Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler ellerini ya gözüme ya agzima sokarlar beni uyandirmak içinben de gece 3 te oğlumun ısırmasıyla uyandım. aynı cinsler demek ki![]()
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Bu gece biraz uyuyabildim şükür ateş cikmadi oğlanın.
Spor yapmayı planlıyorum bakalım. Okula göndermeyeceğim bir kaç gün iyice toparlasın fena salgın varmış dün doktor demisti dikkat edin. Uyuz vakaları da artmış.
Helal olsun canımDün bir kara bulutlar döndü de şimdi iyiyim canım olsun. Olur böyle. İnşallah elimin ayarına dikkat ederim de mune ablayı uğraştırmam bir daha. Ya aslında silmedim ama yazdığım şeyler hep bozuldu neden bilmiyorum. Kaydedince virüs girmiş gibi oldu gitti hepsi
Kız helal olsun olur mu öyle şeyşu mesaja düştüm
iiinnnsallah çok amin
hepimiz fitos fitos gezelim buralarda. Çok sağolun kızlar
Mükemmel
Helal olsun bebeğim siz de hakkınızı helal edinben ve cemos ne yapıyorsak severek yapıyoruz. Teknik arızalar olabilir
anlık iniş çıkışlar. Ee gücün karanlık tarafı dedik.
Yoruldum desem devrederim baskasina bütün içerikle beraber yeni konu açılır.
Ama "Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır"
"Sadece güneşli günlerde yürürsen hedefe ulaşamazsin" gibi mottolarim oldugu için dava arkadaşlarımla seve seve devam edeceğim![]()
Aaa ilk defa duydum tadı nasıl oluyor kiİlk defa esimin isteği üzerine beyaz lahana soğan ve mantar kavurdum harika kokuyor ..demek ki mantar ile lahana da birbirine yakışacak:)
Apartmanda herkes çok güzel yemek kokuyor dedi kahvaltıya gitmiştim benden geliyor dedimAaa ilk defa duydum tadı nasıl oluyor ki
Afiyet olsun şimdiden minigim![]()
Canım youtube ta tk 500 yazınca çıkıyor. çok iyi tüm vücudu çalıştıran bi video. yarım saat sürüyor. veee 500 kalori yaktırıyor. tavsiye ederim mutlaka dene. baştan zorlayabilir ama sonra vücut alışıyor. ben yıllardır eliptikten sıkılınca bunu yaparım.Spor olarak ne yaptin canim yarim saatte 500 kalori cok iyiben 45-50 dakikada 500 kalori yakiyorum kosu bandinda koşu yuruyus yapiyorum nabzimin hizini degistirerek
Ya bi bakayim tesekkur ederim bende denerim belki bende kaloriyi baz aliyorum hep kosu yuruyus yapiyorum yapabilirsem denerimCanım youtube ta tk 500 yazınca çıkıyor. çok iyi tüm vücudu çalıştıran bi video. yarım saat sürüyor. veee 500 kalori yaktırıyor. tavsiye ederim mutlaka dene. baştan zorlayabilir ama sonra vücut alışıyor. ben yıllardır eliptikten sıkılınca bunu yaparım.
zenci bir adam yaptırıyor eşi ve ekip arkadaşlarıyla beraber.
gerçekten bu videoyu ne zaman düzenli yapsam vücudum çok güzel şekilleniyor
Ay evet yaYıkım ekibine biz şişmanlar en başa eklenmişiz çok alındımyıkıp geçelim de görün siz
![]()
Çabuk eksilelim de bizi seksi çikolata yapsınlarYa bi bakayim tesekkur ederim bende denerim belki bende kaloriyi baz aliyorum hep kosu yuruyus yapiyorum yapabilirsem denerim
Ay evet ya![]()
Gülle ekibiYıkım ekibine biz şişmanlar en başa eklenmişiz çok alındımyıkıp geçelim de görün siz
![]()
Buna da şükürGülle ekibi![]()
Yağlara doğru bırakıyorsunuz gülleleri yıkım gerçekleşiyorBuna da şükür![]()
KızDudakGrup yıldızları belirlendi!
Az sonra yüzdeleri listeye gireceğim
Yıkım Ekibi![]()
Fit mutlu anne
-1.672
Grup Alfa![]()
Arrietty_
-1.726
Sexual Chocolates![]()
Smiile
-3.593
Grup Süpernova![]()
Istenmeyentuyy
-1.001
Tebrik ederim kızlar eksiler çok iyi
Rakipler de belli oldu tabi
Yıkıma gelenFit mutlu anne
Alfaligini konuşturan
Arrietty_ karşı
Sexy ve öfkeliSmiile
Süper Kadın
Istenmeyentuyy 'ye karşı
Kazanan gücünü gösterecek
6 Kasım pazartesi günü için yerlerimizi alalım![]()
İyilik. Senden?
İyi bende yemek yapıyorum bir yandan uyku bastırdıİyilik. Senden?
Kiz cok begendim ismimizi.Grup yıldızları belirlendi!
Az sonra yüzdeleri listeye gireceğim
Yıkım Ekibi![]()
Fit mutlu anne
-1.672
Grup Alfa![]()
Arrietty_
-1.726
Sexual Chocolates![]()
Smiile
-3.593
Grup Süpernova![]()
Istenmeyentuyy
-1.001
Tebrik ederim kızlar eksiler çok iyi
Rakipler de belli oldu tabi
Yıkıma gelenFit mutlu anne
Alfaligini konuşturan
Arrietty_ karşı
Sexy ve öfkeliSmiile
Süper Kadın
Istenmeyentuyy 'ye karşı
Kazanan gücünü gösterecek
6 Kasım pazartesi günü için yerlerimizi alalım![]()