- 29 Eylül 2020
- 172
- 291
- Konu Sahibi kediseverkiz
Herkese merhaba,
Her yılın başında düzenli olarak yaptığım bir şeyi burda sizinle paylaşma ve beraber yapmak istiyorum. Yeni yıl için o yıl gerçekleştirmeyi planladığım hedefleri belirlemek. Benim hedeflerim aşağıda yazılı olacak. Lütfen hedef olarak başarmak istediklerinizi bir kağıda yazın. Ben bunu başaramam diye düşünmeyin o size gelecek. Ben denedim alması çok zor bir terfiyi yazmıştım. O yılın ortasında o terfiyi aldım. İmkansız diye düşündüğüm oluverdi. O gün bugündür her yıl yapıyorum. Herkese tavsiye ederim :)
Hedeflerim:
1) KPSS de kendi alanımda ilk 100 de olacağım
2) 15 kitap bitireceğim
3) daha çok dua edeceğim
4) sabahları en geç 09:00 da uyanacağım
5) 2 kilo vereceğim inşallah
6) korona biterse Karadeniz turu yapmak
Şimdilik bu kadar 31 Aralık gecesine kadar aklıma geldikçe ekleyeceğim
Her yılın başında düzenli olarak yaptığım bir şeyi burda sizinle paylaşma ve beraber yapmak istiyorum. Yeni yıl için o yıl gerçekleştirmeyi planladığım hedefleri belirlemek. Benim hedeflerim aşağıda yazılı olacak. Lütfen hedef olarak başarmak istediklerinizi bir kağıda yazın. Ben bunu başaramam diye düşünmeyin o size gelecek. Ben denedim alması çok zor bir terfiyi yazmıştım. O yılın ortasında o terfiyi aldım. İmkansız diye düşündüğüm oluverdi. O gün bugündür her yıl yapıyorum. Herkese tavsiye ederim :)
Hedeflerim:
1) KPSS de kendi alanımda ilk 100 de olacağım
2) 15 kitap bitireceğim
3) daha çok dua edeceğim
4) sabahları en geç 09:00 da uyanacağım
5) 2 kilo vereceğim inşallah
6) korona biterse Karadeniz turu yapmak
Şimdilik bu kadar 31 Aralık gecesine kadar aklıma geldikçe ekleyeceğim
Son düzenleme: