Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

5.400 u bir ayda mi verdin?Belli olur tabiiki 5 kilo az bir kilo degil seni bir ay önce görmus biri hemen farki anlar insallah motivasyonun hic dusmeden devam eder
evet bana da çok naif geldi delfinia
Sende oylesin Denizcim en gergin ortamlari bile mizahla yumusatabiliyorsun birde hicbirseyi takmayan relax bir yapin var gibi duruyor tespitim dogru mu bilmiyorum ama en özendigim insan modeli az takan ve dunyayi cok sallamayan kisilerben ise kar tanesni kafasinda bir çığa dönüştüren evhamli tip

içime biraz olsun su serptin cococum bende ödem olduğunu düşünüyorum bu yüzden bugün sıvı besleniyorum. bakalım sabah tartı ne göztericek
Önümüzdeki hafta çok iyi olacak, ekside olacaksın inşallah prensesss016 Hiç üzülme.
inşallah canım bugün iyi gidiyorum eğer bozmazsam kesinlikle daha iyi olucak
sende sıkma canını en azından sabit kalabilmişsin

5.400 u bir ayda mi verdin?Belli olur tabiiki 5 kilo az bir kilo degil seni bir ay önce görmus biri hemen farki anlar insallah motivasyonun hic dusmeden devam eder
5 haftada verdim canım gecen hafta sabittim malum hic gitmemisti hatta arti idim

bende bugünkü menümü paylaşayım şimdiden. günü kapatmayı düşünüyorum çünkü. eğer bişey yersem eve gidince yazarım

sabah
filtre kahve

öğle
tel şehriye çorbası 1 kase + ayran

ara
mılkshake ( içindekiler- süt-muz-franbuaz-1 ceviz-1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi-1 kaşık granola) kendim evde yapıp getirdim işe. öğleden sonra acıkınca tükettim.

su 2,5 lt bitti şimdiden
1 yeşil çay ve türk kahvesi içtim

spor 30 dk tk500 videosu. 30 dakikada 500 kalori yaktırıyor.
Cemoos Chocolita

Krema dedin bi kalbim kırıldı içinde krema olan tüm ürünler karın bölgesinde yağlanma yapıyor çünkü süt tozu var
Krema dedigim kaymak heavy cream galiba ingilizcesi. Ketojenik e uygun diye seetmiyordum. Sut tozu yok bunda.
Bildigin sutun kaymagimsi birsey. Türkiyede hic gormedim

Teşekkür ederim prensesss016
Önümüzdeki haftaya odaklanacağım inşallah.Sağolasın.

Kiz tek dilim 8 karbonhidrat oburlerinin karb i kac acaba
Karbonhidrat orani çok düsükmus gercekten zaten keto sertifikasi almak icin en fazla 8 gr karb icermesi lazim ama yag ve seker yuksektir muhtemelen 1 dilim kac kalori 200 ve altindaysa kacamak olmuyor zaten

Karnabahar favorim, bana gonder

Afiyet olsun canim bende mercimek corbasj yaptim bugun aaaa karnabahar cok severiz biz haslayip hafif kavurup uzerine yogurt ve kiymayi kavurup koyuyorum bayilarak yiyo evdeki herkes ama genelde graten yapiyorum firinda baharatı bol at bence baya lezzetlendiriyo

Bugün sporum aksama kaldı sabah cocuklar hiç durmadi ablada evde oldugu için kudurdular
Onlar uyuyunca 3 cam sildim
Kizkardesimde bugün evdeydi (anaokulu öğretmeni)beraber parka götürdük çocukları
Götür getir ben pert
Evi mutfagi toplayıp sonra ikizleri doyurup sporumu yapip gelirim buraya

Chocolita Cemoos

Kizlar ben bugun kendime yemek yapacak durumda degildim, diyet disi oldu hep,
Allahtan esim meyve alip gelmis, biraz onlar iyi geldi.
Yine de uygulamaya girdim, kalorimi asmiyorum. Ama cissli menu yazmayayim hic.

+
5 bin adim hedefliyorum
3500 deyim, ha gayret, 3-5 dakika yuruyup yatiyorum zaten

Yarina iyilesip is basi yapmam lazim
Hafi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…