YENİ YIL...önemli okursanız sevinirim...

sxuxrgxuxn sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
153
0
96
Bursa
Bu gün 31aralık 2007(9) pazartesi.yılın son günü...ınsan kalabalığında yürüdüm az önce nereye gideceğimi bilmeden...Uzun uzun yürüdüm caddelerde...Düşündüm gözyaşlarım şakaklarımda dondu kaldı ağlayamadm.Yanımdan onlarca insan geçti maskelerini,sahte gülüşlerini takıp atmışlar kendilerini dışarıya yılbaşı hevesiyle.insan hiç düşünmezmi yeni bir yıla saniyeler varken,sayarken 10'dan geriye neler götürdü bu yıl benden?ne kadar karardı dünyam?vuslata ne kadar kaldı? yada neleri,kimleri getirdi bu yıl bana...Sadece geriye sayılan 10 saniye içinmi bunca şaşa... Ömrümüzden boşa giden 10 saniye içinmi ... ölüme 10 snye daha yaklaştğımız içinmi bilemedim ben..Bir yıl daha devrildi ömrümüzden.belki bu yıl sonkez sayacağz 10dan geriye. Belki yılın ortasnda azrail sayacak yaşamımızın son 10 saniyesini ansızın karşımıza çıkıp.peki soruyorum şimdi dostlar ozaman bizd aynı hevesle sayabilicekmyz geriyeeeee??(KÜBRA)

(bunu nereye asacağımı bulamadım ama yılbaşı üstü paylaşmak istedim en mantıklı yer burası geldi...saygılarımla..)

Yeniyıl işin bahanesi,insanların eğlenmek için kutladıkları bir gün.. Yeni umutlar demek bana göre yeniyıl ve biçok insan içinde öyledir herhalde... Yoksa kimse yaşlandığı için geçen zaman için sevinmez kolay kolay...

çok derinn bir konu...:bbo:

geçmişi gelecekle ve şu anla bütünleştirmeyi unutalı yıllar oluyor... devir böyle.. eğlence devri... an'ı yaşama devri

belki de kutladığımız yeni yıl değildir.geçmişte bıraktığımız,kazasız belasız atlattığımız,bizi arada

sırada üzse bile çok büyük acılar yaşamadığımız, şükür, bu yılda sevdiklerimizle beraber sağ salim

atlattığımız diye düşündüğümüz bir önceki yıldır.

şahsen ben öyle yapıyorum, çünkü gelecekten korkuyorum.....

maratonda 1. gelecek atlet ardına değil önündeki finish çizgisini çoşkuyla kucaklamaya bakaryerimseniben

ölümü bırak kıyamete dogru ilerliyoruz ama onu bunu dusunupde hayatı yasamamak niye ..zaten yeni yıla girerken insanın aklına gecmis gelmiyor yasanacak gusel gunler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…