- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
Oo maşAllah tempolusun canim kolay gelsinBugün sporum aksama kaldı sabah cocuklar hiç durmadi ablada evde oldugu için kudurdular
Onlar uyuyunca 3 cam sildim
Kizkardesimde bugün evdeydi (anaokulu öğretmeni)beraber parka götürdük çocukları
Götür getir ben pert
Evi mutfagi toplayıp sonra ikizleri doyurup sporumu yapip gelirim buraya
Bende haslayip yoğurt yumurta siyez unu baharat karisistirip firina verdim en son kasar rendeledimAfiyet olsun canim bende mercimek corbasj yaptim bugun aaaa karnabahar cok severiz biz haslayip hafif kavurup uzerine yogurt ve kiymayi kavurup koyuyorum bayilarak yiyo evdeki herkes ama genelde graten yapiyorum firinda baharatı bol at bence baya lezzetlendiriyo
Ben birini emzirirken diğerini ayakta sallayarak aynı anda uyuturdum. Sonra da iş falan yapmaz kendim de uyurdum. Ya da yanlarına yatar ışığı kapar uyumuş gibi yapardım. Bir dönem birini salıncakta diğerini ayakta salladım. Ayakta sallamayın diyorlar ama ben dinlenmek için herşeyi yaptım maalesef. Çocukların yaş arası ne kadar?ben büyüğü uyuturken babası küçüğü oyalamaya çalışıyor tabi ben gelene kadar ağlıyor o da
sonra gidip küçüğü emzirip uyutuyorum. şu an onu emzirirken yazıyorum
Hımm bunu öğrendiğim iyi olduArkadaşlar burada hepimiz özelikle kahvaltida 3-5 çatal patates kızartması yada 1-2 biber kızartması yiyoruz.
Yani ilk sayfadaki kızartma yazısını ben tam anlamadım
Mesela karışık kızartma yapıp oturup sosla bir öğün yeniliyor yani bildiğimiz bir tabak yağlı kızartma.
Onu kimse diyette oturup yemez diye düşünüyorum.
5 patates kızartmasınin 1 dilim ekmekten daha az kalori olduğunu düşünürsek bence bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıralım.
Ben hep öyle tartılıyprumSabahin kørunde sis sis tartilmayi sevmiyorum
İyiymişBende sevmiyorum o yüzden uyandıktan 1-2 saat sonra tartiliyorum
İnş. Yakında inecekGünaydın
Ayy su 69 un kapisinda 3 haftadir dolaniyorum.bir kurtulamadım.
-0.700 verdim.
Cemoos Ve Chocolita
Eki Görüntüle 3325839
Allahim hiç sevmediğim karnabahara bi şans vereyim dedim firinda yaptim
Yok hiç gideri yok
Cocuklar yemedi esimde
Listemde vardı sevmiyorum yemegini deyince firinda güzel oluyor dedi diyetisyenim deneyin dedi
Sonuc mercimek çorbası 1dilim ekmek yogurt akşam yemeği
Kızlar karnabaharı bizde yemezdik. Ama sonra yapma sitilini değiştirdik. Önce haşlıyoruz. Sonra ezip içine bol kuru soğan doyruyoruz. İstediğimiz baharatlardan katıyoruz. Az un, galeta ekmek kırığı hangisi varsa içine katıp 1 yumurta kırıyoruz. Karıştırıp köfte gibi yapıp az yağda kızartıyoruz. Ancak böyle yiyor çocuklar.. Lezzeti en çok veren soğan.. Tamam diyet yemeği değil ama çocuklar yesin diye ben böyle yapıyorum.Bende haslayip yoğurt yumurta siyez unu baharat karisistirip firina verdim en son kasar rendeledimyok hosuma gitmedi
Anladim canim damak tadı meselesi demek kiBende haslayip yoğurt yumurta siyez unu baharat karisistirip firina verdim en son kasar rendeledimyok hosuma gitmedi
Anladım olsun yine de eksi eksidireksiyi önemsememek değil de sporla vermeyince gerçek eksi olduğunu düşünmüyorum. yağı spor yakıyor bende gibi hissediyorum. yoksa spor yapıp versem o kadar severdim
Tebrikler canım. 1 hafta için az bir eksi değil canım
Talebrikler canım
Op kaptanicem tebrikler güzel eksi
Maşallah karindaşım güzel eksi
Tebrikler canım kiloma göre çok güzel eksiEki Görüntüle 3326008
Geçen hafta 54.3
Bu hafta 54.0
Fark - 300
Yüzde 0,30x54.3:100
0.16
Cemoos Chocolita
Yüzdeyi doğru hesaplamışımdır umarım
Artı bile değil canım bu kadarı haftaya güzel eksi gelirAy ben bir sey eksik yapmisim yüzde hesabı
Gecen hafta 74.7
Bugün 74.8
Fark +100 gr
0.133 mu dogru mu yaptım ay kafa gitti
Chocolita
inşallah canım. ben de onu diliyorum. biraz ayakta kalınca ağrıyor gibi. çok hor kullanıyoruz bedenimizi ya. ben sanırım biraz sarsak davrandım vücuduma. hiç oturup dinlenmeyi bilen biri olmadım.temizlik yapacaksam bitmeden uyumuyordum mesela. sabah 5.6 ya kadar temizlik yapıp 7 de uyanıyordum. gece 2 den önce uyumuyordum. sabah zaten 7 de uyanıyorum.bu kadar hor kullanırsan onun da işte acısı çıkıyorAnladım olsun yine de eksi eksidir
Bacağın nasıl oldu bu hafta spora start verirsin ins
Tebrikler canım. 1 hafta için az bir eksi değil canım
Talebrikler canım
Op kaptanicem tebrikler güzel eksi
Maşallah karindaşım güzel eksi
Tebrikler canım kiloma göre çok güzel eksi
Artı bile değil canım bu kadarı haftaya güzel eksi gelir
benim büyük aşırı kıskanç canım. küçüğe huzur vermiyor aynı anda yapmaya çalıştığımda. ben onları uyutup evi topluyordum saatlerce. sonuç nerdeyse dizde kireçlenme olmuşBen birini emzirirken diğerini ayakta sallayarak aynı anda uyuturdum. Sonra da iş falan yapmaz kendim de uyurdum. Ya da yanlarına yatar ışığı kapar uyumuş gibi yapardım. Bir dönem birini salıncakta diğerini ayakta salladım. Ayakta sallamayın diyorlar ama ben dinlenmek için herşeyi yaptım maalesef. Çocukların yaş arası ne kadar?
