Tekrar baktımda en sağdaki sarı elbiseli kadın aynı ben saç tip acayip benziyoruzNe kadar güzeliz değil mi?Minik Duduklu Tencere
Şaka bir yana, bu fotoğraf Brezilya'da düzenlenen bir yarışmadan. En güzel şişman seçilmiş.
Çok sempatik durmuş fotoğraf çekilirken.Tekrar baktımda en sağdaki sarı elbiseli kadın aynı ben saç tip acayip benziyoruz
Ah teşekkür ederim canımÇok sempatik durmuş fotoğraf çekilirken.
Soldan ikinciyi de kendime benzettim.Çok sempatik durmuş fotoğraf çekilirken.
O da pek güzel maşallahSoldan ikinciyi de kendime benzettim.
ben hiçbirine benzemiyorum bunlar uzunSoldan ikinciyi de kendime benzettim.
kollarımızın tombişliği, saçlarımız filan benziyor biraz.
ben hiçbirine benzemiyorum bunlar uzun
İyi gecelerBen yarın sabah erkenden geleceğim yazmaya herifin geldi iyi geceler
Ne tombişler vardi buralarda sonradan karın kasi yaptilar seni de goruruz 1 sene sonra ayy 1 kilo fazlam var vermek istiyorum dersinBu hafta kilo alayım o zaman. En tombiş ben olmalıyım
Vucut tipi olarak en bastaki gibiyim ust ile alt arasinda iki beden fark varEki Görüntüle 3326613 kıskanmayın sizle cekinmicez foto falandemi delfi
İlk defa göreceksiniz ya en baştaki kısa boylu ben
12 ay çok uzun bir süre guzel haberi bu kadar beklersen bence voldemortlarla vals yapmak hakkiniyi akşamlar hanımlar
Sabah
Yumurtalı az kaşarla tost, roka salatası
Ara
Diyet dışı bir takım şeyler200 Kalori olmustur
( 12 aydır beklediğim güzel bir haber vardı çok şükür bu sabah geldi onu kutladım gibi oldu)
Akşam
Haşlanmış pancara yoğurtla karıştırıp yedim yanında 1 tane sağlıklı pırasa mücver( tam buğday unu koydum ve fırında pişirdim)
Su: 1,5 lt ancak
Spor: bugün yok vücudum da kırgınlık vardı bir üşüme vardı üstümde
Cemoos Chocolita
Ama bu kadinlar gercekten güzel saç baş bakimliNe kadar güzeliz değil mi?Minik Duduklu Tencere
Şaka bir yana, bu fotoğraf Brezilya'da düzenlenen bir yarışmadan. En güzel şişman seçilmiş.
en sagdaki boynu bûkük kucuk emrah gibi bakani kendime benzettim dert anlatiyor birilerine"valla hic spor yapamiyom lesli diyom yok yuruyus diyom yok plan yapiyom yok heee iste ben hep böyle "Tekrar baktımda en sağdaki sarı elbiseli kadın aynı ben saç tip acayip benziyoruz
Ayy hasta da o yuzden mi hircin isiriyo yoksa surekli boyle miydiGünaydin
Bu sabah da 4de kedimin uykumda isirmasi ile uyandimkafayi yedi iyice. 7sine kadar antibiotik yazdi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?