Yeni zirkonyum dişlerim fotoğraflı

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
206
Yer
Bursa
di-2P1Q.jpg

merhaba yaklaşık 6 aydır dişçi ile iletişim halindeyim..üst 9 tane dişim zirkonyum yapıldı zorlu aşamalar oldu zor bir vaka idim..üst çenede ciddi ortodontik bozukluk vardı..ben ön dişlerde büğük diş seviyorum büğük diş için de yer lazımdı ne yazıkki üst çenem ön iki dişe ayrılmış bölüm çok azdı..diş eti dokum düzeltildi kemik alındı..bikaç zorlu aşamadan sonra dişlerimin son hali bu...

Son düzenleme:
benimde ön 4 dişim zirkonyum.
beğendim canım doğal görünüyor.ama dediğin gibi zor aşamalar:(
ön iki dişini biraz tavşan yaptıramaz mıydın? ben tavşan dişleri çok beğendiğim için soruyorum..belki sen istememişsindir.

di-2P1Q.jpg

merhaba yaklaşık 6 aydır dişçi ile iletişim halindeyim..üst 9 tane dişim zirkonyum yapıldı zorlu aşamalar oldu zor bir vaka idim..üst çenede ciddi ortodontik bozukluk vardı..ben ön dişlerde büğük diş seviyorum büğük diş için de yer lazımdı ne yazıkki üst çenem ön iki dişe ayrılmış bölüm çok azdı..diş eti dokum düzeltildi kemik alındı..bikaç zorlu aşamadan sonra dişlerimin son hali bu...

Harika olmus :) Gülün bolca:nazar:

Üst 9 dişin benimkiyle aynı benimkininde tam yerleri böyle kesim yapıldı cumartesi takılıcak inşallah..Bende resimleri eklerim artık.. (:

Bişey sorucam renk kartelinin numarası ne acaba..Diğer dişlerinle hiç sırıtmıyor bembeyaz çok beğendim güle güle kullan canım..

teşekkür ederim yorumlarınız için dr.murat ocakoğlu yaptı dişlerimi renk olarak yanılmıyorsam b1 yapıldı

beyaz melek geçmiş olsun canım,ablamında zirkonyum dişleri yapılıyor,oda çok stresli nasıl olucak,çirkin olursa ne yaparım diye,seninkiler çok başarılı,inşallah ablamdada sonuç iyi olur.

di-2P1Q.jpg

ben çok beğendim, çok güzel olmuş. güle güle kullan. ben ortodontik tedavi gördüm ama dişlerim düzelmedi. yarın diş doktoruna gidicem. kompozit dolgu ile düzelttirmeyi düşünüyorum. bakalım benimki nasıl olucak.

Zirkonyum ne oluyor
Buarada gulusunuz cok hos gorunuyor:)

zirkonyum bir tür porselen kaplama çeşidi metalsiz porselen ışık geçirgenliği ve parlaklığı doğal dişe yakın oluşu ve kendi dişin gibi durmasını sağlayan bir porselen türü:)
çok teşekkür ederim

ben çok beğendim, çok güzel olmuş. güle güle kullan. ben ortodontik tedavi gördüm ama dişlerim düzelmedi. yarın diş doktoruna gidicem. kompozit dolgu ile düzelttirmeyi düşünüyorum. bakalım benimki nasıl olucak.

inşallah hayalinizdeki gibi olur..çok teşekkürler

Back