Yeni Yla nerede girelim?

yılbaşı benim doğum günüm eşimin ailesi ve benim ailemle evde kutlarız büyük ihtimal doğumgünüm ve ikisini bi arada :)

Evet hatunlar, birkaç gündür konuyu takip edemiyordum. Diğer konularıma bakanlar bilir, büyük bir sürpriz yaşadım geçen gün. Evde geçirelim demişsiniz genellikle. Evet evde rahat oluyor ama her zaman da dışarı çıkılmıyor, yeni yıl şöyle felekten bir gece çalmak için güzel bir fırsat.
Taksim'de mekan önereyim demiş bir arkadaşım. Taksim'i pek istemiyorum. Çok kalabalık oluyor, mekanlar da sokaklar da. Kumkapı fikri fena değil. Nereleri önerirsin Kumkapı'da?

Karadenizde yaşayanlar için Fatsa'da bulunan Fanizan Oteli tavsiye ediyorum.
Bungalovların bulunduğu,sarı yaprakların yerde o0lduğu,şömine başında şarap keyfi yapacağınız bir otel.
Google dan aratabilirsiniz.
Biz yılbaşında çıkamayız,ama Fanizana yakın zamanda haftasonu için kaçacağız inşallah..

Yılbaşı için değil tabi ama mutlaka görmek istiyorum Karadeniz'i.

ankardaysanız güzel mekanlar var bunların başında melbo samatya ,gecekülüpleri var.
orda eğüzel vakit geçirebilirsinz.ailelere özell tavarnalarda varmışş.ama galiba ben bu yıl ,eşim annemgil.çok sevgigim arkadşim eşi ve onun çoçuklarıyla biizde olcazz..bakalımm

bizde bu sene dışarı çıkamayız ama arkadaşlarımızla eğlenceli bi yılbaşı gecesi geçirmek isterim
eşim ailesiyle geçirmek istiyor ama ben arkadaşlarımızla olalım eğlenelim istiyorum

ayrıca sevgili Larisacığım keşke nişanlım olsaydıda dışarıda geçirseydim diye üzülme bizim moruklarımız varda noluyo yine evde hep evde

Biz genelde yılbaşında ailece evde olurduk üniversiteden önce
şimdi de sevgilimle geçiyor
ama ben bu sene ciddi ciddi bir kutlama istiyorum

bence imkanınız varsa bütün sevdiklerinizi toplayın evde
parti verin.
Her yeri süsleyin
Yemekle falan uğraşılmaz da
çerez, içecek falan.
hem ev rahatlığı, hem kutlama
harika olur
keşke böyle bir yılbaşı geçirebilsem ama hiç umudum yokmafoldumben

Valla fiyatlara filan baktım araştırdım fenaaa.. Uygun bir iki yer buldum aslında ama hamile olduğum için uzun uzun oturamam belki diye evde olmaya karar verdik. Bu sene evdeyiz biz de. Annemler de olacak, anneme sürpriz olsun diye yarım himdi dolma siparişi verdim. Meze de hazırlarız, meyve çerez... Gece de sokak eğlencesine çıakrız belki bir ara.
Bu arada araştırmalarım sonucu Maltepe sahilde ve kumkapıda uygun ve düzgün yerler buldum. Merak eden özelden mesaj atabilir.

kaldi 2010 a 4gün ben avusturyada oldugum icin buralar baya bi hareketli oluyo yilbasinda ehryerden bomba sesleri geliyo insaan evde oturamazki bizde cikariz heryer rengarenk sesler eglenceler le dolu oluyo o yuzden düsündügüm biyer yok kapimin önünde bile kutlanir yilbasi burdaki yilbasi türkiyede yoktur eminim

aaaaaaa ben yanlis söylemisim ya takvime bekmammistim :)))yilbasina 4gün bileyok bugün 29 zuymus kusura bakmayin arkadaslar yarin yilbasi yani nekadar cabuk geciyo su günler ve seneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…