Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

ben de gece 3 te oğlumun ısırmasıyla uyandım. aynı cinsler demek ki😁
Benimkiler ellerini ya gözüme ya agzima sokarlar beni uyandirmak için 🤣
Günaydın kızlar
Bu gece biraz uyuyabildim şükür ateş cikmadi oğlanın.
Spor yapmayı planlıyorum bakalım. Okula göndermeyeceğim bir kaç gün iyice toparlasın fena salgın varmış dün doktor demisti dikkat edin. Uyuz vakaları da artmış.
Geçmiş olsun ❤️
Dün bir kara bulutlar döndü de şimdi iyiyim canım olsun. Olur böyle. İnşallah elimin ayarına dikkat ederim de mune ablayı uğraştırmam bir daha. Ya aslında silmedim ama yazdığım şeyler hep bozuldu neden bilmiyorum. Kaydedince virüs girmiş gibi oldu gitti hepsi

Kız helal olsun olur mu öyle şey ❤️ şu mesaja düştüm 😍 iiinnnsallah çok amin 🤗 hepimiz fitos fitos gezelim buralarda. Çok sağolun kızlar

Mükemmel ❤️

Helal olsun bebeğim siz de hakkınızı helal edin ❤️ ben ve cemos ne yapıyorsak severek yapıyoruz. Teknik arızalar olabilir 😅 anlık iniş çıkışlar. Ee gücün karanlık tarafı dedik.
Yoruldum desem devrederim baskasina bütün içerikle beraber yeni konu açılır.
Ama "Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır"
"Sadece güneşli günlerde yürürsen hedefe ulaşamazsin" gibi mottolarim oldugu için dava arkadaşlarımla seve seve devam edeceğim 🌼
Helal olsun canım
Ben birakman anlaminda yazmadim strese sokma kendini derken geç olsun güç olmasın anlaminda yazdım olduğu kadar güzel bir uyum yakaladık hep beraber ne güzel 💕🌺

Aaa ilk defa duydum tadı nasıl oluyor ki
Afiyet olsun şimdiden minigim 🤗
Apartmanda herkes çok güzel yemek kokuyor dedi kahvaltıya gitmiştim benden geliyor dedim :super: birazdan bakacağım bakmadım tadına:) teşekkür ederim

Spor olarak ne yaptin canim yarim saatte 500 kalori cok iyi 😍 ben 45-50 dakikada 500 kalori yakiyorum kosu bandinda koşu yuruyus yapiyorum nabzimin hizini degistirerek
Canım youtube ta tk 500 yazınca çıkıyor. çok iyi tüm vücudu çalıştıran bi video. yarım saat sürüyor. veee 500 kalori yaktırıyor. tavsiye ederim mutlaka dene. baştan zorlayabilir ama sonra vücut alışıyor. ben yıllardır eliptikten sıkılınca bunu yaparım.
zenci bir adam yaptırıyor eşi ve ekip arkadaşlarıyla beraber.
gerçekten bu videoyu ne zaman düzenli yapsam vücudum çok güzel şekilleniyor

Canım youtube ta tk 500 yazınca çıkıyor. çok iyi tüm vücudu çalıştıran bi video. yarım saat sürüyor. veee 500 kalori yaktırıyor. tavsiye ederim mutlaka dene. baştan zorlayabilir ama sonra vücut alışıyor. ben yıllardır eliptikten sıkılınca bunu yaparım.
zenci bir adam yaptırıyor eşi ve ekip arkadaşlarıyla beraber.
gerçekten bu videoyu ne zaman düzenli yapsam vücudum çok güzel şekilleniyor
Ya bi bakayim tesekkur ederim bende denerim belki bende kaloriyi baz aliyorum hep kosu yuruyus yapiyorum yapabilirsem denerim
Yıkım ekibine biz şişmanlar en başa eklenmişiz çok alındım :63: yıkıp geçelim de görün siz :süslü:
Ay evet ya 😫😅

Ya bi bakayim tesekkur ederim bende denerim belki bende kaloriyi baz aliyorum hep kosu yuruyus yapiyorum yapabilirsem denerim

Ay evet ya 😫😅
Çabuk eksilelim de bizi seksi çikolata yapsınlar :sus:

Grup yıldızları belirlendi!
Az sonra yüzdeleri listeye gireceğim

Yıkım Ekibi 💪 Fit mutlu anne Fit mutlu anne ⭐ -1.672
Grup Alfa 👊🏻 Arrietty_ Arrietty_ ⭐ -1.726
Sexual Chocolates 💋 Smiile Smiile ⭐ -3.593
Grup Süpernova 🦸 Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy ⭐ -1.001

Tebrik ederim kızlar eksiler çok iyi ❤️

Rakipler de belli oldu tabi

Yıkıma gelen Fit mutlu anne Fit mutlu anne ⚔️ Alfaligini konuşturan Arrietty_ Arrietty_ karşı 💪

Sexy ve öfkeli Smiile Smiile ⚔️ Süper Kadın Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy 'ye karşı 💪

Kazanan gücünü gösterecek 👑

6 Kasım pazartesi günü için yerlerimizi alalım 🍿

DudakGrup yıldızları belirlendi!

Yıkıma gelen Fit mutlu anne Fit mutlu anne ⚔️ Alfaligini konuşturan Arrietty_ Arrietty_ karşı 💪

Sexy ve öfkeli Smiile Smiile ⚔️ Süper Kadın Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy 'ye karşı 💪

Kız Smiile Smiile şu ekip ismindeki kırmızı rujun hakkını ver onları platform topuğunla ez geç rakipleri savur seksi saçlarını 🤣🤣

Son düzenleme:
Grup yıldızları belirlendi!

Kiz cok begendim ismimizi.
Alfayim ben 🐺

Back