Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kesinlikle hele aksamlari hic tartilmamaliyiz ben hergun olmasa da haftada 2-3 kez tartiliyorum ama tarti gunumu baz aliyorum artida gelsrm ekside gelsem olculer yalan soylemiyo ama kesinlikle toplamda 5.400 kg oldu benimdr kiyafetlerim fark etmeye basladi demek ki yağdan gidiyo bu sevindirici
5.400 u bir ayda mi verdin?Belli olur tabiiki 5 kilo az bir kilo degil seni bir ay önce görmus biri hemen farki anlar insallah motivasyonun hic dusmeden devam eder🥰
evet bana da çok naif geldi delfinia delfinia 🎈
Sende oylesin Denizcim en gergin ortamlari bile mizahla yumusatabiliyorsun birde hicbirseyi takmayan relax bir yapin var gibi duruyor tespitim dogru mu bilmiyorum ama en özendigim insan modeli az takan ve dunyayi cok sallamayan kisiler😅😅ben ise kar tanesni kafasinda bir çığa dönüştüren evhamli tip 🤷‍♀️

kilo veren herkesi tebrik ediyorum. inşallah devam edebilir hepimiz hayalimizdeki kilolara ulaşabiliriz. ben 57 olsam yeter Allah bereket versin 😁 en düşük 53 ü gördüm ama bana olmuyor aşırı küçülüyorum. 57 idealim. en düşük 55 olabilir. inşallah yeni yıla yeni bedenimle sağlıkla girebilirim girebiliriz🙏
emeği geçen herkese teşekkürler :KK36:

Canım bu hafta regl dönemi girenler oldu, aldığımız haberler dolayısıyla yine bir motivasyon kaybı yasayanlarimiz oldu. Olayimiz da tamamen psikolojik olduğu için bazen böyle düşüşler yaşanabilir. Karamsarlığa kapılma. Ben bugün başlamış sayıyorum kendimi. Dün cumhuriyet bayramından sonrada ikinci perde açılmış gibi hissediyorum ♥️
Bizden uzakta değilsin bunu bil sadece. Ödem olabilir, bu hafta yıldızlara bile girebilirsin
içime biraz olsun su serptin cococum bende ödem olduğunu düşünüyorum bu yüzden bugün sıvı besleniyorum. bakalım sabah tartı ne göztericek
Önümüzdeki hafta çok iyi olacak, ekside olacaksın inşallah prensesss016 prensesss016 Hiç üzülme.❤️
inşallah canım bugün iyi gidiyorum eğer bozmazsam kesinlikle daha iyi olucak
Merhabalar
Geçen haftaki kilom ile aynıyım. :KK35:
98,9 kg
Takıldım kaldım bu kiloda eyvah.:KK43:
Geçtiğimiz hafta bağırsak enfeksiyonu çok halsiz bıraktı, 2 gün de yattım evde raporlu,
az yesem de eğer yürüyemezsem benden gitmiyor kilolar.
Bu hafta 98,9 kg direncini kırmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos :KK6:
(İyi ki daha geç tartılmışım, sabah 07:18'de tartıda 99,3 kg idim, şu an 98,9 kg çıktım. -400 gram şişlik indi.)
Sıkı sarılacağım diyete ve yürüyüşe.🙏
Bu arada kilo veremediğim için haftanın 3 günü 10000 paylaşımı yapmalıyım, değil mi?
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.🌸💐🌺
Sevgiler.:KK68:
sende sıkma canını en azından sabit kalabilmişsin

5.400 u bir ayda mi verdin?Belli olur tabiiki 5 kilo az bir kilo degil seni bir ay önce görmus biri hemen farki anlar insallah motivasyonun hic dusmeden devam eder🥰
5 haftada verdim canım gecen hafta sabittim malum hic gitmemisti hatta arti idim

bende bugünkü menümü paylaşayım şimdiden. günü kapatmayı düşünüyorum çünkü. eğer bişey yersem eve gidince yazarım

sabah
filtre kahve

öğle
tel şehriye çorbası 1 kase + ayran

ara
mılkshake ( içindekiler- süt-muz-franbuaz-1 ceviz-1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi-1 kaşık granola) kendim evde yapıp getirdim işe. öğleden sonra acıkınca tükettim.

