Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Oo maşAllah tempolusun canim kolay gelsin

Bende haslayip yoğurt yumurta siyez unu baharat karisistirip firina verdim en son kasar rendeledim yok hosuma gitmedi

ben büyüğü uyuturken babası küçüğü oyalamaya çalışıyor tabi ben gelene kadar ağlıyor o da
sonra gidip küçüğü emzirip uyutuyorum. şu an onu emzirirken yazıyorum
Ben birini emzirirken diğerini ayakta sallayarak aynı anda uyuturdum. Sonra da iş falan yapmaz kendim de uyurdum. Ya da yanlarına yatar ışığı kapar uyumuş gibi yapardım. Bir dönem birini salıncakta diğerini ayakta salladım. Ayakta sallamayın diyorlar ama ben dinlenmek için herşeyi yaptım maalesef. Çocukların yaş arası ne kadar?
Hımm bunu öğrendiğim iyi oldu
Sabahin kørunde sis sis tartilmayi sevmiyorum
Ben hep öyle tartılıyprum
Bende sevmiyorum o yüzden uyandıktan 1-2 saat sonra tartiliyorum
İyiymiş
Günaydın
Ayy su 69 un kapisinda 3 haftadir dolaniyorum.bir kurtulamadım.
-0.700 verdim.
Cemoos Ve Chocolita

Eki Görüntüle 3325839
İnş. Yakında inecek

Bende haslayip yoğurt yumurta siyez unu baharat karisistirip firina verdim en son kasar rendeledim yok hosuma gitmedi
Kızlar karnabaharı bizde yemezdik. Ama sonra yapma sitilini değiştirdik. Önce haşlıyoruz. Sonra ezip içine bol kuru soğan doyruyoruz. İstediğimiz baharatlardan katıyoruz. Az un, galeta ekmek kırığı hangisi varsa içine katıp 1 yumurta kırıyoruz. Karıştırıp köfte gibi yapıp az yağda kızartıyoruz. Ancak böyle yiyor çocuklar.. Lezzeti en çok veren soğan.. Tamam diyet yemeği değil ama çocuklar yesin diye ben böyle yapıyorum.

eksiyi önemsememek değil de sporla vermeyince gerçek eksi olduğunu düşünmüyorum. yağı spor yakıyor bende gibi hissediyorum. yoksa spor yapıp versem o kadar severdim
Anladım olsun yine de eksi eksidir
Bacağın nasıl oldu bu hafta spora start verirsin ins
Tebrikler canım. 1 hafta için az bir eksi değil canım
Eki Görüntüle 3325991
Son bildirim 87.500
Anlık:86.800

-700 gr
Talebrikler canım
Geçen hafta 58.4
Bu hafta 57.2
Fark 1.2
Eki Görüntüle 3326007
Op kaptanicem tebrikler güzel eksi
Geçen hafta: 80.70
Bu hafta: 79.35
Fark: 1.35
Yüzde: 1.089
Cemoos Chocolita
Maşallah karindaşım güzel eksi
Eki Görüntüle 3326008
Geçen hafta 54.3
Bu hafta 54.0
Fark - 300
Yüzde 0,30x54.3:100
0.16
Cemoos Chocolita
Yüzdeyi doğru hesaplamışımdır umarım
Tebrikler canım kiloma göre çok güzel eksi
Ay ben bir sey eksik yapmisim yüzde hesabı

Gecen hafta 74.7
Bugün 74.8
Fark +100 gr
0.133 mu dogru mu yaptım ay kafa gitti
Chocolita
Artı bile değil canım bu kadarı haftaya güzel eksi gelir

inşallah canım. ben de onu diliyorum. biraz ayakta kalınca ağrıyor gibi. çok hor kullanıyoruz bedenimizi ya. ben sanırım biraz sarsak davrandım vücuduma. hiç oturup dinlenmeyi bilen biri olmadım.temizlik yapacaksam bitmeden uyumuyordum mesela. sabah 5.6 ya kadar temizlik yapıp 7 de uyanıyordum. gece 2 den önce uyumuyordum. sabah zaten 7 de uyanıyorum.bu kadar hor kullanırsan onun da işte acısı çıkıyor

benim büyük aşırı kıskanç canım. küçüğe huzur vermiyor aynı anda yapmaya çalıştığımda. ben onları uyutup evi topluyordum saatlerce. sonuç nerdeyse dizde kireçlenme olmuş

Biz tezgahlarda karnabahar ve brokoliyi görünce bayram ettik, çıkmalarını iple çektik. Buharda pişirebilirsiniz. İsterseniz 6-7 dk buharda pişirip yumurtaya bulayıp kızartabilirsiniz.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Menüm
Öğlen (12:00)
*1 haşlanmış yumurta
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*1 kiraz domates
*yarım salatalık
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün (15:30)
*1 fincan sade Türk kahvesi
*1 mandalina
Akşam (18:30)
*6 y.k. kuru fasulye
*3 y.k. bulgur pilavı
Ara öğün (20:00)
*1 fincan sade Türk kahvesi
**
*Su:2,5 lt
*Adımlarım: 10299
*Egzersiz:
Öğlen 30 dak. yürüyüş
Akşam 40 dak. tempolu yürüyüş
* Kilo veremeyip,aynı kiloda kaldığım için haftaiçinde paylaşmam gereken 3 adet 10.000 adım yürüyüşün 1.cisini bugün gerçekleştirdim.
Cemoos
Chocolita
İyi akşamlar.

Eklentiler

• 20231030_193624.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20231030_193754_Zepp Life.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Gerçekten öyle canım gücümüzü taşıyan bacaklarımiz. O ev gene dağılacak gene kirlenecek aslında bu kadar uzmesek kendimizi. 2. Çocuktan sonra biraz olsun salmadinmi Deniz amann kirli olsun kız evin sağlık en önemlisi. O bacaklar lazım bize. Annemin de bacakları sıkıntılı hep oda aynı her işe kostururdu. Ee şimdi az yürüsün ağrısından duramiyor. Madalyası falan da yokkk takmiyorlar yani. Dikkat et kendine canım. En azından şimdiden sonrası için

Temizlik isi nankör. Yazik kendinize yapmayin
Derli toplu olsun, hergun dip temizlik yapmiyorsundur insallah evi. 2 odaya bol mesela.
Gerci Oda cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…