Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Canlarım birsey soracağım
Bugünkü tahlillerim elhamdülillah çok iyi keza biyopsi sonucumda öyle ama insülin direncim bayaga yüksek çıkmış
İnsülin direnci olan var mı? Varsa ne tarz bir beslenme yapıyorsunuz?
Sonuca çok sevindim gözün aydın ❤️🌸
Bende vardı insülin direnci ama sınırdaydı. Doktor her zaman olması gerektiği gibi sağlıklı beslen diyor. Şekerden uzak durmak gerekiyor. Senin değerin çok yüksek çıkmış. Dikkatli de besleniyorsun ama belki bir yerde bir şey yanlış gidiyor. Şeker hastalığına çevirmesin dikkat etmek lazım

Sonuca çok sevindim gözün aydın ❤️🌸
Bende vardı insülin direnci ama sınırdaydı. Doktor her zaman olması gerektiği gibi sağlıklı beslen diyor. Şekerden uzak durmak gerekiyor. Senin değerin çok yüksek çıkmış. Dikkatli de besleniyorsun ama belki bir yerde bir şey yanlış gidiyor. Şeker hastalığına çevirmesin dikkat etmek lazım
Allah razı olsun
Kortizona bagli dedi doktor uzun süre kullandigim için ilacı bir müddet kesecegiz inşallah normale.doner

Sabah bir şey yemedim
Bol su içtim o arada
Arkadaşla kahve içtik
Yanında kahve yanı ufak
Bir hamur işi vardı sadece tadına baktım şükür
Akşam patates oturtma 1 tabak
1 kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
maden suyu

1000007769.jpg

İyi akşamlar ❤️

Canlarım birsey soracağım
Bugünkü tahlillerim elhamdülillah çok iyi keza biyopsi sonucumda öyle ama insülin direncim bayaga yüksek çıkmış
İnsülin direnci olan var mı? Varsa ne tarz bir beslenme yapıyorsunuz?

Diyet ve sporla düşürmüştüm ben insülini ve karaciğer yağlanmasını.
Gluteni kesince de yardımcı oluyor.

SEnin bir sürü ilacın var onlara bağlı çıkıyordur belki

Çok çok çok yoğun bi gündü
Sabah kahvaltı da bi dilim pizza yedim
Öglen komsumla oturduk
Bi kücük kase kısır
Biraz havuç tarator
Bi sufleyide oglumla yedik
Akşam yemegi yok yemedim
Mutfak dolaplarını temizledim
Fırının icini temizledim
Banyoyu temizledim komple fayanslar duşakabin bunları spor olarak sayalım lütfen😂
Adımı 7535 diyo ama oglanı okuldan almaya gittim yürüyerek bebek arabası sürdügüm icin saymamıs telefonda bebek arabası sürerken saymıyo denedim. 3000 adım yapıyo git gel önceden hesaplamıstım. 10535 sayalım biz onu
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eklentiler

• IMG_3030.png
    IMG_3030.png
    60,1 KB · Görüntüleme: 11
Tante Rosa Denise Tante Rosa Denise ohbb ohbb Perşembe menüsü gelmedi kızlar
3R1Z 3R1Z gidelimkaptan gidelimkaptan 2 gündür menü gelmedi

Maalesef bu hafta pek iyi geçmiyor😅 hem diyet hem de psikolojik olarak. Kaç defa sayfaya girdim yazacaktım ama yazamadım belirli bir nedeni de yoktu aslında. İnsan bazen hiçbir şey yapmak istemez ya o durumu yaşadım sanırım. Hayırlısıyla bu iş yerinden kurtulursam da psikolojik olarak da düzelirim diye umuyorum 🙂 bana dua edin lütfen.

4 Aralık Çarşamba Menü ve Spor Bildirimi;

Kahvaltı: 1 simit 1 haşlanmış yumurta
Öğle: Yarım ekmek köfte
Akaşm: Yarım porsiyon tavuk pilav
Adım sayısı: 8780

5 Aralık Perşembe

Kahvaltı: 1 peynirli sandviç
Öğle: Patates yemeği ve karışık sıcak sandviç
Akşam: Et sote
Adım Sayısı: 7105

IMG_3504.png
IMG_3505.png

Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

6 Aralık menü bildirimi
İyi başladığım bir günü maalesef ki berbat bir şekilde bitirdim. Uzun süredir görmediğim arkadaşlarla görüşünce kötü oldu.
Ne yediğimi yazmasam daha iyi olacak kaptanım bugün cezalıyım yarın da tartı günü offff😮‍💨
Kısa bir yürüyüş: 6569 adım
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

Eklentiler

• 1000073353.jpg
    1000073353.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 6
Hayırlı günler pancar smothie ile başladım güne kendisi iyi bir antioksidan aynı zamanda insülin dalgalanmasini önlüyor
Kaptanım ben sporları. Atmayı unutuyorum bu hafta çok koşturmali geçiyor hepsini topluca yarın atsam olur mu Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000017069.jpg
    1000017069.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 1
X