Hımm bunu öğrendiğim iyi oldu
Ben hep öyle tartılıyprum
İyiymiş
İnş. Yakında inecek
Kızlar karnabaharı bizde yemezdik. Ama sonra yapma sitilini değiştirdik. Önce haşlıyoruz. Sonra ezip içine bol kuru soğan doyruyoruz. İstediğimiz baharatlardan katıyoruz. Az un, galeta ekmek kırığı hangisi varsa içine katıp 1 yumurta kırıyoruz. Karıştırıp köfte gibi yapıp az yağda kızartıyoruz. Ancak böyle yiyor çocuklar.. Lezzeti en çok veren soğan.. Tamam diyet yemeği değil ama çocuklar yesin diye ben böyle yapıyorum.
Biz tezgahlarda karnabahar ve brokoliyi görünce bayram ettik, çıkmalarını iple çektik. Buharda pişirebilirsiniz. İsterseniz 6-7 dk buharda pişirip yumurtaya bulayıp kızartabilirsiniz.Allahim hiç sevmediğim karnabahara bi şans vereyim dedim firinda yaptim
Yok hiç gideri yok
Cocuklar yemedi esimde
Listemde vardı sevmiyorum yemegini deyince firinda güzel oluyor dedi diyetisyenim deneyin dedi
Sonuc mercimek çorbası 1dilim ekmek yogurt akşam yemeği
Kiz niye su icmiyorsun senSelam
Bugunku menum:
11:00 1 mandalina
13:00 ton salatasi
18:00 firinda yagsiz karnibahar ve 3 kasik sehriye corbasi
Adimlarim 10 binden sonra yok. Sarji bitti
Su: gram icmedim
Sirke iciyor gibiyimKiz niye su icmiyorsun sen
Evin suyu kötü ozaman . Bizim eski evdede ben oyleydim. Igrenc geliyordu. Annemde likir likir icerdim.Sirke iciyor gibiyim
İçine limon filan atsanSirke iciyor gibiyim
Gerçekten öyle canım gücümüzü taşıyan bacaklarımiz. O ev gene dağılacak gene kirlenecek aslında bu kadar uzmesek kendimizi. 2. Çocuktan sonra biraz olsun salmadinmi Deniz amann kirli olsun kız evin sağlık en önemlisi. O bacaklar lazım bize. Annemin de bacakları sıkıntılı hep oda aynı her işe kostururdu. Ee şimdi az yürüsün ağrısından duramiyor. Madalyası falan da yokkk takmiyorlar yani. Dikkat et kendine canım. En azından şimdiden sonrası içininşallah canım. ben de onu diliyorum. biraz ayakta kalınca ağrıyor gibi. çok hor kullanıyoruz bedenimizi ya. ben sanırım biraz sarsak davrandım vücuduma. hiç oturup dinlenmeyi bilen biri olmadım.temizlik yapacaksam bitmeden uyumuyordum mesela. sabah 5.6 ya kadar temizlik yapıp 7 de uyanıyordum. gece 2 den önce uyumuyordum. sabah zaten 7 de uyanıyorum.bu kadar hor kullanırsan onun da işte acısı çıkıyor
Temizlik isi nankör. Yazik kendinize yapmayininşallah canım. ben de onu diliyorum. biraz ayakta kalınca ağrıyor gibi. çok hor kullanıyoruz bedenimizi ya. ben sanırım biraz sarsak davrandım vücuduma. hiç oturup dinlenmeyi bilen biri olmadım.temizlik yapacaksam bitmeden uyumuyordum mesela. sabah 5.6 ya kadar temizlik yapıp 7 de uyanıyordum. gece 2 den önce uyumuyordum. sabah zaten 7 de uyanıyorum.bu kadar hor kullanırsan onun da işte acısı çıkıyor
Nasılsın, daha iyi misin?Covid belirtilerim var, gecen hafta zaten ofiste bir suru kisi hasta bildirimi yapmisti, sira bana geldi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?