Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Temizlik isi nankör. Yazik kendinize yapmayin 😁
Derli toplu olsun, hergun dip temizlik yapmiyorsundur insallah evi. 2 odaya bol mesela.
Gerci Oda cok
benim 2 küçük çocuk var ve büyük 4 yaşındaki maşallah dağınıklıkta dünya markası. sürekli dağınık ev😁 haftada bir temizliğe yardımcı geliyor ama hergün gelmeli öyle diyebilirim😂 zaten ikisi de ilgi istiyor. ev de evet çok büyük. aman öyle işte Allah sağlık versin. ama vücudumuza iyi bakmalıyız kesinlikle. bende at geni var sanırım yorulduğumu hissetmiyorum oturana kadar 😂😂😂 at gibi çatladım 😂😂

benim 2 küçük çocuk var ve büyük 4 yaşındaki maşallah dağınıklıkta dünya markası. sürekli dağınık ev😁 haftada bir temizliğe yardımcı geliyor ama hergün gelmeli öyle diyebilirim😂 zaten ikisi de ilgi istiyor. ev de evet çok büyük. aman öyle işte Allah sağlık versin. ama vücudumuza iyi bakmalıyız kesinlikle. bende at geni var sanırım yorulduğumu hissetmiyorum oturana kadar 😂😂😂 at gibi çatladım 😂😂
Sağlığına dikkat et canım.
İşlerinde kolaylıklar dilerim.🙏 💐🌸🌺🍀:KK200::KK19:

Sağlığına dikkat et canım.
İşlerinde kolaylıklar dilerim.🙏 💐🌸🌺🍀:KK200::KK19:
evet dikkat etmek gerekiyor. ben sezeryan ameliyatlarda bile hiç yatmadım.yatabilen biri olamadım maalesef. fıtrat meselesi. hastanede kaldığım gece bile yanımdakini kaldırmayıp kendim bakıyordum çocuklara. ama işte bu kötü bir şey. milletin sırtına binmeyin ama yardım isteyin anacım sonra pırtlıyorsunuz :rolleyes:

Yanlışlıkla bütün listeyi sildim az önceye kadar sinirden ağlamak üzereydim kızlar. Sagolsun mune abla geri getirdi. Çok kötüydu ya her şey gitti bir anda ve saatlerce uğraşmıştım. O yüzden şimdi biraz kafa iznine çıkıyorum. İlerleyen saatlerde olmadı yarın herkesin yeni grubunu yazacağım.
Gruplar vücut kitle endeksine göre belirlenecek. Zayıflar ve hafif kilolular birbiriyle, kilolu ve çok kilolular birbiriyle yarışacak.
Ben şimdi gidiyorum. Bir kan çekildi çünkü benden. Bu bahsettiğim her şeyi yapmıştım gitti. Olsun liste geri geldi en azından

Nasılsın, daha iyi misin? Alys Alys
Dilerim tez zamanda eski sağlığına kavuşursun.🙏💐🌸🌺:KK24::KK200:

Sagol canim,
Insan hastayken saglikli zamanini unutuyor, hep boyle gececekmis gibi geliyor.

Ayniyim saniyorum ama tum gun dinlendim, yine erken yatarim, yarin artik islere el atmam icap eder.

Yanlışlıkla bütün listeyi sildim az önceye kadar sinirden ağlamak üzereydim kızlar. Sagolsun mune abla geri getirdi. Çok kötüydu ya her şey gitti bir anda ve saatlerce uğraşmıştım. O yüzden şimdi biraz kafa iznine çıkıyorum. İlerleyen saatlerde olmadı yarın herkesin yeni grubunu yazacağım.
Gruplar vücut kitle endeksine göre belirlenecek. Zayıflar ve hafif kilolular birbiriyle, kilolu ve çok kilolular birbiriyle yarışacak.
Ben şimdi gidiyorum. Bir kan çekildi çünkü benden. Bu bahsettiğim her şeyi yapmıştım gitti. Olsun liste geri geldi en azından
Ay kiyamam.. berbat bir durum. Hadi git dinlen..insanin tum enerjisini somuruyor bu liste isi.

