Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Çok kısa sürede geri döneceğim kızlar iğnelerden dolayı çok fazla ödevim oldu karnım davul gibi oldu 😓 tartılmak istemiyorum moralim çok bozuluyor ve şu an kiloyu dert etmek istemiyorum o yüzden ara verdim 🧡 sizler kaldığınız yerden devam edin diyetimi bozmuyorum tabii ki sağlıklı beslenmeye devam.
Moralini bozma espicim hep güzel düşün. Sağlıklı beslenmeye devam ediyorsun zaten. Çok güzel bir yola çıktın 🌸

Bende 80 den yukarı çıkmamıştım. Hayatımda ilk kez 85 görüyorum. Bu ay inşallah en azından 80i bulurum
Bende öyleydim 3 4 senedir 80 üzeri oldum geçen yıl 72 gördüm yazın bıraktım diyetisyeni sonuç bu hale geldim en yüksek kilom doguma girdiğim gün 110du ödemdi dr acile ameliyata aldı daha sonra diyetisyene başladığım kilo 90.8 di

Kızlar bunu almayı düşünüyorum eczaneden. Kullanan veya duyan var mı etkili mi?

Eklentiler

• da5733fc-4657-4e99-b93a-b92fa06e0402.jpeg
    da5733fc-4657-4e99-b93a-b92fa06e0402.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 8
Chocolita Chocolita
Bu akşam file markete gidip gronala ve karabugday patlagi alacagim
Ne dersin cumartesi rakip olalım kilolarimiz yakin
Yılbaşı öncesi yani 3haftada 80.2 dimi kilom🙈76 -77arasi olmak inş başaracağım 👍
Gronala yı sütle mi yiyorsun nasıl yapıyorsun canım. Bir de bir öğün olarak doyurucu mu? Bugün gördüm de arkadaşım da çok tutacak bir şey gibi gelmedi.
Tamam yapalım 💪 Bende bu ay sonu 80-81 hedefleyebilirim
Kızlar bunu almayı düşünüyorum eczaneden. Kullanan veya duyan var mı etkili mi?
Bilgim yok malesef

Gronala yı sütle mi yiyorsun nasıl yapıyorsun canım. Bir de bir öğün olarak doyurucu mu? Bugün gördüm de arkadaşım da çok tutacak bir şey gibi gelmedi.
Tamam yapalım 💪 Bende bu ay sonu 80-81 hedefleyebilirim

Bilgim yok malesef
Yoğurtla canım
Diyetisyenim öğlen öğünü olarak yaziyordu 4 kasik yoğurt 2 3 kasik gronala 1 meyve yaninda
Sen düzenli kacamaksiz 1 hafta gecirsen 3 kilo bile gider eminim ödem vardir
Ekmek yerine bu hafta karabugday patlagi aldim sabah 2 olarak basliycam cumartesiden itibaren

Hayırlı akşamlar sayfadami sorun vardı ben demi bilemedim giremedim bayaga sayfaya
Oruçluyum
Disarida 1 kase çorba 1 porsiyon İskender yedim başka birsey yemem zaten günü kapamış oldum

Selamlar
Sabah 500 ml su
Kahvaltı 2 hş yumurta 1 avuç kuruyemiş 1 kase salata 3 peynir 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ekmek yok
Ara tarçınlı kahve
Elma
Muz
Mandalin
Kivi
Akşam 1 kase salata 3 küçük kuru biber dolması
2,5 lt su
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Dünkü diyet dışımın cezası . Bugün kendimle kavga ettim . Dolapta en sevdiğim diyet dışı çekmece abur cubur 😒 ama mutfağa gittikçe meyve yedim diyet dışı yemedim 💪🏼
Zorlanmaya başladım ama pes etmicem

Eklentiler

• IMG_7737.jpeg
    IMG_7737.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 4
Selamlar
Sabah 500 ml su
Kahvaltı 2 hş yumurta 1 avuç kuruyemiş 1 kase salata 3 peynir 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ekmek yok
Ara tarçınlı kahve
Elma
Muz
Mandalin
Kivi
Akşam 1 kase salata 3 küçük kuru biber dolması
2,5 lt su
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Dünkü diyet dışımın cezası . Bugün kendimle kavga ettim . Dolapta en sevdiğim diyet dışı çekmece abur cubur 😒 ama mutfağa gittikçe meyve yedim diyet dışı yemedim 💪🏼
Zorlanmaya başladım ama pes etmicem
İradene sağlık 💪

Canlarım birsey soracağım
Bugünkü tahlillerim elhamdülillah çok iyi keza biyopsi sonucumda öyle ama insülin direncim bayaga yüksek çıkmış
İnsülin direnci olan var mı? Varsa ne tarz bir beslenme yapıyorsunuz?

X