- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Ya disari cikiyor,korkutuyor cocuklar. Evdede pisirik pisirik geziyor. Yollamasam deli gibi miyavliyor. Ne yapacagimi sastim. Hasta degil. Sanmiyorum. Yiyor,iciyor,miciyor,geziyor geliyor. Kizin kapisi kapali. Sevmiyor kapali kedi,ama gece saci ile oynuyor uyutmuyor. 2 gündür kapali, iki gündür Boyle manyakAyy hasta da o yuzden mi hircin isiriyo yoksa surekli boyle miydi
him anladım canım kedi bakımı ile çok bilgim yokta merak ettim Allah kolaylık versin valla bi çocuk gibi aşırı iki gerekiyor kedi için de ☺Ya disari cikiyor,korkutuyor cocuklar. Evdede pisirik pisirik geziyor. Yollamasam deli gibi miyavliyor. Ne yapacagimi sastim. Hasta degil. Sanmiyorum. Yiyor,iciyor,miciyor,geziyor geliyor. Kizin kapisi kapali. Sevmiyor kapali kedi,ama gece saci ile oynuyor uyutmuyor. 2 gündür kapali, iki gündür Boyle manyak
Evden 45 dk erken ciktim eczaneye gidiyorum
ben de gece 3 te oğlumun ısırmasıyla uyandım. aynı cinsler demek kiGünaydin
Bu sabah da 4de kedimin uykumda isirmasi ile uyandimkafayi yedi iyice. 7sine kadar antibiotik yazdi doktor.
Yiyebilene hayranım ben hiç sevemedim o yoğurda limon biber vb eklenen şeylerigünaydın kızlar
ben dünkü menüme ek akşam eve gidince bir kase yoğurt yedim. içinede pul biber zencefil zerdeçal kattım. yarımda limon sıktım sonra bir güzel yedim
suyumda 3 lt olmuştur
Cemoos
yani aslında biraz ekşi oluyor ama hızlı hızlı yiyorum hemenYiyebilene hayranım ben hiç sevemedim o yoğurda limon biber vb eklenen şeyleri
Şifa olsun bol yağ yakmanı sağlasinyani aslında biraz ekşi oluyor ama hızlı hızlı yiyorum hemençokta tadını almaya bakmadan
Spor olarak ne yaptin canim yarim saatte 500 kalori cok iyibu sabah yine 5.30 da uyanarak yarım saat 500 kalorilik sporumu yaptım.ama her yerim dökülüyor ağrıdan. eliptiğe vücudum alışmış. bu biraz ağır geldi. bu hafta alışma evresi diyelim haftaya geçer ağrılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?