Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bugün sporum aksama kaldı sabah cocuklar hiç durmadi ablada evde oldugu için kudurdular:KK34:
Onlar uyuyunca 3 cam sildim
Kizkardesimde bugün evdeydi (anaokulu öğretmeni)beraber parka götürdük çocukları ❤️
Götür getir ben pert:110:
Evi mutfagi toplayıp sonra ikizleri doyurup sporumu yapip gelirim buraya ❤️
Oo maşAllah tempolusun canim kolay gelsin

Afiyet olsun canim bende mercimek corbasj yaptim bugun aaaa karnabahar cok severiz biz haslayip hafif kavurup uzerine yogurt ve kiymayi kavurup koyuyorum bayilarak yiyo evdeki herkes ama genelde graten yapiyorum firinda baharatı bol at bence baya lezzetlendiriyo
Bende haslayip yoğurt yumurta siyez unu baharat karisistirip firina verdim en son kasar rendeledim 🙄yok hosuma gitmedi

ben büyüğü uyuturken babası küçüğü oyalamaya çalışıyor tabi ben gelene kadar ağlıyor o da😁
sonra gidip küçüğü emzirip uyutuyorum. şu an onu emzirirken yazıyorum😁
Ben birini emzirirken diğerini ayakta sallayarak aynı anda uyuturdum. Sonra da iş falan yapmaz kendim de uyurdum. Ya da yanlarına yatar ışığı kapar uyumuş gibi yapardım. Bir dönem birini salıncakta diğerini ayakta salladım. Ayakta sallamayın diyorlar ama ben dinlenmek için herşeyi yaptım maalesef. Çocukların yaş arası ne kadar?
Arkadaşlar burada hepimiz özelikle kahvaltida 3-5 çatal patates kızartması yada 1-2 biber kızartması yiyoruz.
Yani ilk sayfadaki kızartma yazısını ben tam anlamadım
Mesela karışık kızartma yapıp oturup sosla bir öğün yeniliyor yani bildiğimiz bir tabak yağlı kızartma.
Onu kimse diyette oturup yemez diye düşünüyorum.
5 patates kızartmasınin 1 dilim ekmekten daha az kalori olduğunu düşünürsek bence bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıralım.
Hımm bunu öğrendiğim iyi oldu😍
Sabahin kørunde sis sis tartilmayi sevmiyorum 🥲
Ben hep öyle tartılıyprum
Bende sevmiyorum o yüzden uyandıktan 1-2 saat sonra tartiliyorum
İyiymiş
Günaydın
Ayy su 69 un kapisinda 3 haftadir dolaniyorum.bir kurtulamadım.
-0.700 verdim.
Cemoos Cemoos Ve Chocolita Chocolita

Eki Görüntüle 3325839
İnş. Yakında inecek
Allahim hiç sevmediğim karnabahara bi şans vereyim dedim firinda yaptim
Yok hiç gideri yok :olamaz::olamaz:
Cocuklar yemedi esimde :confused:
Listemde vardı sevmiyorum yemegini deyince firinda güzel oluyor dedi diyetisyenim deneyin dedi
Sonuc mercimek çorbası 1dilim ekmek yogurt akşam yemeği

Bende haslayip yoğurt yumurta siyez unu baharat karisistirip firina verdim en son kasar rendeledim 🙄yok hosuma gitmedi
Kızlar karnabaharı bizde yemezdik. Ama sonra yapma sitilini değiştirdik. Önce haşlıyoruz. Sonra ezip içine bol kuru soğan doyruyoruz. İstediğimiz baharatlardan katıyoruz. Az un, galeta ekmek kırığı hangisi varsa içine katıp 1 yumurta kırıyoruz. Karıştırıp köfte gibi yapıp az yağda kızartıyoruz. Ancak böyle yiyor çocuklar.. Lezzeti en çok veren soğan.. Tamam diyet yemeği değil ama çocuklar yesin diye ben böyle yapıyorum.

eksiyi önemsememek değil de sporla vermeyince gerçek eksi olduğunu düşünmüyorum. yağı spor yakıyor bende gibi hissediyorum. yoksa spor yapıp versem o kadar severdim 😁
Anladım olsun yine de eksi eksidir🤭🤭
Bacağın nasıl oldu bu hafta spora start verirsin ins
Günaydınlar hanımlar
Geçen hafta: 75,2
Bu hafta: 74.3
F: -900
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Benim ne kadar yavaş verdiğimin kanıtı🙈 sıfır kaçamak hergün yürüyüş su tamam
Kilolayla derdim zaten bu haşimato ile başladı bir türlü de bitmedi 😬😬😬😬 neyse tabiki bu eksimi küçük görmüyorum benim için büyük birsey 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tebrikler canım. 1 hafta için az bir eksi değil canım🤗
Eki Görüntüle 3325991
Son bildirim 87.500
Anlık:86.800

-700 gr :süslü:
Talebrikler canım🤗
Geçen hafta 58.4
Bu hafta 57.2
Fark 1.2
Eki Görüntüle 3326007
Op kaptanicem tebrikler güzel eksi 🤗
Geçen hafta: 80.70
Bu hafta: 79.35
Fark: 1.35
Yüzde: 1.089
Maşallah karindaşım güzel eksi🤗😍
Eki Görüntüle 3326008
Geçen hafta 54.3
Bu hafta 54.0
Fark - 300
Yüzde 0,30x54.3:100
0.16
Yüzdeyi doğru hesaplamışımdır umarım
Tebrikler canım kiloma göre çok güzel eksi🤗
Ay ben bir sey eksik yapmisim yüzde hesabı

Gecen hafta 74.7
Bugün 74.8
Fark +100 gr
0.133 mu dogru mu yaptım ay kafa gitti 🤣
Chocolita Chocolita
Artı bile değil canım bu kadarı haftaya güzel eksi gelir 🤗

