Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Günaydın ❤️
Hayırlı cumalar 🍂🍃

1000052390.jpg

iyi geceler kızlar ancak bakabildim buralara maalesef aksamım berbat geçti. yeniyıl oncesi klasikler yasandı kuculme nedeniyle işten ayrıldım ve moraller bozuk. aksam da misafirim gelicekti yazmıstım o moral bozukluguyla da yedim vallahi. artık evde olacagım için yarın salona yuzmeye falan ınerim bol bol vaktim olacak dedim ve o tantuniyi gömdüm :KK43:

sabah kahvaltısı yok
ara ogun yok
oglen 4 5 yemek kasıgı kuru fasulye ve cacık
aksam yarım lavasla tantuni yedim
1.5 litre de su içtim
Benim eşimide cıkardılar küçülmeye gittikleri icin. İnşallah daha güzel bi yerde çalışırsınız Allah yardımcımız olsun

İnşallah daha iyi iş fırsatları çıkar karşına sıkma canını. Eşim böyle bir durumda işe iade davası açmıştı. Oradan aldığı tazminatla borçları kapatmıştık. Giden için üzülme vardır bir hayır
Zaten ben büyük bir firmadan ısrarlı teklifleri için geçmiştim oraya. 1.5 senedir çalışıyordum çok olmamıştı ama haklarımı veriyorlar zaten beni de mağdur etmediler. Ben de son bir aydır falan çok mutsuzdum hem işler kötü gidiyordu hem de küçülmeden kaynaklı önceden de bir çok kişi çıkarıldı ve akrabaları doldu firmaya. Eski çalıştığım kurumsal firmaya geri dönmek istiyorum zaten ben de ayrılmak istiyordum yani aslında bir noktada iyi oldu ama o konuşmayı yapmak bile insanın psikolojisini kötü etkiliyor işte 🥲

Günaydın güzel kızlar ❤️
Yarın tartı günü. Az da olsa eksi gelebilirim inşallah çok merak ediyorum. Bugünü hafif tutalım
Yarın işi olan tartıyı bugünden atabilir