Yeni Yıl hedefleri

kediseverkiz

Dileğini tutmuş sayar sonsuzda geri...
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
172
291
Herkese merhaba,
Her yılın başında düzenli olarak yaptığım bir şeyi burda sizinle paylaşma ve beraber yapmak istiyorum. Yeni yıl için o yıl gerçekleştirmeyi planladığım hedefleri belirlemek. Benim hedeflerim aşağıda yazılı olacak. Lütfen hedef olarak başarmak istediklerinizi bir kağıda yazın. Ben bunu başaramam diye düşünmeyin o size gelecek. Ben denedim alması çok zor bir terfiyi yazmıştım. O yılın ortasında o terfiyi aldım. İmkansız diye düşündüğüm oluverdi. O gün bugündür her yıl yapıyorum. Herkese tavsiye ederim :)
Hedeflerim:
1) KPSS de kendi alanımda ilk 100 de olacağım
2) 15 kitap bitireceğim
3) daha çok dua edeceğim
4) sabahları en geç 09:00 da uyanacağım
5) 2 kilo vereceğim inşallah 😅
6) korona biterse Karadeniz turu yapmak
Şimdilik bu kadar 31 Aralık gecesine kadar aklıma geldikçe ekleyeceğim 😊

Son düzenleme:
Yaaa inşallah 😍
Işin şakası tabi çok güzel bi konu açmışsın bence hedef çok önemli seninde gönlünce olsun herşey 🥰
Ben bunu bir kişisel gelişim eğitiminde öğrenmiştim deneyeyim dedim çok faydasını gördüm. Genellikle ajandamın son sayfasına yazarım hedeflerimi aklıma geldikçe bakarım. Sonraki yılla girmeden neleri başardığıma bakarım. Başarma duygusu, bütün bir yılın boşa gitmediği hissi çok güzel. Bunu sizlerle de paylaşmak istedim 😊 yeni yıl, yeni hedefler, yeni umutlar...

Herkese merhaba,
Her yılın başında düzenli olarak yaptığım bir şeyi burda sizinle paylaşma ve beraber yapmak istiyorum. Yeni yıl için o yıl gerçekleştirmeyi planladığım hedefleri belirlemek. Benim hedeflerim aşağıda yazılı olacak. Lütfen hedef olarak başarmak istediklerinizi bir kağıda yazın. Ben bunu başaramam diye düşünmeyin o size gelecek. Ben denedim alması çok zor bir terfiyi yazmıştım. O yılın ortasında o terfiyi aldım. İmkansız diye düşündüğüm oluverdi. O gün bugündür her yıl yapıyorum. Herkese tavsiye ederim :)
Hedeflerim:
2) 15 kitap okuyacağım
3) daha çok dua edeceğim
5) 2 kilo vermek 😅
1)Günde 2 saat İngilizce çalışmak😇
2)Yaptığım belli dualar var onları okumak😊
3)Daha fazla yemek ve pasta hamurişi öğrenip yapmak yemek (eşime kilo aldırmam lazım)😂
4)Anne olabilmek🐣
Benimde aklıma gelirse ekleme yapıcam kediseverkiz kediseverkiz 😍

1)Günde 2 saat İngilizce çalışmak😇
2)Yaptığım belli dualar var onları okumak😊
3)Daha fazla yemek ve pasta hamurişi öğrenip yapmak yemek (eşime kilo aldırmam lazım)😂
4)Anne olabilmek🐣
Benimde aklıma gelirse ekleme yapıcam kediseverkiz kediseverkiz 😍
İnşallah hepsini gerçekleştirirsin 😍😍

Herkese merhaba,
Hedeflerim:
2) 15 kitap okuyacağım
3) daha çok dua edeceğim
5) 2 kilo vermek 😅
Hedeflerini ulasirsin Insallah.
Bende yeni yil hedeflerimi yazacagim bi topik ariyordum. Bu topigi gorunce cok mutlu oldum.

2021 HEDEFIM
1. Ögretim gorevlisi olarak kadroya atanmak
2. En az 10 kilo vererek 50li rakamlari gormek
3. En az 30 kitap bitirmek
4. Ingilizceyi konusabilecek ve akademik makaleri okuyup yazabilecek kadar iyi öğrenmek.

X