- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
5.400 u bir ayda mi verdin?Belli olur tabiiki 5 kilo az bir kilo degil seni bir ay önce görmus biri hemen farki anlar insallah motivasyonun hic dusmeden devam ederKesinlikle hele aksamlari hic tartilmamaliyiz ben hergun olmasa da haftada 2-3 kez tartiliyorum ama tarti gunumu baz aliyorum artida gelsrm ekside gelsem olculer yalan soylemiyo ama kesinlikle toplamda 5.400 kg oldu benimdr kiyafetlerim fark etmeye basladi demek ki yağdan gidiyo bu sevindirici
Sende oylesin Denizcim en gergin ortamlari bile mizahla yumusatabiliyorsun birde hicbirseyi takmayan relax bir yapin var gibi duruyor tespitim dogru mu bilmiyorum ama en özendigim insan modeli az takan ve dunyayi cok sallamayan kisiler
kilo veren herkesi tebrik ediyorum. inşallah devam edebilir hepimiz hayalimizdeki kilolara ulaşabiliriz. ben 57 olsam yeter Allah bereket versinen düşük 53 ü gördüm ama bana olmuyor aşırı küçülüyorum. 57 idealim. en düşük 55 olabilir. inşallah yeni yıla yeni bedenimle sağlıkla girebilirim girebiliriz
emeği geçen herkese teşekkürler
içime biraz olsun su serptin cococum bende ödem olduğunu düşünüyorum bu yüzden bugün sıvı besleniyorum. bakalım sabah tartı ne göztericekCanım bu hafta regl dönemi girenler oldu, aldığımız haberler dolayısıyla yine bir motivasyon kaybı yasayanlarimiz oldu. Olayimiz da tamamen psikolojik olduğu için bazen böyle düşüşler yaşanabilir. Karamsarlığa kapılma. Ben bugün başlamış sayıyorum kendimi. Dün cumhuriyet bayramından sonrada ikinci perde açılmış gibi hissediyorum
Bizden uzakta değilsin bunu bil sadece. Ödem olabilir, bu hafta yıldızlara bile girebilirsin
inşallah canım bugün iyi gidiyorum eğer bozmazsam kesinlikle daha iyi olucak
sende sıkma canını en azından sabit kalabilmişsinMerhabalar
Geçen haftaki kilom ile aynıyım.
98,9 kg
Takıldım kaldım bu kiloda eyvah.
Geçtiğimiz hafta bağırsak enfeksiyonu çok halsiz bıraktı, 2 gün de yattım evde raporlu,
az yesem de eğer yürüyemezsem benden gitmiyor kilolar.
Bu hafta 98,9 kg direncini kırmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımChocolita Cemoos
(İyi ki daha geç tartılmışım, sabah 07:18'de tartıda 99,3 kg idim, şu an 98,9 kg çıktım. -400 gram şişlik indi.)
Sıkı sarılacağım diyete ve yürüyüşe.
Bu arada kilo veremediğim için haftanın 3 günü 10000 paylaşımı yapmalıyım, değil mi?
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Sevgiler.
5 haftada verdim canım gecen hafta sabittim malum hic gitmemisti hatta arti idim5.400 u bir ayda mi verdin?Belli olur tabiiki 5 kilo az bir kilo degil seni bir ay önce görmus biri hemen farki anlar insallah motivasyonun hic dusmeden devam eder
tebrik ederim kızlar yine darısı başıma diyorumBu hafta Yıldız savaşlarının kazananılabellevie oldu
Tebrik ederim label canım
İkinci L LADY VEGA
ÜçüncüArtemissisipi oldu
Tebrik ederim kızlar
labellevie bu hafta bildirimlerden muafsin
Dokunulmazsin
1000 kalorilik ödülün var. Kullanıp kullanmamak sana kalmış. Şimdi adını ilk sayfaya kocaman kocaman yazacağım
Eki Görüntüle 3326206
Krema dedigim kaymakKrema dedin bi kalbim kırıldı içinde krema olan tüm ürünler karın bölgesinde yağlanma yapıyor çünkü süt tozu var
Kiz tek dilim 8 karbonhidratArrietty_ bahsettigin tatlı diyete uygun değil canım
Mesela diyet kabak tatlısı,diyet sütlaç gibi tarifler var.
Ama krema olmuyor içinde.
içime biraz olsun su serptin cococum bende ödem olduğunu düşünüyorum bu yüzden bugün sıvı besleniyorum. bakalım sabah tartı ne göztericek
inşallah canım bugün iyi gidiyorum eğer bozmazsam kesinlikle daha iyi olucak
sende sıkma canını en azından sabit kalabilmişsin
Karbonhidrat orani çok düsükmus gercekten zaten keto sertifikasi almak icin en fazla 8 gr karb icermesi lazim ama yag ve seker yuksektir muhtemelen 1 dilim kac kalori 200 ve altindaysa kacamak olmuyor zatenKiz tek dilim 8 karbonhidratoburlerinin karb i kac acaba
Gecmis olsun bamyamCovid belirtilerim var, gecen hafta zaten ofiste bir suru kisi hasta bildirimi yapmisti, sira bana geldi demek
Ay bilmiyorum valla ben ama tam bi siyah zeytin aşıgıyim her kahvaltimda illa olurKizlar siyah zeytin ve yeşil biberli zeytin arasinda besleyicilik ve saglik acidindan bir fark var mi ?hangisi daha iyi?
Allahim hiç sevmediğim karnabahara bi şans vereyim dedim firinda yaptim
Yok hiç gideri yok
Cocuklar yemedi esimde
Listemde vardı sevmiyorum yemegini deyince firinda güzel oluyor dedi diyetisyenim deneyin dedi
Sonuc mercimek çorbası 1dilim ekmek yogurt akşam yemeği
Afiyet olsun canim bende mercimek corbasj yaptim bugun aaaa karnabahar cok severiz biz haslayip hafif kavurup uzerine yogurt ve kiymayi kavurup koyuyorum bayilarak yiyo evdeki herkes ama genelde graten yapiyorum firinda baharatı bol at bence baya lezzetlendiriyoAllahim hiç sevmediğim karnabahara bi şans vereyim dedim firinda yaptim
Yok hiç gideri yok
Cocuklar yemedi esimde
Listemde vardı sevmiyorum yemegini deyince firinda güzel oluyor dedi diyetisyenim deneyin dedi
Sonuc mercimek çorbası 1dilim ekmek yogurt akşam yemeği
Ahh keşke israfı hiç sevmiyorum malzemeye yazik üzüldüm yenmemesineKarnabahar favorim, bana gonder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?