Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Evet öyle tabi ki ama metabolizma hızı çok önemli ya
Bak ben de 2 haftadır aynı kilodayım.
Eğer egzersiz ve yürüyüş olmazsa diyetle kilo veremiyorum, benim metabolizmam da çok yavaş.
Geçtiğimiz ay 3,8 kilo verebilmiştim. Sanırım başlangıç ayım olduğu için de iyi kilo eksilmiş idi. Son 2 haftadır moralim düştü biraz.
Ama işin ucunu bırakmamamız lazım. İşin sırrı bu sanırım G Goklerce
Sevgiler

Bende sirf diyetle olmuyor. Spor birsekilde olmali.
Birde kalori saymak iyi geldi.
Fark ettim ki bazen 2bin kalori aliyor hic spor yapmiyorum. E Boylece kilo aliyorum

Kalori saymak veya 300-500 kalori yakmayi hedeflemek iyi gelebilir

Fark ettim ki bazen 2bin kalori aliyor hic spor yapmiyorum. E Boylece kilo aliyorum

Kesinlikle oyle ya tam kalori saymiyodum ben ama 2bin rahat aliyorumdur basladigimdan beri bende ama hareket edince bi sekilde kalori acigi olusuyo demek ki

Masallah sana grubun en pozitif uyesi olabilirsin dikkat ettim üşenmedin herkesin kilosuna yorum yapip düşük olanlara moral verdin .Günlük hayatta da bu kadar pozitif misin?

Ay kızlar bugün kendime çok güldüm.
wc'de kabinde yere kağıtları serdim. sonra üşenmeden kıyafetleri çıkardım, torbaya koydum. tartıldım ve yine giyindim. Ama her hafta bunu yapamam,
zor vallahi.
Sabah kalktıktan 20 dak. sonra 99,3 kg, saat 11:00'e doğru tartılınca 98,9 kg çıkmam da ayrı bi mevzu. Öğlene doğru -400 gr ödem gidiyor.
Dün akşam erkenden uyuyakalmıştım, gece 01:30 gibi uyandım. Uyanınca 2 bardak kadar su içmiştim.
02:30 gibi tartıldığımda 100 kg üstü çıktım, yani yuh artık dedim.
Karnabahar da şişkinlik yaparmış. Hepsi birleşince tartı da şaştı.
Tartıdaki rakama çok takılmayın diyorlar ya, doğru. Mezura ile ölçüm yapıp, not alıyorum bir kenara. Oradaki sonuçlar çok olumlu.
Boşuna demiyorlar, haftada 1 tartılın diye. Yoksa strese giriyor insan.

Sizlerden görünce hoşuma gitti, ben de bugünden itibaren daha sıkı kalori takibi yapacağım. diyetkolik.com'u kullanıyorum.
Aynı şekilde bende de sırf diyetle gitmiyor kilolar. Dediğin gibi 300-500 kalori de yürüyüşle ve egzersizle gitse iyi olur.
Yaşım 48, Boyum 167 cm, kilom 98,9 kg
Bu değerlere göre günlük kalori ihtiyacım 2024 kal/gün imiş.
1200 kalori filan mı almam lazım acaba?

Kesinlikle hele aksamlari hic tartilmamaliyiz ben hergun olmasa da haftada 2-3 kez tartiliyorum ama tarti gunumu baz aliyorum artida gelsrm ekside gelsem olculer yalan soylemiyo ama kesinlikle toplamda 5.400 kg oldu benimdr kiyafetlerim fark etmeye basladi demek ki yağdan gidiyo bu sevindirici

Çok sevindim. Tebrikler.

Masallah sana grubun en pozitif uyesi olabilirsin dikkat ettim üşenmedin herkesin kilosuna yorum yapip düşük olanlara moral verdin .Günlük hayatta da bu kadar pozitif misin?
Canım benim, sağolasın.
Elimden geldiğince pozitif tarafta kalmaya çalışıyorum Beyaz leylak
1 haftadır enerjimde aşırı bir düşüş yaşıyorum, bu durum bazen karamsarlaştırıyor gün içinde. Basit ev işleri bile çok gözümde büyüyor. Haşimatodan beri enerjim çok değişken. Bir gün iyi, bir gün halsiz idare ediyorum.
Sen de enerjindeki düşüklükten bahsetmiştin ya yalnız değilsin inan. Arada dertleşebiliriz.

Chocolita Cemoos diyete uygun tatli serbest mi? Burda bahsettigin tatli Keto sansebastiyan .

Icerigi,yumurta, Philadelphia labne,krema, Quark ve erythol
Krema dedin bi kalbim kırıldı içinde krema olan tüm ürünler karın bölgesinde yağlanma yapıyor çünkü süt tozu var

evet bana da çok naif geldi delfinia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…