O yuzden
Kacamak yapmayin 🥹

Yaa hiç önemli degil canim uzme strese sokma kendini bu hafta liste yapmadim kendimi iyi hissetmiyorum desen dahi kim sana birsey diyecek burdan bence herkes canin sagolsun sen biraz dinlen der.Sonucta kendimiz icin yapiyoruz diyeti grupta olalim olmayalim en iyi kazanç eriyen yaglar isler aksayabilir biraz relaaaxxxx cococum🥰

Bak ben de 2 haftadır aynı kilodayım.:KK43:
Eğer egzersiz ve yürüyüş olmazsa diyetle kilo veremiyorum, benim metabolizmam da çok yavaş.
Geçtiğimiz ay 3,8 kilo verebilmiştim. Sanırım başlangıç ayım olduğu için de iyi kilo eksilmiş idi. Son 2 haftadır moralim düştü biraz.
Ama işin ucunu bırakmamamız lazım. İşin sırrı bu sanırım G Goklerce
Sevgiler ❤️
Çok haklısın, devam etmemiz gerekli bu işin sırrı bu zaten,motivasyonla devam etmemiz gerekli, umarım hepimiz sonunda istediğimiz kiloya ulaşırız❤️
Bende sirf diyetle olmuyor. Spor birsekilde olmali.
Birde kalori saymak iyi geldi.
Fark ettim ki bazen 2bin kalori aliyor hic spor yapmiyorum. E Boylece kilo aliyorum

Kalori saymak veya 300-500 kalori yakmayi hedeflemek iyi gelebilir

Kesinlikle oyle ya tam kalori saymiyodum ben ama 2bin rahat aliyorumdur basladigimdan beri bende ama hareket edince bi sekilde kalori acigi olusuyo demek ki
Ya kızlar kalori saymak benim de aklıma yattı,program var mı kullandiginiz
Ay kızlar bugün kendime çok güldüm.:KK48:
wc'de kabinde yere kağıtları serdim. sonra üşenmeden kıyafetleri çıkardım, torbaya koydum. tartıldım ve yine giyindim. :işsiz:Ama her hafta bunu yapamam,
zor vallahi.😄
Sabah kalktıktan 20 dak. sonra 99,3 kg, saat 11:00'e doğru tartılınca 98,9 kg çıkmam da ayrı bi mevzu. Öğlene doğru -400 gr ödem gidiyor.
Dün akşam erkenden uyuyakalmıştım, gece 01:30 gibi uyandım. Uyanınca 2 bardak kadar su içmiştim.
02:30 gibi tartıldığımda 100 kg üstü çıktım, yani yuh artık dedim.:olamaz:
Karnabahar da şişkinlik yaparmış. Hepsi birleşince tartı da şaştı.
Tartıdaki rakama çok takılmayın diyorlar ya, doğru. Mezura ile ölçüm yapıp, not alıyorum bir kenara. Oradaki sonuçlar çok olumlu.
Boşuna demiyorlar, haftada 1 tartılın diye. Yoksa strese giriyor insan.
Ahahahaha baya efor sarf etmişsin ya 🤣🤣🤣ama dediğin gibi tartı herşey değildir 😍
Allahim hiç sevmediğim karnabahara bi şans vereyim dedim firinda yaptim
Yok hiç gideri yok :olamaz::olamaz:
Cocuklar yemedi esimde :confused:
Listemde vardı sevmiyorum yemegini deyince firinda güzel oluyor dedi diyetisyenim deneyin dedi
Sonuc mercimek çorbası 1dilim ekmek yogurt akşam yemeği
Aaa bayilirim karnabahara 😍😋
Yaa senin canın sağ olsun, üzülme bu şekilde olunca biz daha çok üzülüyoruz, önemli olan senin iyi olman ,dinlen bol bol kafanı toparla ❤️

