da deneyelim bakalım deyip çıktık yola sonuç için aşırı heyecan ve endişeliyim
Aminnn İnşaAllah size de nasip olsunHarika bir haber sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok sevindim tebrik ederim Bende geçen ay kullandım femara sabah akşam tutmadı bu ay doktor sabah öğle akşam şeklinde başlattı 11 önde 1+1 e başlamamızi soylemisti bana hiç catlatma iğnesi vermedi bende ovulasyon testi ile takip ediyorum kendimi dün başladım ama ovulasyon a adetin 23. Günü yumurtlama görmüştüm geçen ay ona göre hesapladım bu ayda inşallah tutar . Pco var bende kilom da 79 diyette yapıyorum öneriniz varsa alabilirimBen adetin 5.günü başlamıştım
5 gün sabah akşam içtim
Adetin 13.günü kontrole gittim
24 mm olmuş dedi çatlatma iğnesi veriyordu ama istemedim ovülasyon testi ile çatlama takip ettim. O ay hamile kaldım. Ama ondan önceki ay da femara denemiştim. O tutmamıştı.
Aminnn İnşaAllah size de nasip olsua
AminAminnn İnşaAllah size de nasip olsun
Ya diyet yapmanız güzel. Ben birçok kez diyet denedim bir haftadan sonra devam edemedim 170 boy 90 kilo ile hamile kaldım. Size tavsiyem şu; siz yattıkça yumurtalar da yatıyor bence ben bunu da tecrübe ettim. Hergün 1 saat yürüseniz hızlı tempoda,çok güzel olur. Ve kesinlikle bol su en az 2-2,5 litre.Çok sevindim tebrik ederim Bende geçen ay kullandım femara sabah akşam tutmadı bu ay doktor sabah öğle akşam şeklinde başlattı 11 önde 1+1 e başlamamızi soylemisti bana hiç catlatma iğnesi vermedi bende ovulasyon testi ile takip ediyorum kendimi dün başladım ama ovulasyon a adetin 23. Günü yumurtlama görmüştüm geçen ay ona göre hesapladım bu ayda inşallah tutar . Pco var bende kilom da 79 diyette yapıyorum öneriniz varsa alabilirim
Çalıştığım için bir ona zaman kalmıyor bende sadece diyetime uyuyorum ama iste bakalım. İlişkiden hemen sonra ayağa kalktınız mi pekiYa diyet yapmanız güzel. Ben birçok kez diyet denedim bir haftadan sonra devam edemedim 170 boy 90 kilo ile hamile kaldım. Size tavsiyem şu; siz yattıkça yumurtalar da yatıyor bence ben bunu da tecrübe ettim. Hergün 1 saat yürüseniz hızlı tempoda,çok güzel olur. Ve kesinlikle bol su en az 2-2,5 litre.
İlaç dozu için birşey diyemem çünkü ben sadece sabah akşam 1 şeklinde kullandım.
Yok yarım saat 45 dk arası ayaklarımı kaldırıp yatmıştımÇalıştığım için bir ona zaman kalmıyor bende sadece diyetime uyuyorum ama iste bakalım. İlişkiden hemen sonra ayağa kalktınız mi peki
Çok teşekkür ederim bu ay inşallah tutar masa başı ama illaki arada Bi o kadar da yürüyorumYok yarım saat 45 dk arası ayaklarımı kaldırıp yatmıştım
Eğer masa başı işte çalışıyorsanız yürümeye vaktiniz yoksa arabadan biraz erken inip yürüyün. Gerçekten çok faydası olacak. Ama tüm gün ayaktayım diyorsanız zaten gerek yok
Hayırlısı ve sağlıklı olsun inşaAllahÇok teşekkür ederim bu ay inşallah tutar masa başı ama illaki arada Bi o kadar da yürüyorum
Bende de pko var. 1.5 yil normal yolla hamile kalmayınca doktorum femara verdi adetin 3Çok sevindim tebrik ederim Bende geçen ay kullandım femara sabah akşam tutmadı bu ay doktor sabah öğle akşam şeklinde başlattı 11 önde 1+1 e başlamamızi soylemisti bana hiç catlatma iğnesi vermedi bende ovulasyon testi ile takip ediyorum kendimi dün başladım ama ovulasyon a adetin 23. Günü yumurtlama görmüştüm geçen ay ona göre hesapladım bu ayda inşallah tutar . Pco var bende kilom da 79 diyette yapıyorum öneriniz varsa alabilirim
Akintin başladıysa yumurtlaman yakın takip et mutlaka bende öyle oluyorBu ay bende femara kullandim adetin 5. Günü başlattı sabah aksam 1 seklinde. 5 gün kullandim kontrolde 6 8 mm seklinde 2 yumurta olusmus p.tesi tekrar gel dedi yarın kotnrole gideceğim. Devlet hastanesine gittigim için cok soru soramiyorum ama şuan adetim biteli 3 gün oldu. Yorumlara baktığımda yumurta boyu küçük geldi bana ama 10 gün adet görüyorum. Acaba onla alakali mi gelisim evresi. Bugun şeffaf yumurta akı seklinde akıntı başladı. Neler olduğunu yada olacagini bilememek çok yorucu. Rabbim umutlarimizi ve emeklerimizi boş çıkartmasın
Ben çok stresliyim Bi kere iş yerim çok stresli benim açımdan hiç mutlu değilim aslında bebek için de normal düşünüyorum olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım ortası yok sanırımBende de pko var. 1.5 yil normal yolla hamile kalmayınca doktorum femara verdi adetin 3
Gunu baslaypp 5 gun ictim. Bittikten sonra doktora gidip yumurta kontrolu yaptı sagda 2 tsne solda hic olusmamisti ama o ay hamile kalamadım. 2. Ay yine femara kullandim yumurta kontorluolmadi bu sefer birlikt olmamz gereken gunler birliktelik oldu derken 2. Ayimda hamile.kaldim ve suan 18 günlük oldu bebegimi kucagimada.aldim cok şükür. Pko olanlara tavsiyem 1. Stres yapmamalari kendinizi uzmeyin neden olmuyor diye sinir stres yapmayin , 2. Sağlıklı beslenin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet bugün doktor kontrolunde kendi kendine catlama olmuş 3 gün degerlendirin dedi ama şaşkınım açıkçası. Testere disli aslan pencesi ve civanpercemi karistirip ictim ve bol kabak çekirdeği yedim alakasi var mi bilmiorumAkintin başladıysa yumurtlaman yakın takip et mutlaka bende öyle oluyor
Çatlama olmadan önce de geliyorEvet bugün doktor kontrolunde kendi kendine catlama olmuş 3 gün degerlendirin dedi ama şaşkınım açıkçası. Testere disli aslan pencesi ve civanpercemi karistirip ictim ve bol kabak çekirdeği yedim alakasi var mi bilmiorum