Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ayy hasta da o yuzden mi hircin isiriyo yoksa surekli boyle miydi
Ya disari cikiyor,korkutuyor cocuklar. Evdede pisirik pisirik geziyor. Yollamasam deli gibi miyavliyor. Ne yapacagimi sastim. Hasta degil. Sanmiyorum. Yiyor,iciyor,miciyor,geziyor geliyor. Kizin kapisi kapali. Sevmiyor kapali kedi,ama gece saci ile oynuyor uyutmuyor. 2 gündür kapali, iki gündür Boyle manyak
Evden 45 dk erken ciktim eczaneye gidiyorum 🥲

Ya disari cikiyor,korkutuyor cocuklar. Evdede pisirik pisirik geziyor. Yollamasam deli gibi miyavliyor. Ne yapacagimi sastim. Hasta degil. Sanmiyorum. Yiyor,iciyor,miciyor,geziyor geliyor. Kizin kapisi kapali. Sevmiyor kapali kedi,ama gece saci ile oynuyor uyutmuyor. 2 gündür kapali, iki gündür Boyle manyak
Evden 45 dk erken ciktim eczaneye gidiyorum 🥲
him anladım canım kedi bakımı ile çok bilgim yokta merak ettim Allah kolaylık versin valla bi çocuk gibi aşırı iki gerekiyor kedi için de ☺

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Dünkü menü

Sabah
Haşlanmış patates
Zeytin peynir domates 1 dilim t b ekmek çay

Öğlen bir kase yoğurt 1 mandalina

Aksam
3 kaşık makarna
Bir kase yoğurt
2 tane acı biber :KK45:

Acı biber yemenin faydasını görüyorum sizlere de tavsiye ederim refleks gastrit yoksa :KK45:

şu 2 litre adım 3100 :)

20231031_090930.jpg
Günaydın 🥰🥰🥰
Kahvemi yudumlarken size bakayim dedim
Sporumu yapacağım birazdan ❤️
Son sayfayi okudum geçmişe bakamadım

günaydın kızlar
ben dünkü menüme ek akşam eve gidince bir kase yoğurt yedim. içinede pul biber zencefil zerdeçal kattım. yarımda limon sıktım sonra bir güzel yedim :KK200:
suyumda 3 lt olmuştur
Cemoos Cemoos
Yiyebilene hayranım ben hiç sevemedim o yoğurda limon biber vb eklenen şeyleri

bu sabah yine 5.30 da uyanarak yarım saat 500 kalorilik sporumu yaptım. :KK76:ama her yerim dökülüyor ağrıdan.:KK51: eliptiğe vücudum alışmış. bu biraz ağır geldi. bu hafta alışma evresi diyelim haftaya geçer ağrılar.
Spor olarak ne yaptin canim yarim saatte 500 kalori cok iyi 😍 ben 45-50 dakikada 500 kalori yakiyorum kosu bandinda koşu yuruyus yapiyorum nabzimin hizini degistirerek

Günaydın kızlar
Bu gece biraz uyuyabildim şükür ateş cikmadi oğlanın.
Spor yapmayı planlıyorum bakalım. Okula göndermeyeceğim bir kaç gün iyice toparlasın fena salgın varmış dün doktor demisti dikkat edin. Uyuz vakaları da artmış.

Back