Merhaba kizlar 1065 kalorilik listem hazir.Asagi yukari bu menunun aynisini bir hafta boyunca yiyecegim bakalim kacckilo verecegim.Sadece aksam menusu degisecek .Aksam keten tohumlu yogurt sabit kalacak yanina koyacagim yemekle aksam 250-300 kalori arasinda olacak.Tum yemeklerin kalorilerine baktim.Ona göre kafamda bir plan yaptim.corbalar cok kalorili gercekten corba yogut yeyince yanina protein eklemek zor oluyor 300 u geciyor o yuzden corba ictigim gun cok hafif bir protein kaynagi yemem lazim.Onun haricinde kahvalti ve arayi degistirmeyi dusunmuyorum en azindan bu deneme haftasinda böyle neyseee simdi menumu yazayim ayy diger sayfada yazayim bu çok uzun oldu😅

30 Ekim Pazartesi Menüm 1065 kalori
Kahvalti 11:00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
10 badem 1 çk bal
5 zeytin
Domates salatalik biber

Ara 15:30
Sütlü kahve
3 hurma +3 ceviz

Aksam 18:00
1 kase (küçûk) keten tohumlu yogurt
4 köfte
Yagsiz salata

Su 2 litre
Egzersiz :Kahveden sonra lesli yapmayi dusunuyorum yaparsam hemen buraya yazacagim .Hadi bismillah kendimi bir deneye baslamis gibi hissediyorum cok heyecanliyim😍
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Yurume bandina cikarsam adimlari guncellerim
Sanmiyorum ama 🥹 deli yorgunum

Ilk ogun 10 da
Protein yogurt
Uzerine Taze mango dilimi

Ogle 13 de
90 gr Haslanmis et
150 gr Salata

Ara 16 da
Yarim Wasa
1 avuc kuru meyve (papaya,mango, ananas)

Aksam 18.30
100gr pirinc
150 gr Panang (kirmizi körili sebzeli tavuk)

Su 2 L
26 km bisiklet
15440 adim
1093 kalori ediyor yediklerim

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-30-18-44-09-264_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    Screenshot_2023-10-30-18-44-09-264_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 28
Ah canım ya. Hakkını helal et o kadar uğraşmışsın bizim için en kısa sürede sağlıkla eri inşallah :KK36: yağların pıt pıt aksın gitsin gördüğün tek baklava göbüşünde olsun işallah
fipfit ol herkeşler seni kısımkısım kıskansın günlerin bir numaralı gündem maddesi olasın:KK76:
kızzz bu choco ya nolmuş fıstık gibi olmuş dal gibi ay diye gıptayla baksın herkes inşallah:KK53:
çok amin:dua:

Şöyle bir tabloya bakın.
Ben cumartesi annemde olsda gece 3 de olsa chodan bağımsız girip menü kontrolü yapıyorum.
Ayrıca mesajlariniza bakıyorum eksik varsa oradan nokta atışı yapıyorum.
Ayrıca bu haftadan sonra nerede olursam olayım choya benim yerime bak demem bu sorun da ortadan kalksin.
IMG20231030204819.jpg

IMG20231030205453.jpg

30 Ekim Pazartesi Menüm 1065 kalori
Kahvalti 11:00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
10 badem 1 çk bal
5 zeytin
Domates salatalik biber

Ara 15:30
Sütlü kahve
3 hurma +3 ceviz

Aksam 18:00
1 kase (küçûk) keten tohumlu yogurt
4 köfte
Yagsiz salata

Su 2 litre
Egzersiz :Kahveden sonra lesli yapmayi dusunuyorum yaparsam hemen buraya yazacagim .Hadi bismillah kendimi bir deneye baslamis gibi hissediyorum cok heyecanliyim😍
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Menu guzel,
Her seyden var,
Hadi kolay gelsin 😊

Şöyle bir tabloya bakın.
Ben cumartesi annemde olsda gece 3 de olsa chodan bağımsız girip menü kontrolü yapıyorum.
Ayrıca mesajlariniza bakıyorum eksik varsa oradan nokta atışı yapıyorum.
Ayrıca bu haftadan sonra nerede olursam olayım choya benim yerime bak demem bu sorun da ortadan kalksin.
Eki Görüntüle 3326520
ben ikinizi de etiketlicem artık canım kendi adıma. çünkü birinizi etiketliyordum ya da yorumunuza ekliyordum. biraz daha özenli olucam artık.
teşekkür ederim kendi adıma emeğin için :KK37::KK36:

Back