BUGUN bende bu durumdayım sana noldu cnm:44:
cnm annemle babam boşandılar 2 ayy oldu ama rahat bırakmıyor akıl saglıgı yerınde hıç degıl çok kötu durumu herkese zarar verıyor şimdi annemle grşlardı bugun hastanede kadını sıkıştırmış salmıyor zarar ercek dıye çok korkuyorum kı zaten hep tehtıd edıp duruyordu oldurcem dıye annemede ulasamayınca korktum uzuldum :)))nefret edıyoruz babamda aılecek hatta kendı aılesıde
puhahahaha hem kaybolmayız
Ben damat o gelin süslenip geliriz heheee:123::123::123::123:
evet kesınlıkle yerınde degıl mesela bısı dıyor herkes bılıyor oyle olmadıgını buseferde dogruyu soyleyınce sövup sayıyor
cnm annemle babam boşandılar 2 ayy oldu ama rahat bırakmıyor akıl saglıgı yerınde hıç degıl çok kötu durumu herkese zarar verıyor şimdi annemle grşlardı bugun hastanede kadını sıkıştırmış salmıyor zarar ercek dıye çok korkuyorum kı zaten hep tehtıd edıp duruyordu oldurcem dıye annemede ulasamayınca korktum uzuldum :)))nefret edıyoruz babamda aılecek hatta kendı aılesıde
slm herkese sabah eşimle kahvaltıya gitmiştik ordan ceydaya gidersek diye evine hediye aldım kurbanımada aynısından aldım tabii kendimede aldım nedense bilmem para harcadıkça mutlu oluyorum kızlar benya manyakmıyım neyimmmyanii bu haftaya güzel başladım bide ceydoş bahçelievlerden nasıl geliniyo size
Aynen bende alışveriş yaptıkça mutlu oluyorum delimiyim neyim
slm herkese sabah eşimle kahvaltıya gitmiştik ordan ceydaya gidersek diye evine hediye aldım kurbanımada aynısından aldım tabii kendimede aldım nedense bilmem para harcadıkça mutlu oluyorum kızlar benya manyakmıyım neyimmmyanii bu haftaya güzel başladım bide ceydoş bahçelievlerden nasıl geliniyo size
yok anam yokk bize para batıyooo
Valla ben de alışverişi çoook seviyorum
Geçen gün internetten şal aldım kendime, güvenlik açısından kredi kartıyla alışveriş yapınca eşime ve bana sms gönderiyor banka. Neyse şal aldım geçen gün, eşime mesaj geldi tabii. Diyor ki 'bankadan geliyor aşkım bakalım kaç TL, ben büyük hissediyorum yaaaa açmasam mı'
katilim mesaj attı çoookk sevindimmmmm
evet kesınlıkle yerınde degıl mesela bısı dıyor herkes bılıyor oyle olmadıgını buseferde dogruyu soyleyınce sövup sayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?