lütfen öyle düşünmee kimse düşünmesin herkesin beklentileri en alt olsunn herzman dedimm aldıgınız önemli değil kesinlikle sadece itina ile hazırlansın yeterr :13:
[SUB][/SUB]merabalar kızlar bu senenin en büyük hediyelerinden birini aldım.teyze oldum cok ama cok mutlu oldum.
bebeyimiz kız.melisa tosun.kendiside tosun gibi maşallah4.600grboyu 53 santim.
[SUB][/SUB]merabalar kızlar bu senenin en büyük hediyelerinden birini aldım.teyze oldum cok ama cok mutlu oldum.
kızlar artık hediyeler yavaş yavaş gönderilmeye başlanıcak gönderilmeden önce size hatırlatmak istediğim birşey var lütfen gönderdiğiniz kargoların parasını kendiniz ödeyin kimseyi zor durumda bırakmayın sizden tek ricam hepinize anlayışınız için teşekkürlerr
CANLARIM BENİMM HEDİYELERİ PAYLAŞICAK OLDUGUMUZ YENİ TOPİNGİMİZİ AÇTIM HAYIRLI OLSUNORDADA BELİRTTİĞİM GİBİ ORDA SOHBET YOK TEŞEKKÜR VE TEBRİKLER BURDA OLACAK ORASI SADECE HEDİYELERİMİZE AİT
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...381-yeni-yil-hediyelerimizi-sergiliyoruz.html
Ben daha tamamlamadım ama
Bugün tamamlayıp yarın yolluyorum Allahın izniyle
Len ben geliyom zaten beni saymaHerkese günaydınnn
Kızlar Cumartesi günü bana kesin geleceklerin mesajla belirtmesini rica ediyorum, mamalar az gelir falan rezil rüsva olurum
hala vaktimiz var zaten bitanem cumartesiye kadar süremiz var ve bencede geç gönderilsinki yeni yıla yakın olsun ama önce göndermek isteyen arkadaşlar var o yüzden ben yeni konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?