Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tatlı yüksek kalorili bence ama onu da saat 3 gibi yedim ve sonra akşam yemegi yemedimDiyet dışı yüksek kalorili olduğunu dusunuyorsan kendine ceza yaz
Diyet dışı kontrolsüz yesek de yazıyoruz ceza alıyoruz biliyosun ki![]()
Yazdım zatenHiii
Ya tatlı yüksek kalorili bence ama onu da saat 3 gibi yedim ve sonra akşam yemegi yemedimkaptanım sen yaz bir ceza ne yapalım Ağa'nın eli tutulmaz
Eline emeğine sağlıkYanlışlıkla bütün listeyi sildim az önceye kadar sinirden ağlamak üzereydim kızlar. Sagolsun mune abla geri getirdi. Çok kötüydu ya her şey gitti bir anda ve saatlerce uğraşmıştım. O yüzden şimdi biraz kafa iznine çıkıyorum. İlerleyen saatlerde olmadı yarın herkesin yeni grubunu yazacağım.
Gruplar vücut kitle endeksine göre belirlenecek. Zayıflar ve hafif kilolular birbiriyle, kilolu ve çok kilolular birbiriyle yarışacak.
Ben şimdi gidiyorum. Bir kan çekildi çünkü benden. Bu bahsettiğim her şeyi yapmıştım gitti. Olsun liste geri geldi en azından
tamam canım bundan sonra ikinizi de etiketlicem. askında haftanın yarısına kadar detaylı yazmıştım ama baktım isim vermekten cezalar geliyor dedim habire pot kırıyorum hiç isim olayına girmeyim
TebriklerBu hafta Yıldız savaşlarının kazananı @labellevie oldu
Tebrik ederim label canım
İkinci @LADY VEGA
Üçüncü @Artemissisipi oldu
Tebrik ederim kızlar
@labellevie bu hafta bildirimlerden muafsin
Dokunulmazsin
1000 kalorilik ödülün var. Kullanıp kullanmamak sana kalmış. Şimdi adını ilk sayfaya kocaman kocaman yazacağım
Eki Görüntüle 3326206
Ben gerekli açıklamayı yaptım cemios gördün mü aynı msjda hem cuma yi hem cumartesi yine yazmışımKızlar geçen haftadan cezası olanlar eğer yüzdesi birinci grupta olurlarsa cezalarda indirim olacak
Gruplar yarın belli olacak ona göre takip edin.
Bu hafta kilo aldığı için ceza alanlar biraz fazla.
Cezalar fazla oldu onu kullanmak en iyisi
Gördüm canım.Ben gerekli açıklamayı yaptım cemios gördün mü aynı msjda hem cuma yi hem cumartesi yine yazmışım![]()
Geçmiş olsun iyi yapmışsın madem kaçamak yapacaksınız haftanın ilk günü yapıp onu tolere edin.iyi akşamlar hanımlar
Sabah
Yumurtalı az kaşarla tost, roka salatası
Ara
Diyet dışı bir takım şeyler200 Kalori olmustur
( 12 aydır beklediğim güzel bir haber vardı çok şükür bu sabah geldi onu kutladım gibi oldu)
Akşam
Haşlanmış pancara yoğurtla karıştırıp yedim yanında 1 tane sağlıklı pırasa mücver( tam buğday unu koydum ve fırında pişirdim)
Su: 1,5 lt ancak
Spor: bugün yok vücudum da kırgınlık vardı bir üşüme vardı üstümde
Cemoos
Chocolita
Ohhh be içime su serpildi zaten güç bela yürüdüm geçen hafta o bana bir ay yeterGördüm canım.
İyi geceler.İyi geceler hanimlar yoğun bı günü geride bırakıp azıcık işlerimi yapip yatayım artık bu sefer okullar tatil olmadı
Sabah iş var ahh çok zor geliyo
Menü paylasmayanlar paylaşsın yarın eklerim artık listeye![]()
Şimdi bu hafta vücut kitle endeksine göre gruplar olacakHerkesin içinde en tombişiniz benim
Bir "tombişler kraliçesi" ödülü olsa da ben alsam
Ne dersiniz?
Cemoos
Hesapladık bakayım mi kimmişOnu boya gire hesaplarsak ben alırım sankim![]()