Anladım olsun yine de eksi eksidir🤭🤭
Bacağın nasıl oldu bu hafta spora start verirsin ins

Tebrikler canım. 1 hafta için az bir eksi değil canım🤗

Talebrikler canım🤗

Op kaptanicem tebrikler güzel eksi 🤗

Maşallah karindaşım güzel eksi🤗😍

Tebrikler canım kiloma göre çok güzel eksi🤗

Artı bile değil canım bu kadarı haftaya güzel eksi gelir 🤗
inşallah canım. ben de onu diliyorum. biraz ayakta kalınca ağrıyor gibi. çok hor kullanıyoruz bedenimizi ya. ben sanırım biraz sarsak davrandım vücuduma. hiç oturup dinlenmeyi bilen biri olmadım.temizlik yapacaksam bitmeden uyumuyordum mesela. sabah 5.6 ya kadar temizlik yapıp 7 de uyanıyordum. gece 2 den önce uyumuyordum. sabah zaten 7 de uyanıyorum.bu kadar hor kullanırsan onun da işte acısı çıkıyor😁

Ben birini emzirirken diğerini ayakta sallayarak aynı anda uyuturdum. Sonra da iş falan yapmaz kendim de uyurdum. Ya da yanlarına yatar ışığı kapar uyumuş gibi yapardım. Bir dönem birini salıncakta diğerini ayakta salladım. Ayakta sallamayın diyorlar ama ben dinlenmek için herşeyi yaptım maalesef. Çocukların yaş arası ne kadar?

Hımm bunu öğrendiğim iyi oldu😍

Ben hep öyle tartılıyprum

İyiymiş

İnş. Yakında inecek

Kızlar karnabaharı bizde yemezdik. Ama sonra yapma sitilini değiştirdik. Önce haşlıyoruz. Sonra ezip içine bol kuru soğan doyruyoruz. İstediğimiz baharatlardan katıyoruz. Az un, galeta ekmek kırığı hangisi varsa içine katıp 1 yumurta kırıyoruz. Karıştırıp köfte gibi yapıp az yağda kızartıyoruz. Ancak böyle yiyor çocuklar.. Lezzeti en çok veren soğan.. Tamam diyet yemeği değil ama çocuklar yesin diye ben böyle yapıyorum.
benim büyük aşırı kıskanç canım. küçüğe huzur vermiyor aynı anda yapmaya çalıştığımda. ben onları uyutup evi topluyordum saatlerce. sonuç nerdeyse dizde kireçlenme olmuş 🫣

Allahim hiç sevmediğim karnabahara bi şans vereyim dedim firinda yaptim
Yok hiç gideri yok :olamaz::olamaz:
Cocuklar yemedi esimde :confused:
Listemde vardı sevmiyorum yemegini deyince firinda güzel oluyor dedi diyetisyenim deneyin dedi
Sonuc mercimek çorbası 1dilim ekmek yogurt akşam yemeği
Biz tezgahlarda karnabahar ve brokoliyi görünce bayram ettik, çıkmalarını iple çektik. Buharda pişirebilirsiniz. İsterseniz 6-7 dk buharda pişirip yumurtaya bulayıp kızartabilirsiniz.

🌸30 Ekim 2023, Pazartesi🌸
🌺Menüm🌺
Öğlen (12:00)
*1 haşlanmış yumurta
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*1 kiraz domates
*yarım salatalık
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün (15:30)
*1 fincan sade Türk kahvesi
*1 mandalina
Akşam (18:30)
*6 y.k. kuru fasulye
*3 y.k. bulgur pilavı
Ara öğün (20:00)
*1 fincan sade Türk kahvesi
**
*Su:2,5 lt
*Adımlarım: 10299
*Egzersiz:
Öğlen 30 dak. yürüyüş
Akşam 40 dak. tempolu yürüyüş
* Kilo veremeyip,aynı kiloda kaldığım için haftaiçinde paylaşmam gereken 3 adet 10.000 adım yürüyüşün 1.cisini bugün gerçekleştirdim.:KK6:
Cemoos Cemoos
Chocolita Chocolita
İyi akşamlar.🌸💐🌺🥰

Eklentiler

• 20231030_193624.jpg
    20231030_193624.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20231030_193754_Zepp Life.jpg
    Screenshot_20231030_193754_Zepp Life.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
inşallah canım. ben de onu diliyorum. biraz ayakta kalınca ağrıyor gibi. çok hor kullanıyoruz bedenimizi ya. ben sanırım biraz sarsak davrandım vücuduma. hiç oturup dinlenmeyi bilen biri olmadım.temizlik yapacaksam bitmeden uyumuyordum mesela. sabah 5.6 ya kadar temizlik yapıp 7 de uyanıyordum. gece 2 den önce uyumuyordum. sabah zaten 7 de uyanıyorum.bu kadar hor kullanırsan onun da işte acısı çıkıyor😁
Gerçekten öyle canım gücümüzü taşıyan bacaklarımiz. O ev gene dağılacak gene kirlenecek aslında bu kadar uzmesek kendimizi. 2. Çocuktan sonra biraz olsun salmadinmi Deniz amann kirli olsun kız evin sağlık en önemlisi. O bacaklar lazım bize. Annemin de bacakları sıkıntılı hep oda aynı her işe kostururdu. Ee şimdi az yürüsün ağrısından duramiyor. Madalyası falan da yokkk takmiyorlar yani. Dikkat et kendine canım. En azından şimdiden sonrası için 😍😍

Temizlik isi nankör. Yazik kendinize yapmayin 😁
Derli toplu olsun, hergun dip temizlik yapmiyorsundur insallah evi. 2 odaya bol mesela.
Gerci Oda cok

Back