gençken yyip gezip alıp harcamıcazda nezaman yapıcaz dimi valla canım cevizlibagdan eyübe geliyorum ordan varmı
merhaba hatunlar...
Kapalı hatunlar toplanın haberim var
markafonide piere cardin eşarplar var uygun fiyataAlın size alışveriş
Kız heyecan yaptım toplanın deyinceama ben her sabah olduğu gibi 8:30'da markafoni senin, trendyol benim, limango onun gezdiydim
canlarım herkese selam olsun ...... işime alıstım... ama bakyrm da kurban hanım yok ortalarda profılıne de bakamıyom kı yoksa çakar kızlar....
iyi olmaya cabaliyorum desem...
BUGUN bende bu durumdayım sana noldu cnm:44:
bugün ne olmuş herkese ,ben hastanede yattım acilde sinirlerim boşaldı şimdi evdeyim belki iyi olurum diye açtım biliyormusunuz bana ne oldu bitti,...
Nissan beraber gidebiliriz ikimizde Gültepedeyiz
sultangazi deyince karsi taraf zannettimEvet canım Avrupa yakası
amanın nissan da mı Gültepe'de
kızlar bu ctesi olmasa bende gelirdim haaaaa günümüz var
nissan nasılsın cnm
bugün ne olmuş herkese ,ben hastanede yattım acilde sinirlerim boşaldı şimdi evdeyim belki iyi olurum diye açtım biliyormusunuz bana ne oldu bitti,...
Len heyecanlı gacı hemen tavan yaptı yine senin adrenalin
Bende öyleyim geziyom habire bide alıyorum,kroyum ama para bende
canım, bebişiniz hayırlı uğurlu olsun şimdiden..akşam oldu yene yine aramadı.neyse ben artık umudumu kestim.napalım benimde şansım bu kaadar.aramazsa<n aramaya.resmen eve tıkılıb kaldım.ben yarından itibaren evde olmuyacagım.yani şansına küs katilim.yrın teyze olucagım.hastanedeyım bir kac gun.kurbanımın hediyesini yrın yolluyorum.ev telfonumu yanımdan ayırmıyor 1 haftadır resmen ama aramadın canın sagolsun
sultangazi deyince karsi taraf zannettim
he alici beraber gideriz el ele beraber kayboluruz sonra cyd bizi arasin dursun
aslında benim dibim bende mi gelsemküçükköy-gazi ne var ki arada
ama davet edilmeidm gelmem
2011 kış kış herkese uğursuzluk getirdin.
aslında benim dibim bende mi gelsemküçükköy-gazi ne var ki arada
ama davet edilmeidm gelmem
2011 kış kış herkese uğursuzluk getirdin.
bencedeeeeee
hemde ne uğursuz
akşam oldu yene yine aramadı.neyse ben artık umudumu kestim.napalım benimde şansım bu kaadar.aramazsa<n aramaya.resmen eve tıkılıb kaldım.ben yarından itibaren evde olmuyacagım.yani şansına küs katilim.yrın teyze olucagım.hastanedeyım bir kac gun.kurbanımın hediyesini yrın yolluyorum.ev telfonumu yanımdan ayırmıyor 1 haftadır resmen ama aramadın canın sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?