Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Günaydıınnn 🌿🌿

Geçen haftaki kilom 58.55
Bu haftaki kilom 57.55

Kilo verme oranım 0,01709
Kilo verme yüzdem %1,7

Bu hafta adım sayılarım;

07/12 16578
08/12 35444
09/12 5709
10/12 7446
11/12 8428
12/12 10344
13/12 7121

Toplamda bu hafta 91070 attım.

Bu hafta bir iki defa öğünlerimde kaçamak yaptım ama diğer öğünlerde kendime dikkat etmeliyim diye kendimi telkin ettim ve sonunda her hafta 200-300 gramlardan 1 kg vermeye kadar çıktım.

Burası gerçekten bana müthiş bir istikrarlılık kazandırdı. Buradaki başlangıç kilo 60,15 ama ben 66 kilogramdan beri kilo vermeye çalışıyorum ve bu 66’dan 60’a inmek benim için 1 seneden fazla sürdü hem de sürekli inip çıkarak bazen kendimi aç bırakarak. Ama burası gerçekten müthiş 😍😍

Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar, mesajların beğenilmesi bile bazen kaçamak yapacağım sırada aklıma geliyor ve gerek yok deyip yemiyorum. Yani sadece kaptanlar değil(ama en çok onlar) bu gruptaki herkese teşekkür ediyoruumm. 3 sene önceki kiloma dönmek çok çok mutluluk verici. 🥲🥲

Amma çene yaptım kusura bakmayın 😅😅

Eki Görüntüle 3520570
Evet burası inanı daha hırslandırıyor motive ediyor 😍
İnşallah dahada fazla eksileri görürsün ❤️

Eklentiler

• IMG_7956.jpeg
    IMG_7956.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 10
Günaydın kızlar 🌼
Tartida artı gördüm aşırı enerjim düştü
Genel olarak iyiydim ama geçen hafta gözden gecirdigimde hep akşam ogunlerimde pilav makarna vardi azda olsa bide fındık ceviz yerken kendimi kontrol edemedim
Geçen hafta ödül olarak yediğim karbonhidratta etkili olmuş
Online diyetisyenimin en son attigi listeyi yapacagim

Günaydın kızlar 🌼
Genel olarak iyiydim ama geçen hafta gözden gecirdigimde hep akşam ogunlerimde pilav makarna vardi azda olsa bide fındık ceviz yerken kendimi kontrol edemedim

Hiç modunu düşürme lotus makarna pilavı sadece 1 kere yersin haftada oda bi denge olur.
EKmek yiyen biri pilavla makarna dolma içiyle ekmek değişimi yapabilir onda çok sorun yok aslında.
Kısıtlama da olmuyor böyle olunca sadece ölçüyü tutturmak zor oluyor.

Günaydın kızlar 🌼
Önümüzdeki hafta makarnayı ekmeği pirinci kes canım . Pirinç kilo vermeyi zorlaştırıyormuş . Şekeri hiç tüketme

Günaydın kızlar şoook içindeyim bu kadar kilo verdiğimi asla beklemiyordum. Diyete pazartesi başladım biliyorsunuz ödemim baya gitti bence herhalde onun etkisi oldu. Bir de regl olduğum için hiç beklemiyordum hareket de edemedim çok ama yemeyince oluyor sanırım onu görmüş oldum 😀

Geçen hafta :60.30dum
Şu an : 57.70 kg 🩷
2,6 kg vermişim
Yüzde olarak da
2,6 ÷ 60,30 × 100 = 4,3

Eklentiler

• IMG_9123.jpeg
    IMG_9123.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 7
Günaydın kızlar 🌼
Belki tam buğday makarnası vs, yiyebilirsiniz. Ben tamamen kesmiştim aslında ama o zaman da tuvalet sorunu olabiliyor. Aslında vücudun ona da ihtiyacı var. O nedenle belki sabah öğünlerinde tüketebilirsiniz 1 dilim glütensiz ya da buğday ekmeği. 🫶🏻
Bazen vücut da alışıyor düzene o nedenle olmuş olabilir. Önümüzdeki hafta gider bence artınız, şişkinlik de olabilir 🙏🏻

Günaydın kızlar 🌼
Olsun haftaya acısını çıkarırsın bol eksilerle

Günaydın kızlar şoook içindeyim bu kadar kilo verdiğimi asla beklemiyordum. Diyete pazartesi başladım biliyorsunuz ödemim baya gitti bence herhalde onun etkisi oldu. Bir de regl olduğum için hiç beklemiyordum hareket de edemedim çok ama yemeyince oluyor sanırım onu görmüş oldum 😀

Geçen hafta :60.30dum
Şu an : 57.70 kg 🩷
2,6 kg vermişim
Yüzde olarak da
2,6 ÷ 60,30 × 100 = 4,3
Muhteşemsin

X