Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Geçmiş olsun

Yazdım zaten
10000 adım cezan var halledersin
Tamamdır kaptanım
Güzel ama sabah 3 dilimden emin olamadim

Su, kahve içildi baş ağrısı ile uyandım bugün hafif baslayan bogaz agrisi icin zencefil karabiberli bal karisimida alındı sıra sporda
Geçmiş olsun.

Acı çok severim, sürekli de yerim.

Dün bir kara bulutlar döndü de şimdi iyiyim canım olsun. Olur böyle. İnşallah elimin ayarına dikkat ederim de mune ablayı uğraştırmam bir daha. Ya aslında silmedim ama yazdığım şeyler hep bozuldu neden bilmiyorum. Kaydedince virüs girmiş gibi oldu gitti hepsi
Kız helal olsun olur mu öyle şey şu mesaja düştüm iiinnnsallah çok amin hepimiz fitos fitos gezelim buralarda. Çok sağolun kızlar
Mükemmel
Helal olsun bebeğim siz de hakkınızı helal edin ben ve cemos ne yapıyorsak severek yapıyoruz. Teknik arızalar olabilir anlık iniş çıkışlar. Ee gücün karanlık tarafı dedik.
Yoruldum desem devrederim baskasina bütün içerikle beraber yeni konu açılır.
Ama "Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır"
"Sadece güneşli günlerde yürürsen hedefe ulaşamazsin" gibi mottolarim oldugu için dava arkadaşlarımla seve seve devam edeceğim

Henüz yüzdeler eklenmedi
Ama ilk sayfadan grubunuzu öğrenebilirsiniz
Dedigim gibi gruplar vücut kütle endeksine göre sıralandı.
İlk yazdığım gruptaki birinci kişi en tontis yanaklimiz olup, bir altındaki üye biraz daha az tontis yanakli olanimiz. Son grubun sonuncu üyesine kadar bu şekilde devam ediyor. Bu yüzden gruplar sabittir. Kurayla yeniden belirlenme durumu kalkmıştır.

Bügun yüzde tablosunu düzenleyip grup yıldızları belirlenecek.
Önümüzdeki pazartesi Yıldız savaşları yapılacak

Yıkım Ekibi'nin yıldızı, Grup Alfa'nin yıldızıyla
Sexual Chocolates'in yıldızı, Grup Süpernova'nin yıldızıyla yarışacak.
Böylece herkes kendi kilo kulvarındaki arkadaşla yarismis olacak

Son düzenleme:
Güce denge gelsin may the force be with you

Ellerine sağlık choco sen bu işe çok ozeniyorsun geri getirmene sevindim uğraştın bir sürü hakkını helal et

Bundan sonra gruplar degismeyecek aynımı kalacak
Chocolita
Evet çiçeğim aynı kalacak. Çünkü hem yüzdelerde 1. Olan grup belirlenirken hem yarışlarda adil olması adına bir düzenleme getirdik. Bu yüzden herkesin yeri sabit
Helal olsun bu arada aa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…