Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

30.10.23
08.30
1 dilim peynir, 3 lokma ekmek, 1 ck bal

12.30
Yarım simit, 2 dilim peynir, biber, 5 zeytin, 1 ck kuşburnu

19.00
1 tabak hamsi buğulama, 1 dilim ekmek, 3 YK bulgur pilavı

Çay ile elma kurusu

Şu:2 lt Cemoos Cemoos
Spor yapamayacagim aşırı basım ağrıyor
Adim
Screenshot_2023-10-30-22-57-00-715_com.mi.android.globalminusscreen.jpg

Hiii
Diyet dışı yüksek kalorili olduğunu dusunuyorsan kendine ceza yaz 😁
Diyet dışı kontrolsüz yesek de yazıyoruz ceza alıyoruz biliyosun ki 🙄
Ya tatlı yüksek kalorili bence ama onu da saat 3 gibi yedim ve sonra akşam yemegi yemedim 🤣 kaptanım sen yaz bir ceza ne yapalım Ağa'nın eli tutulmaz

30 Ekim pazartesi
11.30
5 ksk menemen
3 dlm ekmek

15.30
Sütlü kahve
Karışık kuruyemiş bir avuç

18.00
2 adet lahmacun ( evde kendim yaptım çok büyük değillerdi yemek tabağı boyutunda)
Maydonoz,domates,soğan
Erik suyu 1 bardak

Su 2 litre civarı
Spor henüz yok yaparsam yazarım ins
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Yanlışlıkla bütün listeyi sildim az önceye kadar sinirden ağlamak üzereydim kızlar. Sagolsun mune abla geri getirdi. Çok kötüydu ya her şey gitti bir anda ve saatlerce uğraşmıştım. O yüzden şimdi biraz kafa iznine çıkıyorum. İlerleyen saatlerde olmadı yarın herkesin yeni grubunu yazacağım.
Gruplar vücut kitle endeksine göre belirlenecek. Zayıflar ve hafif kilolular birbiriyle, kilolu ve çok kilolular birbiriyle yarışacak.
Ben şimdi gidiyorum. Bir kan çekildi çünkü benden. Bu bahsettiğim her şeyi yapmıştım gitti. Olsun liste geri geldi en azından
Eline emeğine sağlık Chocolita Chocolita
Sen de Cemoos da çok yoruluyor, emek veriyorsunuz bizler için, ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim.🥰🙏🌸🌺:KK68::KK68:
Chocolita Chocolita :KK200: Cemoos Cemoos :KK200:

G Goklerce
Deenniizz Deenniizz pazar menüleri eksik kızlar
Deniz sen biraz yazmışsın ama bugün yazdığın gibi yazarsan hiç karışıklık olmaz.
tamam canım bundan sonra ikinizi de etiketlicem. askında haftanın yarısına kadar detaylı yazmıştım ama baktım isim vermekten cezalar geliyor dedim habire pot kırıyorum hiç isim olayına girmeyim😂 ondan sonraki günleri o yüzden özet geçtim😁

iyi akşamlar hanımlar
Sabah
Yumurtalı az kaşarla tost, roka salatası

Ara
Diyet dışı bir takım şeyler 🙈🥺 200 Kalori olmustur
( 12 aydır beklediğim güzel bir haber vardı çok şükür bu sabah geldi onu kutladım gibi oldu)

Akşam
Haşlanmış pancara yoğurtla karıştırıp yedim yanında 1 tane sağlıklı pırasa mücver( tam buğday unu koydum ve fırında pişirdim)

Su: 1,5 lt ancak
Spor: bugün yok vücudum da kırgınlık vardı bir üşüme vardı üstümde

Kızlar geçen haftadan cezası olanlar eğer yüzdesi birinci grupta olurlarsa cezalarda indirim olacak
Gruplar yarın belli olacak ona göre takip edin.
Bu hafta kilo aldığı için ceza alanlar biraz fazla.
Cezalar fazla oldu onu kullanmak en iyisi
Ben gerekli açıklamayı yaptım cemios gördün mü aynı msjda hem cuma yi hem cumartesi yine yazmışım o.O

iyi akşamlar hanımlar
Sabah
Yumurtalı az kaşarla tost, roka salatası

Ara
Diyet dışı bir takım şeyler 🙈🥺 200 Kalori olmustur
( 12 aydır beklediğim güzel bir haber vardı çok şükür bu sabah geldi onu kutladım gibi oldu)

Akşam
Haşlanmış pancara yoğurtla karıştırıp yedim yanında 1 tane sağlıklı pırasa mücver( tam buğday unu koydum ve fırında pişirdim)

Su: 1,5 lt ancak
Spor: bugün yok vücudum da kırgınlık vardı bir üşüme vardı üstümde
Geçmiş olsun iyi yapmışsın madem kaçamak yapacaksınız haftanın ilk günü yapıp onu tolere edin.
Cezayi yazdım 😂

Herkesin içinde en tombişiniz benim :KK48:
Bir "tombişler kraliçesi" ödülü olsa da ben alsam :KK73:💐🌺🌸
Ne dersiniz? :KK39:
Cemoos Cemoos
Şimdi bu hafta vücut kitle endeksine göre gruplar olacak
Senin o yüzden bu hafta birinci olman çok mümkün.
Bence önümüzdeki 2 haftayı güzel değerlendir delfi 🤭

Back