Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyidir. Dün çok yoğun geçti cevap veremedim mesajlara

Çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyidir. Dün çok yoğun geçti cevap veremedim mesajlara
Doktordan yeni geldim eve kalabalık epey hastahaneler antibiyotik tedavisine baslayacagiz klasik okula yeni baslayan çocuk sendromlari da ben yoruluyorum psikolojik olarak

Doktordan yeni geldim eve kalabalık epey hastahaneler antibiyotik tedavisine baslayacagiz klasik okula yeni baslayan çocuk sendromlari da ben yoruluyorum psikolojik olarak
Benimki de sürekli hasta oluyor. Şuanda da grip. Tamamen sağlıklı olduğu bir anı yakalamak zor. Bizi de yoruyor kafa olarak malesef

Cemoos Chocolita basta size ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum iniş çıkış yaşasak ta devam edelim son zamanlarda bu kiloyu hiç görmemiştim hepinizi çok seviyorum
Biz de seni çok seviyoruz çok sevindim bu eksiye miniğim devamı da gelecek gibi hissediyorum. Haftaya bana da nasip olur inşallah

Bu hafta kalori saymaya başlıycam bakalim nasıl ilerleyeceğim kahvaltım şöyle 1 saat once yaptım ilk ögünümü 434 kaloriyi aldım bakalım uygulama 1600 kalori diyo hareketsiz aktivite olmadan ama ben 1200-1400 falan ayarlamak istiyorum bakalim gecen bi arkadas site atmisti kalori hesaplamak icin orda haftada 1 kg icin 1200 kalori yaziyodu

Eklentiler

• Screenshot_20231030_135942_com.fatsecret.android.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu hafta Yıldız savaşlarının kazananı labellevie oldu
Tebrik ederim label canım
İkinci L LADY VEGA
Üçüncü Artemissisipi oldu
Tebrik ederim kızlar

labellevie bu hafta bildirimlerden muafsin
Dokunulmazsin
1000 kalorilik ödülün var. Kullanıp kullanmamak sana kalmış. Şimdi adını ilk sayfaya kocaman kocaman yazacağım

Burda cuma ve cumartesiyi aynı anda yazmışım
Sabah
Haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
Domates zeytin peynir çay

Öğlen
1 dilim tb ekmek
Zeytin 1t.kasıkfındık ezmesi

Aksam
Bir kase yoğurt
1 muz

1.5 litre su adım az

Chocolita Cemoos
Bu da pazar menüm Chocolita Cemoos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…