su 2,5 lt bitti şimdiden
1 yeşil çay ve türk kahvesi içtim

spor 30 dk tk500 videosu. 30 dakikada 500 kalori yaktırıyor.
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Krema dedin bi kalbim kırıldı içinde krema olan tüm ürünler karın bölgesinde yağlanma yapıyor çünkü süt tozu var
Krema dedigim kaymak 😂 heavy cream galiba ingilizcesi. Ketojenik e uygun diye seetmiyordum. Sut tozu yok bunda.
Bildigin sutun kaymagimsi birsey. Türkiyede hic gormedim

içime biraz olsun su serptin cococum bende ödem olduğunu düşünüyorum bu yüzden bugün sıvı besleniyorum. bakalım sabah tartı ne göztericek

inşallah canım bugün iyi gidiyorum eğer bozmazsam kesinlikle daha iyi olucak

sende sıkma canını en azından sabit kalabilmişsin
:KK200: :KK19:
Teşekkür ederim prensesss016 prensesss016
Önümüzdeki haftaya odaklanacağım inşallah.🥰🙏Sağolasın.🌸💐🌺

Kiz tek dilim 8 karbonhidrat 🥲 oburlerinin karb i kac acaba
Karbonhidrat orani çok düsükmus gercekten zaten keto sertifikasi almak icin en fazla 8 gr karb icermesi lazim ama yag ve seker yuksektir muhtemelen 1 dilim kac kalori 200 ve altindaysa kacamak olmuyor zaten

Allahim hiç sevmediğim karnabahara bi şans vereyim dedim firinda yaptim
Yok hiç gideri yok :olamaz::olamaz:
Cocuklar yemedi esimde :confused:
Listemde vardı sevmiyorum yemegini deyince firinda güzel oluyor dedi diyetisyenim deneyin dedi
Sonuc mercimek çorbası 1dilim ekmek yogurt akşam yemeği

Karnabahar favorim, bana gonder 😋

Allahim hiç sevmediğim karnabahara bi şans vereyim dedim firinda yaptim
Yok hiç gideri yok :olamaz::olamaz:
Cocuklar yemedi esimde :confused:
Listemde vardı sevmiyorum yemegini deyince firinda güzel oluyor dedi diyetisyenim deneyin dedi
Sonuc mercimek çorbası 1dilim ekmek yogurt akşam yemeği
Afiyet olsun canim bende mercimek corbasj yaptim bugun aaaa karnabahar cok severiz biz haslayip hafif kavurup uzerine yogurt ve kiymayi kavurup koyuyorum bayilarak yiyo evdeki herkes ama genelde graten yapiyorum firinda baharatı bol at bence baya lezzetlendiriyo

Bugün sporum aksama kaldı sabah cocuklar hiç durmadi ablada evde oldugu için kudurdular:KK34:
Onlar uyuyunca 3 cam sildim
Kizkardesimde bugün evdeydi (anaokulu öğretmeni)beraber parka götürdük çocukları ❤️
Götür getir ben pert:110:
Evi mutfagi toplayıp sonra ikizleri doyurup sporumu yapip gelirim buraya ❤️

Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Kizlar ben bugun kendime yemek yapacak durumda degildim, diyet disi oldu hep,
Allahtan esim meyve alip gelmis, biraz onlar iyi geldi.
Yine de uygulamaya girdim, kalorimi asmiyorum. Ama cissli menu yazmayayim hic.

+
5 bin adim hedefliyorum 😀
3500 deyim, ha gayret, 3-5 dakika yuruyup yatiyorum zaten 🤪

Yarina iyilesip is basi yapmam lazim
Hafi bakalim 😇

Back