Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Şimdi pazar ve pazartesi kontrolü yapıp yeni haftaya gecicem kızlar.
Genel durumu sizde görün istedim
Çünkü ben özellikle gece uyumadan zamanımdan feragat edip bunları düzenliyorum.
Bu hafta burada emek veren herkesi düşünerek sizde emek verin en azından karşılıklı özveriyle devam edelim.
Yeni gruplar belli olacak az sonra,yarışlar başlayacak,ne yapacağız onun üzerine kararlar verilecek bu hafta herkes hak ettiği rakamları görsün istiyoruz sizde kendinize inanıp yeniden başlayın yarışa

Pazar gününün sonunu almadım daha normal zaten pazar menü paylasmayanlari etiketlemedim.
Haftaici daha çok dikkat ediyorum açıkçası
5 günün 2-3 günü menü paylasmayani direkt uyarıyorum.
Anladim listedeki yildizlar eksi anlamina geliyor sandim ben

Ben spora başladım bugün. Haftaya gerçekten güzel bi eksi göreceğimi düşünüyorum Allah'ın izniyle ya. Şuan aşırı motiveyim
Emekleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten çok emek verip hepimizle tek tek ilgileniyorsunuz.

Özellikle senin için baktım listeye.
* Koymuşum cumartesi ve pazar cezaliymissin.
Cumartesi zaten diyet dışı
Pazar da kahve +200 için ceza.
O yüzden * var sende.

Cok sevindim lady bol bol kas yaparsın inşallah
Bende sporu çok istiyorum ama çok zor günler geçiyoruz ve çok yoğunum bı sure daha bu şekilde devam etmek durumundayım

Ay canim uzun ugras sonucu yapilan biseyin kaybolma ihtimali bile sinir bozucu cidden emegine sağlık canin saolsun sikma hic canini yaptigin kolay degil valla
Ya kızlar kalori saymak benim de aklıma yattı,program var mı kullandiginiz
Fatsecret kullaniyorum ben canim
Ah canim emegine saglik valla buyuk emek bende bugun kendime excelden günlük program yaptim vala sinir oldum bi yeri yanlis yapinca kac kez sildim falan programi da bilmeyince yaptim sukur

Özellikle senin için baktım listeye.
* Koymuşum cumartesi ve pazar cezaliymissin.
Cumartesi zaten diyet dışı
Pazar da kahve +200 için ceza.
O yüzden * var sende.
Aaa ay 200 diye oylesine yazdimceza yok diye yani yaklasik 200 kalorilik bi diyet bardi yedigim .kalori 200 olunca ceza mi oluyor

Aaa ay 200 diye oylesine yazdimceza yok diye yani yaklasik 200 kalorilik bi diyet bardi yedigim .kalori 200 olunca ceza mi oluyor
Mesela çay yanında ceviz yedim desen bişey yok.
Ama çay yanında 150-160 kalori desen de ceza yazıyoruz abur cubur yada cıs anlaşılıyor.
Kalorisine bilmiyorsan netten bak yaz yada cıs değilse adını yaz.

Mesela çay yanında ceviz yedim desen bişey yok.
Ama çay yanında 150-160 kalori desen de ceza yazıyoruz abur cubur yada cıs anlaşılıyor.
Kalorisine bilmiyorsan netten bak yaz yada cıs değilse adını yaz.
Sorun degil canim zaten yurumek benim icin ceza olmaz tesvik olur ama tabiki iyi bileyimki bi dahaki sefere daha dikkatli olayim marketten aldigim findikli fistikli balli diyet barlar oluyor ya oyle birseydi ama diyet denilemez tabi kslorisi 190 biseydi ustunde diyet yazmiyordu ama saglikli bilmem ne diye yazilar vardi bende 200 ve altina ceza yok diye düz hesap 200 yazmistim simdi cezali miyim degil miyim

30 Ekim Pazartesi
Aç karna limonlu su
Tarçın-hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

Kahvaltı 12:50
1.5 yumurta sahanda
1 yk tulum peyniri
6 zeytin
6 çilek
Domates,salatalik,biber,maydanoz,marul
1 dilim tbe

Ara 15:30
1 yeşilcay
80 gr çıtır leblebi

Akşam 19:10
1 kase mercimek çorbası
Salata, 80 gr süzme yoğurt
125 gr kuru biber kavurma
8 tane minik acı biber turşusu

Saat 20:30
Çay yanında 164 kalori

Su 2 lt gecti
Spor 1 saat 45 dakika yürüyüş&koşu
TOPLAM 1191 KALORİ

Cemoos Chocolita

Eklentiler

• IMG_20231030_213103.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 22
30 Ekim menüm
Sabah bol guzel kahvaltı yaptım.
1 simit
Bir tatlı kaşığı bal
Bir tatlı kaşığı acuka
Bir dilim beyaz peynir
Çay
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta

Ara da bir Türk kahvesi

Aksam
Mantar çorbası
Ton balıklı salata

Çay içiyorum yanında yaş ceviz yedim
Su az oldu ancak 1 litre
Adim 10.500 gecti

Cezalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…