Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep beraber başarıp kutlayalım sarılıp coşalımAslında en büyük sorunumuz bu farkındalık. Ve en önemlisi bu. Hepimiz yapabilecek iradeye de güce de sahibiz. Bence iyi bir takım olduk birbirimize ilham veriyoruz hep beraber başaracağımıza inanıyorum
Moralini bozma espicim hep güzel düşün. Sağlıklı beslenmeye devam ediyorsun zaten. Çok güzel bir yola çıktınÇok kısa sürede geri döneceğim kızlar iğnelerden dolayı çok fazla ödevim oldu karnım davul gibi oldu tartılmak istemiyorum moralim çok bozuluyor ve şu an kiloyu dert etmek istemiyorum o yüzden ara verdim sizler kaldığınız yerden devam edin diyetimi bozmuyorum tabii ki sağlıklı beslenmeye devam.
Birbirimizden güç alarak yaparızGüçlü bir uyanış için olmalı bu farkındalık rüzgarı. Evet yapabilirsin çokom, yapabiliriz.
En son 2 cm inceldim diye sevinmiştim tam da şuan karnım 7 aylık gebe gibiMoralini bozma espicim hep güzel düşün. Sağlıklı beslenmeye devam ediyorsun zaten. Çok güzel bir yola çıktın
Bende öyleydim 3 4 senedir 80 üzeri oldum geçen yıl 72 gördüm yazın bıraktım diyetisyeni sonuç bu hale geldim en yüksek kilom doguma girdiğim gün 110du ödemdi dr acile ameliyata aldı daha sonra diyetisyene başladığım kilo 90.8 diBende 80 den yukarı çıkmamıştım. Hayatımda ilk kez 85 görüyorum. Bu ay inşallah en azından 80i bulurum
Gronala yı sütle mi yiyorsun nasıl yapıyorsun canım. Bir de bir öğün olarak doyurucu mu? Bugün gördüm de arkadaşım da çok tutacak bir şey gibi gelmedi.Chocolita
Bu akşam file markete gidip gronala ve karabugday patlagi alacagim
Ne dersin cumartesi rakip olalım kilolarimiz yakin
Yılbaşı öncesi yani 3haftada 80.2 dimi kilom76 -77arasi olmak inş başaracağım
Bilgim yok malesefKızlar bunu almayı düşünüyorum eczaneden. Kullanan veya duyan var mı etkili mi?
Anladım. Göbekte egzersizle gidiyo en güzelŞuan 60 kiloyum. Boyumda 160. Benim göbeğim çok fazla asıl amacım onu eritmek
Yoğurtla canımGronala yı sütle mi yiyorsun nasıl yapıyorsun canım. Bir de bir öğün olarak doyurucu mu? Bugün gördüm de arkadaşım da çok tutacak bir şey gibi gelmedi.
Tamam yapalım Bende bu ay sonu 80-81 hedefleyebilirim
Bilgim yok malesef
Aynen site de sorun vardı bende giremedim. Allah kabul etsinHayırlı akşamlar sayfadami sorun vardı ben demi bilemedim giremedim bayaga sayfaya
Oruçluyum
Disarida 1 kase çorba 1 porsiyon İskender yedim başka birsey yemem zaten günü kapamış oldum
İradene sağlıkSelamlar
Sabah 500 ml su
Kahvaltı 2 hş yumurta 1 avuç kuruyemiş 1 kase salata 3 peynir 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ekmek yok
Ara tarçınlı kahve
Elma
Muz
Mandalin
Kivi
Akşam 1 kase salata 3 küçük kuru biber dolması
2,5 lt su
Chocolita Bonus
Dünkü diyet dışımın cezası . Bugün kendimle kavga ettim . Dolapta en sevdiğim diyet dışı çekmece abur cubur ama mutfağa gittikçe meyve yedim diyet dışı yemedim
Zorlanmaya başladım ama pes etmicem
Vallahi tabağa koydum elime aldım dedim kızım salak mısın son 5 kaldı sonra yersin . Dün yedin tadına baktın nefsin geçti git elma ye onu hayal etİradene sağlık
Aynen bakalım artıkAnladım. Göbekte egzersizle gidiyo en güzel